anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PayPal a karta Mastercard Payback z BZ WBK.

steelbart
Użytkownik
Drodzy moi, mam pytanie - jako, że moja Allekarta z BZ WBK zakończyła swój żywot stanąłem w obliczu poważnego problemu. Jako, że nie przedłużają już ważności tych kart, zaproponowali mi w zamian kartę MasterCard PayBack, pytanie brzmi: czy system PayPal bezproblemowo akceptuje tą kartę, czy ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie? Pozdrawiam. B.
Wiadomość 1 z 7
ostatnia odpowiedź
6 ODPOW. 6

pytanie podstawowe czy posiada 3 ostanie cyfry za paskiem magnetycznym, (ale w to wątpię) tylko takie nadają się na PayPal, ogólnie karty z BZWBK są akceptowane, ale czy akurat ta, musisz sprawdzić lub zadzwonić do banku (niepróbuj nawet się pytać, że potrzebujesz na PP, bo oni tak nie wiedzą co to jest)
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 7
ostatnia odpowiedź

Mastera PayPal traktuje jak ścierwo raz dobrze częściej żle.
Wiadomość 3 z 7
ostatnia odpowiedź

steelbart
Użytkownik
No i włąśnie tutaj pies jest pogrzebany... Allekarta miała CVV i korzystałbym sobie z niej dalej gdyby nie fakt, że bank wycofał ją z oferty z dniem 1.09.09. Jak to bywa w naszym pięknym kraju, przesympatyczny Pan Konsultant (niech go piekło pochłonie) w placówce BZWBK podczas rozmowy gdzieś w okolicy połowy sierpnia, zapytany o nową kartę nawet się nie raczył zająknąć o fakcie braku możliwości wydania nowej. Dopiero 1 września po moim telefonie przemiłą pani infolinia po kilkukrotnym zaznajomieniu mnie za pomocą telefonu z jakimś wyjątkowo upierdliwym utworem relaksacyjnym przekazała mi jakże smutną informację o wycofaniu mojej karty z oferty. Tym sposobem zostałem pozbawiony możliwości sensownego korzystania z PayPala... Bank twierdzi, że karta jest przystosowana do płatności online wszelkiej maści ale pytani o PayPal nabierają wody w usta, nie wiedząc zapewne o co mi chodzi... 🙂 W takim razie postanowiłem dać sobie wcisnąć rzeczoną kartę a w przypadku jej braku kompatybilności z PayPalem pociąć ją nożyczkami na drobne i zdecydować się w końcu na kartę wypukłą (czego od lat staram się skrzętnie unikać). Dzięki za odpowiedzi w moim temacie. Wrażeniami podzielę się na forum jak tylko otrzymam ten nieszczęsny plastik. Pozdrawiam. B.
Wiadomość 4 z 7
ostatnia odpowiedź

Karta płatnicza a kredytowa to nie to samo.Pan konsultant nawąchał się wiagry.
Wiadomość 5 z 7
ostatnia odpowiedź

Toż to Ci pisałem, że oni tam (czyt. BZWBK) nie wiedzą co to jest PayPal, ja to już z nimi przerabiałem, jak dla mnie jeden ze złodziejskich banków, jesli chodzi o konta walutowe.
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 6 z 7
ostatnia odpowiedź

insejn
Użytkownik
Czy ktoś już próbował dołączyć tą kartę Mastercard Payback do konta w PayPal`u ? Zbliża mi się koniec użytkowania mojej Allekarty i się zastanawiam czy wyrabiać sobie tą Mastercard czy kartę mBanku.
Wiadomość 7 z 7
ostatnia odpowiedź