powiem tak ja w zeszłym roku założyłem konto walutowe prowadzone w € i we funtach BZWBK
ale po trzech miesiącach zlikwidowałem, a dlatego jak wypłacałem jakąś tam kwotę z PayPal'a to przychodziły, ale po kursie banku BZWBK czyli krótko traciłem 100 zł i ponad na każdej transakcji
wg mnie się to nie opłaca, owszem tracę przy wypłacaniu środków z PP na konto (bo wiadomo kurs) ale nie aż tak dużo jak w BZWBK
konto walutowe w BZWBK odradzam ze względu na ździerski przelicznik, natomiast plusy otwarcia to darmowe otwarcie, prowadzenie konta, przez pierwszy rok karta debetowa wypukła bez opłat, natomiast kolejny z opłatą 10 euro
z tego co pamiętam to jeszcze Citi Handlowy ma swojej ofercie konta walutowe, PKO BP a czy inne to nie wiem, musisz albo poszukać w necie w co wątpie, że będzie napisane albo zadzwonić na infolinię i zapytać się po jakim kursie i skąd biorą przelicznik walut. Nie mów, że z PayPal'a bo nie wiedzą co to jest i robią oczy jak 5 zł.
Dla mnie konto walutowe to jedna wielka porażka
Pozdrawiam
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx