Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Dziwny e-mail z PAYPAL ...

Otrzymałam dziwny e-mail z PayPal - że za miesiąc zamkną mi moje konto , ponieważ jak piszą '' od 3 lat nie było obrotów''. A jest to nieprawda , bo ostatnia wplata była 28.6.2010. Nie wiem co to znaczy - jestem trochę zaniepokojona , bo to konto PP ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 353 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

POMÓŻCIE! Czy ktoś ogląda moje aukcje??

Jestem nowym sprzedającym na ebayu. Nie widzę w podglądzie aukcji ile osób oglądało moją aukcję, w związku z tym nie wiem czy w ogóle ktoś je ogląda, bo jak nie to po co mam wystawiać?

• 544 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

brak kontaktu ze sprzedającym

witam.wylicytowałem telewizor za 1/4 wartościsprzedawca nie odpowiada na mejle,dla tego nie spiesze sie z przelewem.zaraz minie tydzień a sprzedawca sie nie odzywa.płatnośc paypal,za pobraniem lub odbiór osobisty.ile mam czasu na zapłacenie za przedm...

• 381 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Poszukuję osób z płynnym angielskim oraz znających dobrze zasady EBAY

Jak w temacie. Poszukuję do pomocy osoby handlujące na ebay.com z dużym doświadczeniem, nie muszą się ujawniać na forum wystarczy do mnie wysłać wiadomość priv. Mam problem z którym sam sobie nie poradzę a nie jest to zapewne problem dotykający tylko...

• 87 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

AUKTIVIA - SLAIDY ......

Może ktos sie zna na tym jak uruchomić ''auktivię '' - mialam dlugo na moich aukcjach slaidy - przesuwające sie - ale znikły i teraz jakos nie umie sobie uruchomic ich ponownie. ~~~ z góry dziekuje za dobra rade ~~~~ KAROLINA SZCZECINIANKA .:-)

• 90 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedający zarządał dopłaty za przesyłkę

Witam. 27 maja br. wygrałem licytację JVC BR-7000ERA VHS Recorder Duplikator, numer przedmiotu: 330434626678. Zapłaciłem za przedmiot dodając 16 euro na koszty przesyłki (taką kwotę zamieścił sprzedający na stronie przedmiotu). 7.06 otrzymałem inform...

• 329 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dlaczego spada sprzedaż ....

Dlaczego spada sprzedaż na Ebay i na innych serwisach czy to objaw kryzysu ogolnego , pogody , czy powodzi ???? !!!!!!!!!!!!!!! ;-))

• 581 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ile miesiecy mam jeszcze czekac na odpowiedz od eBay Europe?

Czy ktos z Was juz kiedys pisal do glownej siedziby ebaya w Europie ? Wyslalem list na adres : eBay Europe S.a r.l. Attn: eBay.co.uk Legal 22-24 Boulevard Royal L-2449 Luxembourg z prosba o dane adresowe jednego z uzytkownikow, ktory sprzedal mi pira...

• 187 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Faktura PLN

Witam. Mam taki problem. Otóż chciałbym zapłacić za fakturkę wystawioną przez ebay. Faktura jest w polskich złotych. ok ... ale chcąc skorzystać z systemu paypal, nie mogę ponieważ akceptują tylko waluty EURO GBP i coś jeszcze. Karta kredytowa - to s...

• 61 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Limity sprzedaży, moneybookers i inne... Kilka pytań

Witam! Niedawno zarejestrowałem się w serwisie i zaczalem sprzedawać na niemieckiej stronie. Dość szybko sprzedałem pierwsze 10 sztuk towaru i na tym koniec, bo wyświetla mi się info ze jest nałożony limit sprzedaży na moje konto. powiem szczerze ze ...

• 47 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Siberian Husky do adopcji

Witam Chciałabym dowiedzieć sie czy jest gdzieś dział gdzie można zamieszczać aukcję z psami rasy husky do adopcji? Pozdrawiam

• 157 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

oszukany

Witam wszystkich . Kupiłem na ebay telewizor od uzytkownika elektron 10 i zostalem oszukany poniewaz miał byc to nowy telewizor wszystkim akcesoriami a przysłal mi stary popsuty bez niczego. Teraz nie wiem co mam zrobic dodam tylko ze zapłaciłem za p...

• 65 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprawa o zaległą płatność za przedmiot została otwarta

Mam takie pytanie jak użytkownik da mi ostrzeżenie i będę miał odnotowane to na koncie to już ja to będę miał na zawsze czy to traci ważność po iluś latach? Aby uniknąć odnotowania na Twoim koncie zaległej płatności za przedmiot (i ewentualnych ogran...

Kłopoty z otrzymaniem płatności.

Witam wszystkich! Potrzebuje pomocy bo sam juz nie daje rady z tym wszystkim. Sprzedalem telefon, kupujacy zaplacil zaraz w tym samym dniu lecz jestem w kropce. w momencie kiedy robilem liste sprzedazy telefonu mialem inny, stary adres konta paypal, ...

• 79 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania