PayPAL i co dalej

Witam, na jakiej zasadzie to się toczy np.przeleje z z mojego konta walutowego na PayPal i teraz trzeba komuś to wpłacić,co wtedy,czy mi sprzedający prześle e-mailem jakąś faktóre do zaplaty a jak prześle to mam zrobić czy jeszcze inna możliwość proszę kolegów o pomoc w ty temacie.
Wiadomość 1 z 44
ostatnia odpowiedź
43 ODPOW. 43

PayPAL i co dalej

CZY MOGĘ Z MOJEGO KONTA WALUTOWEGO MAM NA NIM EURO PRZELAĆ EURO NA KONTO PAYPAL
Wiadomość 2 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Poprzez PP możesz zapłacic z faktury jaką przyśle Ci sprzedawca ale najlepiej i najbezpieczniej ze strony ebay. Przy aukcji jaką wygrasz będziesz miał ZAPŁAC TERAZ i klikając system poprowadzi Cie do zalogowania na Twoje konto PP i potwierdzenia płatności. Sprzedawca płatnośc otrzyma natychmiast i najczęściej w ciągu paru minut od dokonania Twojej zapłaty wystawia komentarz.Oczywiście pozytywny bo sprzedawca nie może wystawic innego.U Ciebie pojawi się info. że dokonałeś zapłaty
Wiadomość 3 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

OK dziękuje powiedz mi jeszcze mam konto walutowe i na ni m euro czy mogę to euro z mojego konta przelać na moje konto pay pal czy tylko PayPal przyjmmuje złotówki, i muszę zamienic na złotówki i ponownie wpłacić
Wiadomość 4 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Nie wiem ale moim zdaniem nie
Wiadomość 5 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Zadzwoń do PP i tam Ci wszystko powiedzą (stosunkowo łatwo się dodzwonic, ale pracują chyba tylko do 20.00)
tel.paypal - 0801 386686
Wiadomość 6 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

dobrze jutro dzwonie,dziękuję
Wiadomość 7 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

PP pracuje tylko 17.30
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 8 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Dzwoniłem wytumaczylim mi wszystko,tylkom powiedział że 2.5% od sumy jaką przelewam za kupno komuś, aczytałem że tylko strona sprzedająca płaci w PayPal
Wiadomość 9 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside
Wiadomość 10 z 44
ostatnia odpowiedź