31-05-2019 08:40
Mam taki problem nie działa Make Offer - czyli Złoż Ofertę
Wiem że na Polskiej stronie to nie działało
Ale wystarczało się zalogowac na .com-a (to samo konto) i nie było problemu
Od jakiegoś czasu i to przestało działać .... k..rwa .... co za h..je ....
Czy ktoś coś próbował wyjasnic albo komuś to działa / nie działa ?
Ktoś pisał do ebaya ?
Błedy jakie wywala:
16-09-2019 19:50
taka dostalem o odpowiedz
Dziękujemy za skontaktowanie się z obsługą klienta eBay w sprawie problemów napotkanych podczas składania oferty dotyczącej produktów. Mam na imię Abhishek. Pomogę ci w rozwiązywaniu problemów.
Rozumiem, że nie możesz złożyć oferty, ponieważ pojawia się komunikat o błędzie „Uwaga kupujący, wystąpił problem z przetwarzaniem Twojego żądania”. Doceniam twoje starania, aby udostępnić nam komunikat błędu. Pozwól, że podzielę się więcej na ten temat.
Marek, chciałbym poinformować, że „złóż ofertę” jest funkcją strony i jesteś zarejestrowany na eBay Polska, gdzie ta funkcja nie jest dostępna. Ponadto ostatnio ta funkcja została porzucona dla polskich użytkowników i nie będą oni korzystać z niej przez logowanie do innych witryn eBay. To był powód, dla którego napotkałeś ten błąd.
Oto obejście dla ciebie.
Jeśli masz na myśli konkretną kwotę, możesz skontaktować się ze sprzedawcą i poprosić go o zaoferowanie przedmiotu w serwisie eBay z dokładną kwotą. Abyś mógł to samo kupić.
Jestem optymistą, że powyższe informacje będą pomocne. Dziękujemy za umożliwienie nam pomocy. Z przyjemnością Ci pomogłem. Miłego dnia.
Z poważaniem,
Abhishek
Obsługa klienta eBay
16-09-2019 20:30
Wejdz na stronę com (logowanie jak do PL)
https://offer.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MakeBestOffer&itemid=11111111111
I dajesz ofertę w miejsce 111111111 wpisujesz swój numer aukcji
To ze ebay ma priwislanski kraj gdzieś to wiadomo nie od dziś .