Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Konsola na Ebay bardzo tania

Witam.Dlaczego konsole ps4 pro są tak tanie na ebay.pl 244 pln 500 pln czy to nie jest jakieś oszustwo czy można spokojnie kupować np ta https://m.ebay.pl/itm/PS4-Pro-1TB-Fortnite-Battle-Royale-Bundle-Console/302884260495?hash=item46854f0a8f:g:seYAAO...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 425 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukanie zaawansowane na ebay.de

Może ktoś się orientuje czy na ebay.de istneje nadal opcja ustawienia lokalizacji szukanego produktu po kodzie pocztowym. (przedmioty blisko mnie > przedmioty w promieniu xxx km od kod pocztowy xxx).

• 557 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie amatora

Witam Na wstępie przepraszam za banalność mojego pytania , ale podjąłem się pomocy przy zamówieniu telefonu dla koleżanki , i nie do końca ogarniam komunikaty ze strony. Czy to oznacza e telefon już jest do neij dostarczony , czy do piero dotarł do P...

• 226 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka z innego miejsca niż podano w aukcji

Cześć,Sytuacja wygląda tak:Kupiłem zegarek Seik (282959251993). Specjalnie nie szukałem najtańszego z Singapuru, ale z UE. W opisie akucji lokalizacja przedmiotu podana jako Dublin, w opisie przedmiotu była grafika na której był tekst "ship from/retu...

• 196 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zapłacony towar - sprzedający nie chce wysłać bo dostał lepszą ofertę poza ebay

Dzień dobry. Proszę o radę w następującej sytuacji. Kupiłem tuner na którego polowałem 2 lata. Zapłaciłem Paypalem, po czym otrzymuję informację, że nie wyśle mi go bo dostał lepszą ofertę poza serwisem ebay.Poprosił o anulowanie transakcji. Prośbe o...

• 273 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay się obija?

Termin dostarczenia paczki minął 2 tygodnie temu. Chciałem odzyskać pieniądze więc podjąłem odpowiednie kroki. Do wczoraj wyświtlalo mi się "eBay Customer Support has placed the case on hold until Aug. 3 to allow time to provide additional documentat...

• 185 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Koszt przesylki z USA (clo i vat)

Witam, czy za te buty bym musial zaplacic import duties (Clo i Vat) jak tak to ile? Pierwszy raz zamawiam z ebay. https://www.ebay.pl/itm/BELLEVILLE-C790-WATERPROOF-FLIGHT-COMBAT-USA-MADE-BOOTS-ALL-SIZES-NEW/192210656399?hash=item2cc0a5dc8f:m:m3eDGDr...

• 272 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dolary czy Euro - co lepsze przy zakupach za granicą

Witam, Mam do Was pytanie: coraz częściej zdarza mi się kupować w Euro. Niestety, od samego początku mam zdefiniowaną jako walutę podstawową dolar amerykański, a karta, która jest podpięta pod moje konto automatycznie obłsuguje polskie złotówki. Czyl...

• 405 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czym wysłać paczke Z UK do PL?

WitamChciałbym coś zamówić z UK i o jaką firmą wysyłke najlepiej poprosić sprzedającego? Tak żeby było tanio i bezpiecznie, i żeby paczka nie szła miesiąc. Pozdrawiam

• 280 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup z USA jest juz 2tyg po terminie, śledzenie stanęło w miejscu 2tyg temu. Pomoc przy rozwiazaniu

Witam mam problem i potrzebuje opini i dobrej rady bardziej doświadczonych uzytkowników.Kupiłem ten przedmiot:sytuacja wygląda tak że płaciłem kartą za pomoca systemu PayPal ale wtedy nie miałem w tym systemie konta tylko po prostu zaplacilem karta i...

fvmdtgn.jpg zał2.jpg zał3.jpg myhbmoy.jpg
  • 327 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dyskryminacja Polaków kupujacych na niemieckim ebayu (taka "społecznosć")

Dlaczego nie mogłam kupić dzisiaj artykułu nr 321095643496 od sprzedajacego hendrik44 z Niemiec na niemieckim ebayu jezeli w licytacji dałam najwyższą sumę 311 EUR o czasie i przelicytowałam tego co wygrał licytację EUR 302,99 "g***f( 2 )". W opisie ...

• 4623 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 2 podziękowania

Rozwiązane! Śledzenie przesyłki zagranicznej

Witam, to moje drugie zakupy na ebayu. Drugie z USA priorytetem  więc...Dostaje tracking number, wpisuje go w USPS, śledzę paczkę do momentu kiedy ląduje w ERLANDER KY. i pojawia się podkreślony na zielono napis DELIVERED. No a co dalej? Bo to racze...

• 1915 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań