Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
19-09-2009 21:56
No i włąśnie tutaj pies jest pogrzebany... Allekarta miała CVV i korzystałbym sobie z niej dalej gdyby nie fakt, że bank wycofał ją z oferty z dniem 1.09.09. Jak to bywa w naszym pięknym kraju, przesympatyczny Pan Konsultant (niech go piekło pochłonie) w placówce BZWBK podczas rozmowy gdzieś w okolicy połowy sierpnia, zapytany o nową kartę nawet się nie raczył zająknąć o fakcie braku możliwości wydania nowej. Dopiero 1 września po moim telefonie przemiłą pani infolinia po kilkukrotnym zaznajomieniu mnie za pomocą telefonu z jakimś wyjątkowo upierdliwym utworem relaksacyjnym przekazała mi jakże smutną informację o wycofaniu mojej karty z oferty. Tym sposobem zostałem pozbawiony możliwości sensownego korzystania z PayPala... Bank twierdzi, że karta jest przystosowana do płatności online wszelkiej maści ale pytani o PayPal nabierają wody w usta, nie wiedząc zapewne o co mi chodzi... 🙂 W takim razie postanowiłem dać sobie wcisnąć rzeczoną kartę a w przypadku jej braku kompatybilności z PayPalem pociąć ją nożyczkami na drobne i zdecydować się w końcu na kartę wypukłą (czego od lat staram się skrzętnie unikać). Dzięki za odpowiedzi w moim temacie. Wrażeniami podzielę się na forum jak tylko otrzymam ten nieszczęsny plastik. Pozdrawiam. B.