Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

eBAY Meksykański

Jak zarejestrować i jak kupować na ebay-u Meksykańskim ? : http://articulo.mercadolibre.com.mx Bo nie można kupować z tego konta który mam.

Którą wysyłkę wybrać z Niemiec?

Po krótkiej rozmowie email po angielsku ze sprzedawcą z Niemiec mam dwie opcje wysyłki. Chodzi o odtwarzacz CD stosunkowo nie dużej wartości ale oczywiście chcę aby dotarł. Dwi opcje wysyłki: 1. "Standard Int'l Versand" (z rozmowy wynika że jest to "...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 988 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

USPS First Class a Priority

Witam! Może ktoś mi jasno wyjaśni. Przesyłkę wysłano 7 grudnia, wg sprzedawcy Priority Mail International. Nie dociera do dziś (19 stycznia). Otworzyłem spór kilka dni temu (musiałem, bo mija 45 dni), dostałem numer trackingu USPS, ale tam jest infor...

• 1620 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

bizuteria z indii/urzad celny

witam jestem zaintersowana bizuteria z indii chcialam ja zamowic dla siostry z okazji urodzin nr przedmiotu 160522880990 ale obawiam sie ze urzad celny zatrzyma przesylke i beda wtedy problemy niekupywalam z tak daleka i sie troche boje.pomozcie jeze...

• 200 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprowadzanie towarów z USA

No dobrze, upatzyliśmy już sobie sklepy i produkty które chcemy w nich kupić i co dalej? Przesyłki z różnych sklepów kosztują dość dużo warto więc zastanowić się nad otwarciem adresu pocztowego w USA i po zakończeniu zakupów sprowadzeniu wszystkiego ...

• 2046 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Mikrokontroler silnikow z USA (cena wysylki, clo + vat)

Witam Chcialbym kupic 2 kontrolery silnikow POLOLU JRK 12V12 USB MOTOR CONTROLLER WITH FEEDBACK, cena jednego to 99euro- plytka o wymiarach ok 5cmx5cm. Doczytalem juz, ze mimo ze przesylka jest za darmo, lepiej doplacic i wybrac rejestrowana USPS Pri...

• 204 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

EMS z Japonii - Proszę o pomoc

Witam. Kilka dni temu zakupiłem na ebay-u brytyjskim (ale sprzęt wysyłany z Japonii) używany aparat fotograficzny, analogowy za kwotę 122$ (162$ razem z przesyłką).Śledzę tracking paczki i jest ona juz w Polsce.Teraz na stronie pocztex EMS od dwóch d...

• 1251 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy płaci się cło przy zakupie płyty CD z Kanady?

Witam. Chciałabym kupić płytę CD z Kanady o wartości łacznie z przesyłką do 50 zł. Próbuję znaleźć informację, czy będzie to związane z jakimiś dodatkowymi opłatami, np. cłem. Jeżei ktoś wie coś na ten temat, to będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam

Chcę zapłacić cło i VAT gdzie i jak?

Witam, Kupiłem w Chinach zegarek kwarcowy za ok 63$ z przesyłką, przyszedł do mnie jako gift 12$ ale nie spodobał mi się. Jako że posiadam firmę chciałbym ten zegarek legalnie sprzedać w swoim sklepie ale kupiłem go jako osoba prywatna i nie posiadam...

• 142 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup auta w U.K. Tylko przelew lub payPal... Podejrzany typ!!!

Witam, Proszę o poradę: chciałbym kupić auto w U.K. Wypatrzyłem sobie aukcję słabo wystawioną, z małym zainteresowaniem... Pewnie się nisko skończy ale mam sporo wątpliwości: gość nie przewiduje obejrzenia auta przed końcem aukcji, nie ma możliwości ...

• 1388 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup w USA porzeban pomoc

Witajcie Nosze sie z zamiarem kupna tego przedmiotu http://cgi.ebay.com/ebaymotors/350HP-4CYL-T3-T4-T3-FLANGE-TURBINE-57-A-R-TURBO-CHARGER_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZalgoQ3dLV IQ26ituQ3dUCIQ26otnQ3d5Q26poQ3dLVIQ26psQ3d63Q26clkidQ3d622156620226733728...

• 102 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z zapłatą przez paypal

witam właśnie kupiłem kartę graficzną z niemiec i okazało się że gość nie ma konta na paypal i nie mogę mu przelać kasy.Nie mogę go powiązać z paypal ponieważ nie ma na stronie adresu e-mail.mam takie pytanie,czy jedyna forma jak mi pozostaje to prze...

• 214 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

www.eachnet.com

Witam, czy na zakupy na stronie jak w temacie, potrzebuje miec nowe konto, czy moge w jakiś sposób korzystać z konta ebay ?Wpisuje w www.eachnet.comlogin, hasło z ebaya i nie moge sie zalogować, dlaczego?

• 4489 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania