Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problem ze sprzedajacym

Kupilem pare rzeczy od uzytkownika z Niemiec. Na aukcji mial zaznaczone ze mozna placic PayPal.Zaplacilem wiec przez eBay, ale transakcja wisiala 2 dni, zadzwonilem do PayPal i okazalo sie ze sprzedawca pomylil adres PayPal przy rejestracji w eBay. N...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 63 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

First Class Royal Mail

Witam! Jestem nowy na ebayu i są to moje pierwsze zakupy. Otóż jestem bliski zakupu sprzętu, który razem będzie wazył ok. 25kg. Sprzedający zaproponował mi dopłatę do ceny końcowej 20GBP za wysyłkę do Polski (wysyłka jest wliczona w cenę, ale skoro m...

• 137 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze sprzedawca z UK.

Zakupilem na ebay.uk gre na konsole ps3 Kilka minut po tym jak wplacilem pieniedze sprzedajacy przyslal maila ze nie sprzedaje poza granice uk i zarzadal anulowania transakcji:/ Co mam teraz zrobic,kasa wplacona a tu taki psikus:/ Prosze o porade

• 103 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakupy w Szwecji

Czy naruszeniem regulaminu ebay będzie pomoc w związku z zakupami w Szwecji? Nie jestem tam zarejestrowany, nie mam ani tamtejszego adresu i karty płatniczej. Poza tym ni w ząb po szwedzku. Interesuje mnie pewien przedmiot. Z uwagi że to jest aukcja ...

• 127 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno w USA i wysylka USPS

witam, zakupilem troche sprzetu z USA, spora sumka nawet. Wybralem wysylke USPS, bo taniej od UPS'a.... Czy dobrze wybralem? Jaki czas dostarczenia do PL ? Jakei oplaty?!

• 6946 Wyświetlenia
  • 36 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup za granica

Chcialam dzis zalicytowac produkt z UK, wczesniej skontaktowalam sie ze sprzedawca w celu ustalenia kosztu wysylki gdyz na stronie aukcji podany byl koszt jedynie do UK, dzis niedlugo przed koncem aukcji usilowalam zalicytowac, ale bezskutecznie, pon...

• 96 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Niemcy nie wysłali książki - jak złożyć reklamację?

Nie wysłali jednej z książek, chcę złożyć reklamację, ale nie mogę, bo "ponieważ kupiłem to na ebayu niemieckim, musisz tam złożyć reklamację". Problem w tym, że nie mogę złożyć reklamacji bo nie mogę się w ogóle na niemieckiego ebaya zalogować. Spró...

Zakup i Chin lib USA

Witam chcialem zakupić części do drukarek u sprzedawcy z Chin lub Stanów Zjednoczonych nie wiem jak sfinalizować aukcję na co mam zwrócić uwagę czy jakieś dodatkowe opłaty mnie czekają i czy paczke dostanę do domu czy do odbioru w urzęcdzie celnym li...

• 53 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zapłata nie PayPalem ale bezpośrednio kartą.

Witam. Tak się zastanawiam bo za towar w USA nigdy nie płaciłem kartą bezpośrednio. To znaczy tak: jak płacę PayPalem za jakiś towar ze sklepu w USA to oczywiście jeżeli jest kurs dolara 2.9, to w PayPalu jest 2.98. Do tego jeszcze być może dojdzie 4...

• 52 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot niezgodnego z opisem towaru USA oraz walka o odzyskanie kasy

1.Kupiłem zegarek na USA ebay ,przyszedł po miesiącu i okazało się że zamiast chronografu jak był opisany w aukcji dostałem 1-kamieniowy mechanizm nie wart 1zł.Sprytny sprzedający nie zamieścił zdjęcia mechanizmu ale dokładnie opisał że jest to chron...

• 689 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak czesto gina zwykle przesylki

Chodzi mi konkretnie o Anglie. Masz zamiar kupic cos za 1-2 funtow, w tym wypadku srednio oplaca mi sie wysylka signed for za 6 funtow dlatego zastanawiam sie czy nie zaryzykowac i nie wyslac zwykla. Czy zawsze wyylacie signed for? a moze sa smialkow...

• 111 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ile czasu idzie przesylka DHLem na terenie Niemiec ?

Witam! Mam taki problem , otoz zaplacilem paru ludiom , za roznegotypu przedmioty , w ten poniedzialek do wszystkich doszla kasa i rzekomo , kazdy z nich wyslal mi te przesylki czekam juz 4 dni i nic nie dostale , jutro wracam do Polski i chcialem to...

• 259 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań