Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Kraków notariusz

Czy moglibyście polecić dobrą kancelarię notarialną w Krakowie? I na jakie kwestie zwrócić uwagę przy zakupie mieszkania?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 65 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Uchwyt do telefonu do auta

witam szukam jak najlepszego uchwytu na telefon do autawymaganiado 200 złmocowanie na szybę (musi być)magnetyczny(musi być)ładowanie indukcyjne (może być ale nie musi)szukam czegoś co nie odpadnie przy pierwszej dziurze z okna i czegoś tak silnego by...

• 64 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prezenty na święta

Chciałabym kupić w najbliższym czasie prezenty na święta dla rodziny. Jakieś pomysły co warto jest podarować przy nieco mniejszym budżecie?

• 62 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Gadżety czapki z logo

Hej, chcemy zrobić gadżety na zimę dla naszych klientów i myślimy o czapkach z logo. Czy to dobry pomysł? Ludzie w ogóle noszą coś takiego, czy lepiej wybrać coś innego?

• 271 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zwrot niesprawnych części do samochodu

Witam.W kwietniu 2024 zakupiłem amortyzatory do samochodu na portalu eBay.Po dwóch miesiącach okazało się, że są uszkodzone i trzeba wymienić.Od 1 sierpnia 2024 kontaktuję ze sprzedawcą i brak jest reakcji na wysyłane wiadomości.Z portalu eBay otrzym...

• 111 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cześć

Cześc wszytskim  Miło mi tutaj dołączyć 

• 340 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno podrobionego zegarka - jak odzyskać pieniądze

WitajcieSprawa wygląda tak. 12.08 zakupiłem zegarek, wygrałem licytację bez ceny minimalnejZegarek zakupiony w Norwegii. Po zapłacie kontakt z kupującym się urwał.Po 3 dniach oznaczył paczkę jako wysłaną.Coś mi jednak nie pasowało i wybrałem się ze z...

• 153 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupiłem auto do gry i sprzedający wogóle nie odpisuje

witam kupiłem auto do gry za 30 zł i pisałem zeby mnie dodał i nic na nic nie odpisuje juz 2 dzień nie moge zrobic zwrotu juz a ni ze nie otrzymalem bo musze czekac do 27 sierpnia zeby to zrobic no i czekam nie wiem czy mnie oszukał czy nie ale berdz...

• 160 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak numeru NIP na fakturach

Witam, mam problem bo na fakturach nie ma mojego numeru NIP , dodanego mam go w właściciel firmy i tam jest podaj PESEL lub NIP . Czy w innym miejscu musi być wpisany aby był widoczny na fakturach ? Dziękuje za pomoc !

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 287 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prywatna wysyłka do UK

Witam.Jestem zupełnie początkujący na ebayu.Dopiero dziś (27 V) zobaczyłem że ktoś z UK, dnia 21 V kupił mój pierwszy przemiot który wystawiłem z 6 miesięcy temu.Proszę o informację jak i czym wysłać paczkę, bo z tego co mi się wydaje to przesyłkę za...

• 199 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

DLACZEGO TAK MAŁO POLAKÓW KORZYSTA EBAY.PL

Jestem nowym użytkownikiem ebay, nawet założyłam sklep z produktami Betterware.I co ?Nic się nie dzieje.Czyżby była tu tylko garstka polaków zaglądająca przypadkiem.Czy też kupujący tak nieufni.

• 42846 Wyświetlenia
  • 96 odpowiedzi
  • 3 podziękowania

Rozwiązane! prywatna wysyłka z USA do Polski

Mam pytanie do osób, które wysyłają z US do Polski.Jak obecnie najlepiej wysłać z US książki do Polski?Przesyłka prywatna, żaden zakup. Wartość przesyłki - jej zawartości 15 USD.W Urzędzie pocztowym podali koszt wysyłki do Polski: 28,55 USD, ale równ...

• 427 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania