Witam, na jakiej zasadzie to się toczy np.przeleje z z mojego konta walutowego na PayPal i teraz trzeba komuś to wpłacić,co wtedy,czy mi sprzedający prześle e-mailem jakąś faktóre do zaplaty a jak prześle to mam zrobić czy jeszcze inna możliwość proszę kolegów o pomoc w ty temacie.
Pisało mi w tedy że prośimy wysłać ksero tylko nie pamięta czy dowodu czy jeszcze co innego bo tego komunikatu już niema ,znowu muszę w poniedziałek dzwonić do 17,30 użędują,a czas leci,zastanawiam się czy e-mailem jak bym im wysłał zdjęcie mojego dowodu czy by nie wystarczyło ?
Ieśli masz jakieś niezakończone sprawy na ebay albo PP to nie usuwaj @, nie wiem jak na innych pocztach ale na poczcie WP jest opcja zarządzaj folderami i utwórz foldery ,,ebay" ,,PP" i tam przekierowywuj @.
wszystko mam idealnie tylko czekałem na kod bo muszę przez PauPal zapłacić i po weryfikacji trzy krotnej kodu wpisaniu błąd aż wreszcie blokada zastanawiam się jakie ksero im muszę podesłać dowodu czy czegoś innego
Może było by lepiej na przyszłe rejestracje wysyłać im od razu ksera i szybciej bez błędów i długiego czekania, w poniedziałem napisze co dalej, tak dla zwykłej ciekawości innych pozdrawiam
w moim przypadku, te wszystkie weryfikacje i utworzenie konta sprzedającego odbyły się tak gładko jak 7 dziecko u wieloródki. Tak gładko że nawet nie dokładnie pamiętam 🙂
witam kartę na paypal odblokowali mi wpisałem kod i jest ok.Mam pytanie koledzy aby dodać środki do PayPal należy je wysłać ze swojego konta złotówkowego czy właśnie z tej karty którą mam 'karta wirtualna ing visa'