Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

koszt wysyłki z chin

obserwóje aukcje na chinskim ebay koszt wysyłki BEZPŁATNIE coś mi sie wierzyć nie chce ze chińczyk bedzie mi wysyłał pierdoła za 50 zł bezpłatnie moze ktoś juz tam kupował i mnie oświeci

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 70 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PROSZĘ O WYTŁUMACZENIE TEGO TEKSTU

Das Fahrzeug ist technisch in Ordnung und fahrbereit. Optisch ist es dem Alter entsprechend, mit Gebrauchsspuren. Der Chrysler hat momentan keinen Tüv, kann aber gegen eine Gebühr von 300€ gemacht werden Anmerkung 15.11. Es lässt sich schwergängig vo...

• 124 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Długie oczekiwanie na przesyłke z USA.

Witam, zamowilem przesyłke za pomoca e-baya (usps) tracking number : cp308565749us i troche wedłgu mnie juz zadlugo to wszystko idzie i zadnej konkretnej informacji. Przesyłke wysłano 10 a dzisiaj jest juz 24. Paczka lezy prawie tydzień juz w polsce ...

• 1222 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co ja przeoczyłam? Ważne na przyszłość

Kupiłam parę butów w sklepie w USA poprzez eBay. Wybrałam z możliwych wysyłkę DHL Global Mail, bo inne były znacznie droższe. Sprzedający pisze na swojej stronie,że ten typ wysyłki nie może mieć "tracking number" , nie jest to możliwe. To mój pierwsz...

• 94 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

przetrzymywanie przez urzad celny

witam mam pytanie w trackingu przesylki pisze ze od 10.11.09 jest w warszawie urzedzie celnym. Do tej pory zawsze po dwoch dniach mialem paczke w domu zna ktos moze adres email urzedu celnego w warszawie gdzie moglbym sie dowiedziec co sie dzieje z m...

• 148 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Opłaty celne,

witam kupiłam na tej aukcji buty http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390096419892&ssPageName=STRK:MEWNX:IT i dziś dostałam awizo od listonosza z kwota do zapłaty 97,50X-(. Proszę mi powiedzieć dlaczego mam płacić jakieś cło czy inne opł...

Prosba o POMOC

witam,jak dlugo powiniem czekac na zwrot pieniedzy przez sprzedajcego??zakupilem aparat fotograficzny (canon7D) ktory po kilku dniach odmowil posluszenstwa,za posrednictwem ebay wyslaem email ze zwracam towar-otrzymalem email ze sprzedawca zgadza sie...

• 124 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pierwszy Zakup Na Ebay

Witam zamierzam kupić lampy przednie z Nowej Zelandi i mam oto takie pytanie, otóż pisałem z sprzedającym że koszt łączny transportu wraz z wysyłką to 340 USD ale czy będe musiał zapłacić podatek i cło od tej kwoty i jak to wygląda w praktyce oraz na...

• 2101 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

szokująca cena za wysyłkę z USA

witam,chcę kupić od tego sprzedawcy ten przedmiot http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MUSTANG-LONG-TUBE-HEADERS-FORD-FULL-LENGTH-HEADERS_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem518e25ec3dQQitemZ350277200957QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#shId w opisie ...

• 86 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakupy w USA

Witam,chciałbym zakupić kilka płyt CD u sprzedawcy z USA, całkowity koszt to jakieś 100zł. Jakich dodatkowych opłat mogę się spodziewać? Domyślam się, że będę musiał opłacić cło i podatek (?), ale jakie będą to koszty? I jak to jest ze sprawdzaniem z...

• 845 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czas dotarcia przesyłki z USA

Szukałam na wątku, żeby nie zaśmiecać pytaniami, ale nie ma odpowiedzi na pytanie, ile ktoś czekał na przesyłkę z USA przez DHL Global? Wiem , ile trwa teoretycznie, ale nie można jej numeru śledzić, ciekawa jestem, czy ktoś ma z tą formą wysyłki doś...

• 105 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

cos długo idzie....

wiec tak zakupilem paczke.. od 2 sprzedawców.. jeden wysłał paczke 1 i dostałem paczke dzisaj 6 grudnia o to taki trucking number . Label/Receipt Number: EC92 9068 180U S Detailed Results: Out of Foreign Customs, December 05, 2007, 2:44 pm, POLAND Ar...

• 511 Wyświetlenia
  • 31 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupiłem w USA i towar jest on hold

Witam kupiłem płytę CD w USA. Wypełniłem dane do zapłaty kartą, ale pojawia się komunikat: This order is currently "on hold". Please contact your credit card bank to validate sufficient funds are available to complete this purchase and the appropriat...

• 175 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

neptune_flash888

Czy ktoś dobijał transakcji z tym użytkownikiem, chodzi mi o szybkość dostaw i ewentualnie płacone cło z Hongkongu

• 96 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań