Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Dlaczego ebay utrudnia realizacje transakcji ????

Dlaczego nie mogę zapłacić za towary kupione ebayu ?? Kupiłem 2 płyty Cd sprzedawca wysłał fakturę - cena przesyłki jak za jedną płytę , chcę zapłacić i lipa, dupa blada liczy mi PODWÓJNIE ZA ŻADNĄ CHOLERĘ NIC NIE MOGĘ ZMIENIĆ czy to jest celowe dzia...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 63 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Komputer z USA jakie koszty ??? Pilne !!!

Witam Mam zamiar kupić tego laptopa : http://cgi.ebay.pl/ASUS-EEE-PC-1201N-P-2GB-250GB-12-1-NETBOOK-WINDOWS-7_W0QQitemZ250592908840QQcmdZViewItemQQptZLaptops_Nov05?hash=item3a58805628#shId I zastanawia mnie fakt jakie koszty poniosę oprócz 1 375,97 z...

• 6684 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupuje ktos w Tajwanie??/

Witam, czy kupowal juz ktos w Tajwanie???nie wiem jak zalozyc tam konto bo nie pasuje numer tel i dowodu osobistego. Wszystkie rzeczy sa tam tansze. jesli ktos kupuje i ma konto to prosze o odpowiedz:)

• 322 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem ze sprzedajacym niemcem, nie chce sie odezwac i podac kosztu przesy

mam problem ze sprzedajacym niemcem, nie chce sie odezwac i podac kosztu przesylki na aukcji napisane ze wysyla do europy, ze platnosc paypalem chcialem zaplacic paypalem poslalem mu pytanie w angielskim, potem niemieckim o koszt wysylki do polski (p...

• 81 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Tracking numer

Sprzedawca wysyła towar przez HongKong Airmail bez tracking numeru. Napisał, że jeśli chcę ten numer otrzymać należy dopłacić 2$. Do czego służy tracking numer? Czy warto dopłacić? Czy jeśli przesyłka będzie bez tego numeru i zaginie, to sprzedawca n...

• 101 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Śledzenie przesyłki -POCZTEX

Witam, Nie dawno kupiłem swój pierwszy przedmiot na ebayu, Na USPS mam ostatnią informacje, że przesyłka dotarła do Polski. Na stronie POCZTEXu jeszcze wczoraj mogłem śledzić moją przesyłkę, dziś mam informacje, że "Brak przesyłki o podanym identyfik...

• 593 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

status paczki USPS??

witam. na stronie USPS jest status mojej paczki. Jednak za bardzo nie wiem o co w nim chodzi. Miną prawie miesiąc, a jeszcze przesyłka do mnie nie dotarła. screen http://img411.imageshack.us/img411/4865/usps.jpg

• 245 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czy przesyłki zagubione się "odnajdują"

Poczytałem na forum o "długoterminowych" lub zagubionych przesyłkach z USA szczególnie wysłanych USPS First Class i innymi tańszymi uniemożliwiającymi śledzenie, Czy przesyłki wysłane w taki sposóie "odnajdują" docierają do miejsca przeznaczenia? A j...

• 47 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

KUPIŁEM Z ChIN I DOSTAŁEM WEZWANIE Z URZĘDU CELNEgO POCZTY POLSKIEJ

Witam. Kupilem z Chin trzy rzeczy o łacznej wartosci 225 dolarow. Dostałem wlasnie zawiadomienie z poczty polskiej iz przesylka podlega odprawie celnej. Z uwagi na fakt iz do przesylki nie zostaly dolaczone dokumenty prosza o przeslanie: 1. dowodu za...

• 4244 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Uszkodzona zawartość paczki.

Witam. Mam problem. Kupiłem sprzęt o wartości około 750 zł. Sprzęt dotarł. Został zapakowany tylko w folie bąbelkową i pudełko. Jestem niemalże przekonany ze sprzedawca mnie nie oszukał. Sprzęt sie nie włącza w ogole i podejrzewam ze uszkodzony zosta...

• 96 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup z Hongkongu- proszę o pomoc!

Witam. Potrzebuję kupić wyświetlacz do aparatu foto na jednej z tych aukcji: http://cgi.ebay.co.uk/New-LCD-Screen-Display-for-Panasonic-Lumix-DMC-TZ7-ZS3_W0QQitemZ390163349784QQcmdZViewItemQQptZUK_Photography_DigitalCamAccess_RL?hash=item5ad78c4118#h...

• 59 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak zgłosić towar do ocelenia ?

Mam pytanie , koleżanka kupiła w stanach przez swoją rodzinę na ebay instrument ,saksofon konkretnie , rodzina wysłała jej paczkę za pośrednictwem jakiejś tam agencji rodem z polski , paczka doszła ale zatrzymano ją do oclenia i żeby tylko to to spok...

• 160 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupowanie w UK - płatność paypalem

Witam, chcę kupić najprawdopodobniej ten kask http://cgi.ebay.pl/SHOEI-XR1000-CASTER-TC-2-BLUE-BNIB-LARGE-FREE-VISOR_W0QQitemZ270528292316QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Helmets?hash=item3efcbe25dc Na aukcji jest informacja, że cena to "Około 901,53...

• 147 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prosze o pomoc:-)

a wiec tak jestem poczatkujacym uzytkownikiem ebaya i chcial bym zaczac handlowac akcesoriami motocyklowymi kupowanymi w usa i sprzedawanymi w pl, nurtuje mnie kilka pytan wiem ze takich zielonych jak ja macie tu codziennie ale prosil bym o pomoc:-) ...

• 72 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań