jak zapłacic

kupilem na ebay radio w niemczech po licytacji wygranej przez ze mnie,przyszedł e-mail Kupiłeś przedmiot w serwisie eBay:z imieniem nazwiskiem i adresem, zaraz po nim przyszedł drugi e-mail z moją faktórą na jaką sume mam zapłacić po kilku kliknieciach ukazał sie niekompletny nr. konta brak adresu,i nazwisko z imieniem inne niż w e-mailu który przyszedł mi z ebaya po wygranej licytacji,pytanie czy tak to może być że na koncie ebay ktoś jest zarejestrowany pod jednym nazwiskiem i adresem a dane jego są na inne nazwisko i adres do wplaty i to jeszcze nie kompletne jest obawa komuś takiemu pieniążki wpłacić zwłaszcza 2000zl kogo mam pytać gdzie pisać żeby w ebay sprawdzili tego gościa,czy ebay ma jakieś biuro obsługi.
Wiadomość 1 z 74
ostatnia odpowiedź
73 ODPOW. 73

jak zapłacic

czy ktoś tak płacił
Wiadomość 51 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

jesteście??????????????????????????
Wiadomość 52 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

a)przynieś do banku euro z kantora najlepiej jest taniej,weś go o 10eur więcej niż suma którą chcesz wpłacisz danemu sprzedającemu, b)w banku założą ci konto walutowe i całą sumę wpłacisz na swoje konto c)jak będziesz miał ze sobą kompletny adres i numer konta plus BIC banku danego sprzedającego to pomogą ci przelać kasę,acha wymyśl sobie hasło najlepiej zapisz do hasła masz na karcie z banku idenyifikator też go zapisz ,pomogą ci w banku...tylko zdobądź nr,konta nr,bic banku i kompletny adres narka,
Wiadomość 53 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

Przynieś , załóż , zapisz i zapamiętaj i dobłac kilka EURO....:-(
Nie prościej założyc konto PP sirdząc w ciepełku przed kompem ?
Wiadomość 54 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

Przy płaceniu poprzez PP płacisz TYLKO ZA TOWAR + KOSZT WYSYŁKI
Wiadomość 55 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

popytaj w tych bankach ale pamietaj ze jesli sprzedawca nie dostarczy towaru lub paczka zaginie to pieniadze sa stracone. Tylko Paypal zapewnia bezpieczna transakcje.

http://oplatybankowe.pl/
Wiadomość 56 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

dzięki chyba jestem skazany na pey pal
Wiadomość 57 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

jak szybko po wpłaceniu na pey pal mogę już kupować na e bay
Wiadomość 58 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

czy dostane potwierdzenie od pey pal że już jes u nich forsa
Wiadomość 59 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

Do zwykłego przelewu potrzeba dużo danych a do przelewu przez PayPal też je się wpisuje czy tylko numer transakcji kupionego towaru w PayPalu
Wiadomość 60 z 74
ostatnia odpowiedź