Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Mikrokontroler silnikow z USA (cena wysylki, clo + vat)

Witam Chcialbym kupic 2 kontrolery silnikow POLOLU JRK 12V12 USB MOTOR CONTROLLER WITH FEEDBACK, cena jednego to 99euro- plytka o wymiarach ok 5cmx5cm. Doczytalem juz, ze mimo ze przesylka jest za darmo, lepiej doplacic i wybrac rejestrowana USPS Pri...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 150 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

EMS z Japonii - Proszę o pomoc

Witam. Kilka dni temu zakupiłem na ebay-u brytyjskim (ale sprzęt wysyłany z Japonii) używany aparat fotograficzny, analogowy za kwotę 122$ (162$ razem z przesyłką).Śledzę tracking paczki i jest ona juz w Polsce.Teraz na stronie pocztex EMS od dwóch d...

• 1144 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy płaci się cło przy zakupie płyty CD z Kanady?

Witam. Chciałabym kupić płytę CD z Kanady o wartości łacznie z przesyłką do 50 zł. Próbuję znaleźć informację, czy będzie to związane z jakimiś dodatkowymi opłatami, np. cłem. Jeżei ktoś wie coś na ten temat, to będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam

Chcę zapłacić cło i VAT gdzie i jak?

Witam, Kupiłem w Chinach zegarek kwarcowy za ok 63$ z przesyłką, przyszedł do mnie jako gift 12$ ale nie spodobał mi się. Jako że posiadam firmę chciałbym ten zegarek legalnie sprzedać w swoim sklepie ale kupiłem go jako osoba prywatna i nie posiadam...

• 109 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup auta w U.K. Tylko przelew lub payPal... Podejrzany typ!!!

Witam, Proszę o poradę: chciałbym kupić auto w U.K. Wypatrzyłem sobie aukcję słabo wystawioną, z małym zainteresowaniem... Pewnie się nisko skończy ale mam sporo wątpliwości: gość nie przewiduje obejrzenia auta przed końcem aukcji, nie ma możliwości ...

• 1283 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup w USA porzeban pomoc

Witajcie Nosze sie z zamiarem kupna tego przedmiotu http://cgi.ebay.com/ebaymotors/350HP-4CYL-T3-T4-T3-FLANGE-TURBINE-57-A-R-TURBO-CHARGER_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZalgoQ3dLV IQ26ituQ3dUCIQ26otnQ3d5Q26poQ3dLVIQ26psQ3d63Q26clkidQ3d622156620226733728...

• 59 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z zapłatą przez paypal

witam właśnie kupiłem kartę graficzną z niemiec i okazało się że gość nie ma konta na paypal i nie mogę mu przelać kasy.Nie mogę go powiązać z paypal ponieważ nie ma na stronie adresu e-mail.mam takie pytanie,czy jedyna forma jak mi pozostaje to prze...

• 174 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

www.eachnet.com

Witam, czy na zakupy na stronie jak w temacie, potrzebuje miec nowe konto, czy moge w jakiś sposób korzystać z konta ebay ?Wpisuje w www.eachnet.comlogin, hasło z ebaya i nie moge sie zalogować, dlaczego?

• 4470 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

opłata za przedstawienie towaru do oclenia?CHINY-POLSKA Pomocy :/

Mam pytanie odnonie opłaty za przedstawienie towaru do oclenia.Mam zamiar kupić 2 aukcje 30 zegarków i około 10-20 koszulek z Chin.Chce ,aby zegarki dotarły do mnie jak najszybciej lecz słyszałem ,że firmy kurierske pobierają opłaty za przedstawienie...

• 390 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Używany sprzęt foto z Hong Kongu

Witam.Mam takie pytanie do zorientowanych w temacie.Otóz znalazłem na ebay'u model lustrzanki analogowej Canona w bardzo atrakcyjnej cenie 150$ + koszt przesyłki 25$ czyli łącznie 175$.Aparat jest używany.Nigdy nie kupowałem z tego regionu świata i c...

• 177 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot z PayPal - dziwna sytuacja

Witam.Mam taką dziwna sytuację.Otóż po nieotrzymaniu przesyłki z Wielkiej Brytanii postanowiłem otworzyc spór a następnie roszczenie.11 grudnia otrzymnałem maila z informacja że spór został rozstzrygnięty na moja korzyść.Jednak przedstawię poniżej ca...

• 87 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań