Witam, na jakiej zasadzie to się toczy np.przeleje z z mojego konta walutowego na PayPal i teraz trzeba komuś to wpłacić,co wtedy,czy mi sprzedający prześle e-mailem jakąś faktóre do zaplaty a jak prześle to mam zrobić czy jeszcze inna możliwość proszę kolegów o pomoc w ty temacie.
Poprzez PP możesz zapłacic z faktury jaką przyśle Ci sprzedawca ale najlepiej i najbezpieczniej ze strony ebay. Przy aukcji jaką wygrasz będziesz miał ZAPŁAC TERAZ i klikając system poprowadzi Cie do zalogowania na Twoje konto PP i potwierdzenia płatności. Sprzedawca płatnośc otrzyma natychmiast i najczęściej w ciągu paru minut od dokonania Twojej zapłaty wystawia komentarz.Oczywiście pozytywny bo sprzedawca nie może wystawic innego.U Ciebie pojawi się info. że dokonałeś zapłaty
OK dziękuje powiedz mi jeszcze mam konto walutowe i na ni m euro czy mogę to euro z mojego konta przelać na moje konto pay pal czy tylko PayPal przyjmmuje złotówki, i muszę zamienic na złotówki i ponownie wpłacić
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Dzwoniłem wytumaczylim mi wszystko,tylkom powiedział że 2.5% od sumy jaką przelewam za kupno komuś, aczytałem że tylko strona sprzedająca płaci w PayPal