Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Kupowanie zza granicy

Witam, Jestem nowym użytkownikiem ebayu. Mam jedno pytanko. Czy kupując rzeczy np z Anglii muszę płacić cło ?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 501 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

WIOSENNE AUKCJE .....

Wiosenne aukcje pieknych rzeczy do ustrojenia sie na wiosnę -- już są - powinny ruszyć - ale jakoś kupujący jeszcze '' nie zaskoczyli '' czekamy na upały  ~~~~~ KAROLINA SZCZECINIANKA ~~~~~~

• 65 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Faktura za sprzedaż

Jaki jest czas uregulowania opłat za sprzedaż na ebay? Jaki termin? Sprzedawałem na ebay.de i ebay.com Do kiedy trzeba zapłacić?

Szukam innych "Zagranicznych Sklepów Muzycznych"

Szukam innych ciekawych zagranicznych sklepów internetowych z płytami CD(Promówkami,Singlami i Albumami)Znacie jakieś? Podajcie linki  Znacie jakieś JAPOŃSKIE i KOREAŃSKIE muzyczne sklepy bo szuakam płyt wydanych w tych państwach.

co myślicie ....

Co myślicie o takich ''cwaniakach'' , którzy proponują ''aby kupować na ich aukcjach fikcyjnie '' na niby ' bo oni chcą uzyskać punkty / 15 / aby sprzedawać za granicę.Ja otrzymałam taka propozycje juz nie chcę podawać od kogo . ~~~~~~ KAROLINA SZCZE...

• 56 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie "Kupno na ebay.com"

Kupuje CD na ebay z różnych państw (USA,Chiny,Japonia,Austalia,UK...) 173 przedmioty już.Zawsze paczki docierają, nigdy problemów nie było nawet lepiej niż tu u nas w polsce  2-3 tyg. temu kupiłem dwie CD z USA użytkownik twierdzi że paczkę wysłał:o...

CUD ? ;-)

Był cud ! Niema cudu!  Wylądował w Archiwum. A gdzie wszyskich wcieło ???

• 480 Wyświetlenia
  • 48 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupilem na Ebay czy moge sie wycofac?

Kupilem 8 rzeczy na ebay a dokladnie to zagranica.Czy moge sie wycofac? moj blad bo myslalem ze zaoszczedze a okazalo sie ze w PL taka sama cena.Czy ewentualnie wycofanie sie ze sprzedazy bede mial jakies konsekwencje pieniezne?

Prawdopodobnie padłem ofiarą oszusta...

Witam. Prawdopodobnie padłem ofiarą oszusta ponieważ jego konto i wszystkie aukcje zostały usunięte, a osoba której przelałem pieniądze nie odpowiedziała. Co mogę zrobić w tej sprawie? Czy mam jakieś szanse na odzyskanie moich pieniędzy?

• 267 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak to jest z tymPayPalem ,oszustwo klienta czy jakiś paradoks???

Witam wszystkich zainteresowanych i proszę o wyjaśnienie bo może to mi się w głowie pomieszało.Sprawa dotyczy aukcji 120547540641 .Sprzedałam blat do laptopa kupił go klient z adresem niemieckim i zażyczył sobie aby blat wysłać do Malezji.Wszystko O....

• 317 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przedmioty obserwowane.

Mam pytanie do was bo nie jestem pewna czy po dodaniu przedmiotu do obserwowanych mam jakies zobowiazania w stosunku do sprzedajacego?? Pytm poniewaz zdarzylo mi sie ze po dodaniu przedmiotu sprzedajacy rzada placenia za cos co bylo tylko obserwowane...

• 191 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z zaplaconym towarem

Mam taki problem mieszkam we wiedniu i kupilem bluze adidas za 43 euro,zaplacilem ja w piatek 26.03 a 27.03 sprzedawca zameldowal ebayowi ze towar jest nie zaplacony.Ja wcyoraj 28.03 zameldowalem ze towaru nie otrzymalem...probowalem pisac ze juz zap...

• 126 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pierwsza wystawiona aukcja

Czy ktoś mi może powiedzieć jak długo trzeba czekać aż nowa wystawiona aukcja bedzie widoczna na mój ebay.dzieki

• 97 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zaginiona przesyłka i składanie reklamacji

Witam. Mam taki problem.Otóż 14 dni temu nadawałem na poczcie przesyłkę poleconą listową do klienta w Warszawie.Do dzisiaj nie otrzymał on przesyłki,nawet był kilka razy bez awizo w swoim urzędzie pocztowym dowiadywać się i nic. Dlatego jutro będę sk...

• 721 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania