jak zapłacic

kupilem na ebay radio w niemczech po licytacji wygranej przez ze mnie,przyszedł e-mail Kupiłeś przedmiot w serwisie eBay:z imieniem nazwiskiem i adresem, zaraz po nim przyszedł drugi e-mail z moją faktórą na jaką sume mam zapłacić po kilku kliknieciach ukazał sie niekompletny nr. konta brak adresu,i nazwisko z imieniem inne niż w e-mailu który przyszedł mi z ebaya po wygranej licytacji,pytanie czy tak to może być że na koncie ebay ktoś jest zarejestrowany pod jednym nazwiskiem i adresem a dane jego są na inne nazwisko i adres do wplaty i to jeszcze nie kompletne jest obawa komuś takiemu pieniążki wpłacić zwłaszcza 2000zl kogo mam pytać gdzie pisać żeby w ebay sprawdzili tego gościa,czy ebay ma jakieś biuro obsługi.
Wiadomość 1 z 74
ostatnia odpowiedź
73 ODPOW. 73

jak zapłacic

TUTAJ JEST TERZ PROŚBA WCZEŚNIEJ PRZESŁANA Użytkownik goetterbote_tom przesłał Ci prośbę o anulowanie transakcji dotyczącą przedmiotu Kenwood TS 440S KW-Tranciever mit ATT (180452122938)

Przyczyna prośby: Sprzedający twierdzi, że nie mogliście dojść do porozumienia w sprawie warunków transakcji.

Kliknij przycisk Podejmij działanie, aby zaakceptować lub odrzucić tę prośbę.

Kenwood TS 440S KW-Tranciever mit ATT
Nr przedmiotu:180452122938
Godzina zakończenia:niedziela, 10 sty, 2010 20:45:53 CET
Cena sprzedaży:EUR 451,00
Sprzedający:goetterbote_tom
Sprawa otwarta:czwartek, 14 sty, 2010 14:45:07 CET
Wiadomość 71 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

DZIĘKUJE ZA POMOC KKOLEDZE;'''(shaver_poland)''' I KOLEDZE '''(abuquick''''
Wiadomość 72 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

zaakceptuj tą prośbę, od sprzedawcy możesz dostać co najwyżej pozytywa innego komentarza nie dostaniesz
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 73 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

tak zrobiłem
Wiadomość 74 z 74
ostatnia odpowiedź