PayPAL i co dalej

Witam, na jakiej zasadzie to się toczy np.przeleje z z mojego konta walutowego na PayPal i teraz trzeba komuś to wpłacić,co wtedy,czy mi sprzedający prześle e-mailem jakąś faktóre do zaplaty a jak prześle to mam zrobić czy jeszcze inna możliwość proszę kolegów o pomoc w ty temacie.
Wiadomość 1 z 44
ostatnia odpowiedź
43 ODPOW. 43

PayPAL i co dalej

u mnie pojawilo sie chyba juz na drugi dzien roboczy po nadaniu przelewu ale nie pamietam
Wiadomość 21 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Raz szybciej przychodzi raz wolniej, moim przypadku od srody na dziś piątek 15.20 jeszcze nie ma,dzwoniłem kazali czekkać
Wiadomość 22 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

kod 4cyfrowy przyszedl wpisałem go raz wyskioczył błąd drugi treci karta zablokowana,i jak się nie wkórzyć
Wiadomość 23 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Pisało mi w tedy że prośimy wysłać ksero tylko nie pamięta czy dowodu czy jeszcze co innego bo tego komunikatu już niema ,znowu muszę w poniedziałek dzwonić do 17,30 użędują,a czas leci,zastanawiam się czy e-mailem jak bym im wysłał zdjęcie mojego dowodu czy by nie wystarczyło ?
Wiadomość 24 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Ieśli masz jakieś niezakończone sprawy na ebay albo PP to nie usuwaj @, nie wiem jak na innych pocztach ale na poczcie WP jest opcja zarządzaj folderami i utwórz foldery ,,ebay" ,,PP" i tam przekierowywuj @.
Wiadomość 25 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

wszystko mam idealnie tylko czekałem na kod bo muszę przez PauPal zapłacić i po weryfikacji trzy krotnej kodu wpisaniu błąd aż wreszcie blokada zastanawiam się jakie ksero im muszę podesłać dowodu czy czegoś innego
Wiadomość 26 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Pisało mi w tedy że prośimy wysłać ksero tylko nie pamięta czy dowodu czy jeszcze co innego bo tego komunikatu już niema
Wiadomość 27 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Może było by lepiej na przyszłe rejestracje wysyłać im od razu ksera i szybciej bez błędów i długiego czekania, w poniedziałem napisze co dalej, tak dla zwykłej ciekawości innych pozdrawiam
Wiadomość 28 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

w moim przypadku, te wszystkie weryfikacje i utworzenie konta sprzedającego odbyły się tak gładko jak 7 dziecko u wieloródki. Tak gładko że nawet nie dokładnie pamiętam 🙂
Wiadomość 29 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

witam kartę na paypal odblokowali mi wpisałem kod i jest ok.Mam pytanie koledzy aby dodać środki do PayPal należy je wysłać ze swojego konta złotówkowego czy właśnie z tej karty którą mam 'karta wirtualna ing visa'
Wiadomość 30 z 44
ostatnia odpowiedź