Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Kupno na ebay.de, sprzedawca nie wysyła poza Niemcy- jakaś możliwość.

Witam, Chciałem kupić ubranie na niemieckim ebay.de. Srzedawca nie wysyła rzeczy za granicę. Ma automatycznie ustawioną informację. Wysłałem zapytanie na maila, ale nie odpowiedział. Czy jest jakiaś możliwość aby wysłał to na jakiś adres w Niemczech ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 189 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

brak nazwy miejscowości w ebay.de

witam.od jakiegos czasu nie widzę nazw miejscowości sprzedawców na ebay.de. teraz zamiast lokalizacji jest :" Angemeldet als privater Verkäufer".wszyscy tak mają czy po prostu to moja przeglądarka szwankuje?a może to ustawa o danych osobowych??ciężko...

• 405 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

USPS Out of Foreign Customs, 2010-12-03, 09:01:00 - co to oznacza ?

Witam - zakupiłem niedawno przedmioty (elektronike) w USA ... czy zapis -" USPS Out of Foreign Customs oznacza "że paczka przeszła już kontrolę celną i teraz tylko czekać na pocztę polską?cały log - USPS Out of Foreign Customs, 2010-12-03, 09:01:00 I...

• 77 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

EMS - jak długo trzeba czekać??

Witam. Zamówiłam jedną rzecz z Chin. Mam tracking number i na stronie EMs sprawdziłam co z wysyłką. Pisze że 31.07 przesyłka została wysłana, następnie 01.08 - wyjście z obcego obszaru celnego. Nie pojawiła się żadna aktualizacja od tamtej pory, a mi...

• 20868 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Spór z kupującym - prosze o info

W skrócie miałam spór z kupującą na ebay.uk ,dziś dostałam taką odpowiedz:1)"A case has been opened because the buyer has an issue with an item purchased from you. We reviewed the case and issued the buyer a refund of £59.00. The refund includes the ...

• 58 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co mam robic, zaplacilam i nie skontaktowac sie ze sprzedawca w Niemczech

Witam jestem na ebay.pl od niedawna, prosze Was o pomoc co mam robic w sytuacji , kiedy kupilam 2 zestawy klockow nowe za niecale 700 zl, pierwszy kupilam 1 Listopada, od razu przelew i za 3 dni pieniadze byly zaksiegowane bo sprzedajacy pisal gdy py...

• 190 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

KUpowanie w Chinah

Kupiem 2 miesiace temu produkc z Chin. o uzytkownika yy680 i coz, po 2 miesiacach czekania nie otrzymalem towaru, malo tego yy680 nie jest juz zarejestrowanym uzytkownikiem ebay. Co moge w takiej sytuacji zrobic by odzyskac pieniadze z aukcji? pozd.

• 39 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Popsuty zegarek z USA

Witam Kupiłem zegarek WENGERA od sprzedawcy z USA. Paczka przyszła dosyć szybko, zapłaciłem cło i wszystko wyglądało pięknie dopóki się nie okazało że zegarek po 3 dniach się popsuł. Uruchamia się tylko stoper a zegarek ani drgnie więc to nie jest kw...

• 71 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupowanie i platnosc przelewem

Witam ja mieszkam w uk i chcialem cos kupic z germany i kolo chce przelew wyczytalem ze moge uzyc Przelew lub Przelew Plus przez ebay czy wie ktos jak to dziala ?? czy jezeli zrobie przelew w banku i wpisze numer przedmiatu to ebay kryje mnie czy jes...

• 135 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drukarka do T-shirtow uzywana CLO&VAT?

WitajcieWitajcie zakupilam na aukcji http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280592052227&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:PL:1123 drukarke uzywana, mam pytanie jak najlepiej przeslac ja do polski jaka firme polecacie nie zalezy mi na szybkiej prze...

• 88 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pierwszy zakup za granicą

Cześć! Chciałbym sprawić sobie słuchawki. Zakup za granicą jest bardziej opłacalny. Interesują mnie te : http://cgi.ebay.pl/Panasonic-Retro-Style-RP-HTX7-Headphones-Red-/280590780299?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item4154...

• 82 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłka z Hongkongu nie dotarła- problem.

Kupiłam bransoletkę z Hongkongu na aukcji 220681550328 cena 9.99 wysyłka Standard Int'l Shipping 6.88 14.10.2010 zapłaciłam 18.Paczka nie dotarła do dziś.Dziś weszłam na aukcję i patrzę że sprzedający nie wysyła do Polski X-( ,tego zapisu wcześniej n...

• 873 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

przelicznik euro/złoty wg ebay i PayPal

Może mi ktoś wytłumaczyć czemu ebay pokazuje wartośc przedmiotu w euro = 3,874 złote. Potem płacąc można sie zdziwić gdy PayPal przelicza euro na 4,04 złote. Pomijam fakt że rzekomo darmowa forma zapłaty jaką ma być PP potrąca 2.5 % prowizji za przew...

• 1185 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Witajcie

Jak poprosić po angielsku sprzedającego o podanie kosztu wysyłki listu poleconego lub paczki rejestowanej? Chodzi o to, aby było tanio ale też aby paczka nie zaginęła. Czy zasugerować jakąś formę wysyłki czy też tylko pytać o przesyłkę rejestrowaną? ...

• 59 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań