Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

rozmiary ubrań w Uk

Witam, chciałbym kupić kurtkę na motocykl taką: http://cgi.ebay.co.uk/RSR-RST-DAYTONA-LEATHER-JACKET-GREY-NEW-BARGAIN-40_W0QQitemZ270456353872QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Clothing?hash=item3ef8747450 Jest podany rozmiar 40, i sprzedający twierdzi...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 781 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Telefon z Chin przekazany do celnej

Witam Kupiłem telefon na eBay z Hong Kongu i zapłaciłem PayPal telefon został wysłany, dostałem numer przesyłki. W statusie przesyłki jest informacja że przekazany celnej w Warszawie 8.03.2010. Telefon to raczej podróbka. Co mam robić? Czy zostanie n...

• 143 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

CŁO - z Chin za czapki (2szt)

Witam, zakupiłam 21 marca czapki dwie zwykłe z serialu The Simpsons, 24 marca przelałam pieniądze, dzisiaj 30 marca dostałam awizo na cło, muszę iść je odebrać, ale nie za bardzo rozumiem za cło te cło? jeśli zakupiłam je dosłownie za 2dolary plus ko...

• 204 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paczka dotarła bez całej zawartości, druga paczka w drodze, co z Vatem?

Witam! Kupiłam od chińskiego sprzedawcy suknię ślubną wraz z halką, bolerkiem i welonem. Paczka zatrzymana została w UC, zapłaciłam vat w wysokości 110zł. Niestety okazało się, że brakuje halki - druga paczka została wysłana do Polski. Na dokumencie ...

• 182 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Poradzcie co zrobić.

Witam Pierwszy raz dokonalem zakupu i chcialbym sie poradzic co w mojej sytuacji zrobić. Za przedmiot zaplacilem 6 lutego, do tej pory nie dotarł. Sprzedajacy wyslal go 9 marca i podal tracking nr. Mam informacje, że gdzieś ta paczka bladzi po świeci...

• 155 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dlaczego ebay utrudnia realizacje transakcji ????

Dlaczego nie mogę zapłacić za towary kupione ebayu ?? Kupiłem 2 płyty Cd sprzedawca wysłał fakturę - cena przesyłki jak za jedną płytę , chcę zapłacić i lipa, dupa blada liczy mi PODWÓJNIE ZA ŻADNĄ CHOLERĘ NIC NIE MOGĘ ZMIENIĆ czy to jest celowe dzia...

• 93 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Komputer z USA jakie koszty ??? Pilne !!!

Witam Mam zamiar kupić tego laptopa : http://cgi.ebay.pl/ASUS-EEE-PC-1201N-P-2GB-250GB-12-1-NETBOOK-WINDOWS-7_W0QQitemZ250592908840QQcmdZViewItemQQptZLaptops_Nov05?hash=item3a58805628#shId I zastanawia mnie fakt jakie koszty poniosę oprócz 1 375,97 z...

• 6835 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupuje ktos w Tajwanie??/

Witam, czy kupowal juz ktos w Tajwanie???nie wiem jak zalozyc tam konto bo nie pasuje numer tel i dowodu osobistego. Wszystkie rzeczy sa tam tansze. jesli ktos kupuje i ma konto to prosze o odpowiedz:)

• 380 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem ze sprzedajacym niemcem, nie chce sie odezwac i podac kosztu przesy

mam problem ze sprzedajacym niemcem, nie chce sie odezwac i podac kosztu przesylki na aukcji napisane ze wysyla do europy, ze platnosc paypalem chcialem zaplacic paypalem poslalem mu pytanie w angielskim, potem niemieckim o koszt wysylki do polski (p...

• 127 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Tracking numer

Sprzedawca wysyła towar przez HongKong Airmail bez tracking numeru. Napisał, że jeśli chcę ten numer otrzymać należy dopłacić 2$. Do czego służy tracking numer? Czy warto dopłacić? Czy jeśli przesyłka będzie bez tego numeru i zaginie, to sprzedawca n...

• 125 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Śledzenie przesyłki -POCZTEX

Witam, Nie dawno kupiłem swój pierwszy przedmiot na ebayu, Na USPS mam ostatnią informacje, że przesyłka dotarła do Polski. Na stronie POCZTEXu jeszcze wczoraj mogłem śledzić moją przesyłkę, dziś mam informacje, że "Brak przesyłki o podanym identyfik...

• 663 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

status paczki USPS??

witam. na stronie USPS jest status mojej paczki. Jednak za bardzo nie wiem o co w nim chodzi. Miną prawie miesiąc, a jeszcze przesyłka do mnie nie dotarła. screen http://img411.imageshack.us/img411/4865/usps.jpg

• 325 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czy przesyłki zagubione się "odnajdują"

Poczytałem na forum o "długoterminowych" lub zagubionych przesyłkach z USA szczególnie wysłanych USPS First Class i innymi tańszymi uniemożliwiającymi śledzenie, Czy przesyłki wysłane w taki sposóie "odnajdują" docierają do miejsca przeznaczenia? A j...

• 71 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania