Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Używany przedmiot z Anglii

Witam! Chcę zakupić używany aparat fotograficzny z Anglii? Czy będę musiał zapłacić jakiś VAT od niego czy po prostu wylicytowana kwota+przesyłka?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 75 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pilnie pomoc z przelewem

WEitajcie potrzebuje zrobić przelew do niemieckiego banku dane jakie otrzymałem są następujące Numer konta: 440477114 Nazwa banku: KSK Ostalb Kod ID banku: 61450050 Lokalizacja banku (kraj/region): Deutschland Co gdzie wklepać aby przelew dotarł?

• 77 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak można namierzyć gdzie jest przesyłka bo już nerwowo nie wyrabiam.

Witam Ostatnio skusiłem się na zakup na e-bayu z zagranicy. Pierwszy raz i zapewne ostatni. Pomijając fakt , że wręcz wyżebrałem wysłanie towaru po ponad miesiącu od wpłaty kasy po wysłaniu ponaglających maili i czytaniu pięknych odpowiedzi jakie to ...

• 1351 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

koszty wysyłki do uk

witam chcę zamówić płytę główną do laptopa z uk 25x30cm około 0,5-1 kg paczka może ważyć ile może kosztować przesyłka na stronie wychodzi mi że od 6 do 10 funtow dobrze liczę? http://sg.royalmail.com/portal/rm/PriceFinderResults?pageId=pc_sltc_rm_res...

• 189 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Bilety nie przyszły na czas

Witam, pisze tutaj , bo nie wiem co mam teraz zrobić . Kupiłam w zeszły poniedziałek od sprzedającego z Anglii bilety na koncert, który odbył się wczoraj . Kasa przez paypal poszła 3 minuty po zakupie , a bilety do tej pory nie doszły, tak więc z kon...

kupilem rower

witam kupilem rower na tej aukcji w usa i musze jeszczcze poczekac na to zeby zaplacic jak myslicie czy bede musial jeszcze cos zaplacic za paczke do polski i jakie sa to koszty

Potrzebny pośrednik przy zakupie w USA...

Sprzedawca nie chce zgodzić się na wysyłkę do Polski. Zakup za niecałe 18 usd koszta wysyłki w stanach 13 lub 20 usd. Szukam osoby która byłaby chętna w zakupie i podesłaniu do mnie do Polski - proszę o kontakt i podanie ew. kosztów wysyłki. Pozdrawi...

• 290 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup z .de a brak kontaktu ze sprzedawcą

Jako ebayowa "dziewica" zwracam się do Was o radę. Chcę kupić przez Kup Teraz przedmiot od sprzedawcy z Niemiec. W opcjach aukcji zaznaczono możliwość wysyłki do wszystkich krajów UE w jednakowej cenie 14,99 EUR (Paketversand, czyli - jak rozumiem - ...

• 85 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

rozmiary ubrań w Uk

Witam, chciałbym kupić kurtkę na motocykl taką: http://cgi.ebay.co.uk/RSR-RST-DAYTONA-LEATHER-JACKET-GREY-NEW-BARGAIN-40_W0QQitemZ270456353872QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Clothing?hash=item3ef8747450 Jest podany rozmiar 40, i sprzedający twierdzi...

• 752 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Telefon z Chin przekazany do celnej

Witam Kupiłem telefon na eBay z Hong Kongu i zapłaciłem PayPal telefon został wysłany, dostałem numer przesyłki. W statusie przesyłki jest informacja że przekazany celnej w Warszawie 8.03.2010. Telefon to raczej podróbka. Co mam robić? Czy zostanie n...

• 112 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

CŁO - z Chin za czapki (2szt)

Witam, zakupiłam 21 marca czapki dwie zwykłe z serialu The Simpsons, 24 marca przelałam pieniądze, dzisiaj 30 marca dostałam awizo na cło, muszę iść je odebrać, ale nie za bardzo rozumiem za cło te cło? jeśli zakupiłam je dosłownie za 2dolary plus ko...

• 179 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paczka dotarła bez całej zawartości, druga paczka w drodze, co z Vatem?

Witam! Kupiłam od chińskiego sprzedawcy suknię ślubną wraz z halką, bolerkiem i welonem. Paczka zatrzymana została w UC, zapłaciłam vat w wysokości 110zł. Niestety okazało się, że brakuje halki - druga paczka została wysłana do Polski. Na dokumencie ...

• 132 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Poradzcie co zrobić.

Witam Pierwszy raz dokonalem zakupu i chcialbym sie poradzic co w mojej sytuacji zrobić. Za przedmiot zaplacilem 6 lutego, do tej pory nie dotarł. Sprzedajacy wyslal go 9 marca i podal tracking nr. Mam informacje, że gdzieś ta paczka bladzi po świeci...

• 117 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań