PayPAL i co dalej

Witam, na jakiej zasadzie to się toczy np.przeleje z z mojego konta walutowego na PayPal i teraz trzeba komuś to wpłacić,co wtedy,czy mi sprzedający prześle e-mailem jakąś faktóre do zaplaty a jak prześle to mam zrobić czy jeszcze inna możliwość proszę kolegów o pomoc w ty temacie.
Wiadomość 1 z 44
ostatnia odpowiedź
43 ODPOW. 43

PayPAL i co dalej

Jeśli masz karte dodaną do konta PP to system sam pobierze Ci zł. z Twojego konta w banku.
Wiadomość 31 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Te Złotówki z Twojego banku przepłyną przez PP i popłyną 🙂 do sprzedawcy jako EU czy $ , a na koncie PP będziesz miał cały czas 0zł (chyba że wpłacisz na to konto przelewem z banku jakąś kase albo coś sprzedasz )
Wiadomość 32 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

pobierze z mojego konta złotówkowego zwyklego czy konta tej karty visa bo na niej własnie mam kasę,paypal podaje tam swoje numery konta adres gdzie to mam wpisać jak nie mogę z konta tej karty wyslać pieniędzy dalej tylko z konta zwykłego złotówkowego
Wiadomość 33 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

czy mogę teraz wejśc na aukcję i zapłacić sprzedającemu
Wiadomość 34 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Jeśli masz na karcie wtstarczającą kase to klikaj i płac
Wiadomość 35 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Kont złotówkowych możesz miec 10 albo 110 co system PP to obchodzi? , on pobierze kase z tego konta do jakiego jest podpięta tą karte
Wiadomość 36 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

już to robię na karcie visa mam kasę
Wiadomość 37 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

COŚ TAKIEGO MI WYSKOCZYŁO...............................................Nie można teraz przetworzyć Twojego żądania
Pomoc
Przepraszamy, ta strona jest obecnie niedostępna.
Aby sfinalizować transakcję, skontaktuj się ze sprzedającym.
Nr kodu błędu1004
Co chcesz teraz zrobić?
Przejdź do strony Mój eBay - Sprawdź status aukcji i przedmiotów, które obserwujesz
Wiadomość 38 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

MAM KASĘ NA KONCIE KOD CZTEROCYFROWY WPISAŁEM PONAD GODZINĘ TEMU,WSZYSTKO POWINNO BYC JUŻ OK JESTEM ZWERYFIKOWANY PISZE NA PAYPAL
Wiadomość 39 z 44
ostatnia odpowiedź

PayPAL i co dalej

Wejdz na poczte ebay
Wiadomość 40 z 44
ostatnia odpowiedź