31-05-2019 08:40
Mam taki problem nie działa Make Offer - czyli Złoż Ofertę
Wiem że na Polskiej stronie to nie działało
Ale wystarczało się zalogowac na .com-a (to samo konto) i nie było problemu
Od jakiegoś czasu i to przestało działać .... k..rwa .... co za h..je ....
Czy ktoś coś próbował wyjasnic albo komuś to działa / nie działa ?
Ktoś pisał do ebaya ?
Błedy jakie wywala:
31-05-2019 10:51
Ciekawe, ostatnio z tego nie korzystalem, a komunikat z de sugeruje ze moze sprzedawca ustawil limit ofert ktore mozna mu w danym czasie zlozyc, wiec moze trzeba probowac pozniej
31-05-2019 12:43
Czyli tą opcję Make Offer może sprzedawca zablokować lub ograniczyć ?
Niestety odpowiedź ze strony ebay-a jest żadna tam pracują ludzie bez pojęcia....
04-06-2019 12:09
I **bleep**
Wysłałem do ebayka kilka maili i co i standard nic nie odpowiedzieli.
Jedno jest prawdą wsparcie ze strony samego ebaya leci na łeb ... zresztą zawsze było słabe.
Teraz nie ma go w ogóle.
Mam przekonanie idące w pewność że wsparcie PL nie istnieje i maja w dupie Polskę.
Czasem jestem ciekaw jaki jest udział PL w ogólnym handlu ebay-a chocbyt na EU przypuszczam że symboliczny i tu tkwi problem,
12-06-2019 20:55
Po przeszło tygodni odkad ebay przyjął sprawę .... i skierował do "działu technicznego" nic się nie stało.
Czytaj ebay ma nas w d...
Ale nie odpuszczę jak mają mi już napisać nie da się i już to niech tak napiszą ....
wsparcie 🙂
12-06-2019 21:03
Oto jaki mail otrzymałem z ebaya.....
Dziękujemy za Twoją wiadomość! Niestety za pośrednictwem tego adresu e-mail kontakt z działem obsługi klienta nie jest już możliwy.
Aby skontaktować się z eBay, skopiuj poniższe łącze i wklej je do nowego okna przeglądarki. Następnie zaloguj się, podając swoją nazwę użytkownika eBay.
Wybierz kategorię, która najlepiej opisuje Twój problem. W ten sposób możemy zaproponować Ci najlepszą metodę skontaktowania się z nami i zapewnić Ci lepszą obsługę.
Dziękujemy za zgłoszenie
-- Nie odpowiadaj proszę na tę wiadomość. Została ona wysłana automatycznie z adresu, który nie obsługuje wiadomości przychodzących. --
Pozdrawiamy,
dział Obsługi klienta eBay
Czyli czytaj ... spie....laj .... fajnie co ?
15-07-2019 22:22
Minął Ponad miesiać i nic .... ebay ma nas (tak nas) w d...pie.
Fajnie co ?
Jeśli ktoś ma podobny problem jak ja i na samej aukcji nie może złożyć NAJ oferty bo mu wyskakuje błąd
jest na to rozwiażanie
Wchodzimy na tą stronę
https://offer.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MakeBestOffer&itemid=11111111111
Gdzie 1111111111111 to nr aukcji i już możemy bez problemu złożyć naj ofertę (best offer)
Napisałem to do ebaya lecz Pani GOSIA ... już się nie odezwała ...
Łot taki łebaj
niktórzy nazywają to **bleep** .
25-07-2019 12:05
A w tej sprawie nic a nic się nie zmieniło.
Ebay ma sprawę dosłownie w D U P I E.
Przestali już reagować na maile
Nawet jak im wysłałem link który działa to ryj w kubeł i cisza.
Jak ebay nie zamiesza nic robic z Polskim interjfejsem (choć na .com) jest ten sam problem choć myśle że sama konfiguracja i strona jednak ciagle jest inna niż ta dla usera rejestrowanego i obsługiwanego przez .com czyli Amerykańskiego ebaya. To może niech pieprzną tym tematem i przeniosą obsługe na USA, myśle że było by lepiej i wygodniej.
06-09-2019 00:06
Moze miec jakas miminalna kwote, od ktorej mozna skladac oferty. Jesli jest problem techniczny, polecam odpalac MAKE OFFER w na nowej karcie 😉
15-09-2019 17:01
Niestety ja mam ten sam problem. Nie moge zlozyc oferty gdyz wyskakuje bład