jak zapłacic

kupilem na ebay radio w niemczech po licytacji wygranej przez ze mnie,przyszedł e-mail Kupiłeś przedmiot w serwisie eBay:z imieniem nazwiskiem i adresem, zaraz po nim przyszedł drugi e-mail z moją faktórą na jaką sume mam zapłacić po kilku kliknieciach ukazał sie niekompletny nr. konta brak adresu,i nazwisko z imieniem inne niż w e-mailu który przyszedł mi z ebaya po wygranej licytacji,pytanie czy tak to może być że na koncie ebay ktoś jest zarejestrowany pod jednym nazwiskiem i adresem a dane jego są na inne nazwisko i adres do wplaty i to jeszcze nie kompletne jest obawa komuś takiemu pieniążki wpłacić zwłaszcza 2000zl kogo mam pytać gdzie pisać żeby w ebay sprawdzili tego gościa,czy ebay ma jakieś biuro obsługi.
Wiadomość 1 z 74
ostatnia odpowiedź
73 ODPOW. 73

jak zapłacic

Przy płaceniu za aukcje poprzez paypal Ty nic nie wpisujesz tylko klikasz , klikasz i potwierdzasz wykonanie zapłaty (oczywiście klikając):-)
Wiadomość 61 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

Przepraszam, wpisujesz swoje hasło przy logowaniu do PP i potem klikasz i dostajesz na meila info,. że zapłaciłeś i sam system na aukcji pokazuje że zapłaciłeś
zajeb.... proste i wygodne
Wiadomość 62 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

trzeba numery jakiś karty końcowe wpisać,i klikać dalej
Wiadomość 63 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

basia_5
Użytkownik
Jesli to sklep to mozesz zaplacic karta bezposredniu przez ich konto komercyjne. Napisz do nich i zapytaj.
Nie wysylaj nikomu numeru karty w emailu.
Wiadomość 64 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

mariusz- jęśli płacisz za pomocą PP to tak jak napisałem NIC KOMPLETNIE NIC NIE WPISUJESZ. System PP sam przeliczy ile zł. pobrac z Twojego konta PP albo konta bankowego jeśli nie masz kasy na koncie PP a konto PP masz połączone ze swoim kontem bankowym poprzez karte.
Wiadomość 65 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

mariusz- trudno uwierzyc jakie to proste
Wiadomość 66 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

TAK to bardzo proste,tylko za pierwszym razem wydaję się trudne,póżniej już leci,czekam jeszcze na kod czteropinowy do karty poodobno mam go szukać na moim końcie kankowym karty
Wiadomość 67 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

KONCIE BANKOWYM OCZYWIŚCIE PISZE PO CIEMKU I MYLE LITERY,DZIĘKI ZA PODPOWIEDŹ
Wiadomość 68 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

Pierwszy raz zawsze jest trudny.. potem to rutyna albo obowiązek 😞
Wiadomość 69 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

WRACAJĄC DO MOJEJ SPRAWY DZIŚ NIEMIEC ODPISAŁ,PRZYSZŁA PROŚBA O OD NIEGO O WYCOFANIE TRANSAKCJI,TYLKO NIE NA PISAŁ ŻE PODAWAŁ;RAZ INNE DANE DO PRZELEWU,DWA NIE KOMPLETNE BŁĘDNE NUMERY ITP. CO WCZESNIEJ PISAŁEM PIERWSZY TAKI W MOJEJ KADENCJI NIE POWAŻNY GOŚĆ Z NIEMIEC,DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA WCZEŚNIEJSZĄ P[OMOC,A MAM NADZIEJĘ ŻE MI NIE WYSTAWI NEGATYWA.TUTAJ JEST KSERO,, Przedmiot: Kenwood TS 440S KW-Tranciever mit ATT (180452122938) Wyświetl kupiony przedmiot

Zakończenie transakcji: sty-10-2010

Sprzedający: goetterbote_tom

Typ sprawy: Anuluj transakcję

Status sprawy: Zamknięta. Zaakceptowałeś prośbę sprzedającego o anulowanie transakcji.

Dokąd chcesz teraz przejść? Centrum rozstrzygania
Mój eBay

Poprzednie wiadomości
eBay 14-01-2010 o 14:48:48 CET

Dieser Fall ist geschlossen. Der Käufer hat die Anfrage des Verkäufers, diese Transaktion zu beenden, akzeptiert.

603mariuszmz 14-01-2010 o 14:48:47 CET

WELL, ich bin damit einverstanden

eBay 14-01-2010 o 14:45:07 CET

Dieser Fall wurde vom Verkäufer aus folgendem Grund gemeldet: Käufer und ich konnten uns nicht über die Bedingungen einigen.
Weitere Informationen des Verkäufers: Der Kaufer weigert sich zu zahlen,Paypal nutze ich nicht!
Wiadomość 70 z 74
ostatnia odpowiedź