Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Export produktów kontrahenta do pliu

Witam, Jestem zainteresowany pobraniem w sposób automatyczny zdjęć oraz tytułów + ewentualnie specyfikacji od konkretnego kontrahenta aby wprowadzić te produkty automatycznie do sklepu. Ma ktoś jakieś pomysły?

Czy mogę oddać produkt ?

Witam zamówilem opony zimowę z felgami do auta ale okazało się,że felgi nie pasuja do mojego auta. Moje pytanie. Czy mam możliwość zwrotu opon z felgami?

nie mogę się zalogwać - kontakt do ebay itp itd

witamprzez pewnien czas nie mogłem zalogować się na ebay, funcja odzyskiwania hasła nie działała - pisało że nie ma mojego emaila w bazie danych. teraz już jest ok - coś chyba się zawiesiło... ale w ciągu 30 minut próbowałem bezskutecznie skontaktowa...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 261 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Konto PayPal - jaka kwota dopuszczalna na koncie osobistym

Witam, mam pytanie: jaka kwote maksymalna mozna posiadac na koncie osobistym, aby PayPal nie zaczal podejrzewac, ze prowadze dzialanosc gospodarcza ktora nie jest zarejestrowana. Otoz posiadam na koncie pewna dosc poakzna sume pieniedzy i dzis rano, ...

• 1525 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

co myślę o eBay

Dlaczego eBay nie jest popularny w polsce? Mnóstwo zbędnych formalności, layout rodem z lat 90', strona jest nieestetyczna i wszędzie panuje bałagan. Korzystam już od 5 lat z innego serwisu i eBay nie dorasta mu do pięt. Chciałem podjąć się handlu za...

• 472 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

micro camere typ zapalniczki

Cześć wszystkim!Zakupiłem micro camere i przy załączeniu do laptopa zainstalowały mi się sterowniki.Po czym nic mi nie wykazało tylko pytanie dostałem o skąpresowaniu dysku.Nie wiem co się stało ze nie widzi tej mickro camery.I nawet nie skąpresowało...

• 184 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

koszty przesyłki

Witam,chciałbym zamówić do Polski część do telefonu Nokia N8 ale nie wiem jaki byłby koszt wysyłki. Proszę o pomoc

• 306 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Błąd skryptu ebay - ulubione wyszukiwania

Witam,gdzie mogę zgłosić błąd skryptu ebay.pl ?Gdy dodałem wyszukiwanie do "Ulubione wyszukiwania" i przychodzi do mnie mail, po kliknięciu na link http://goo.gl/nio9zA , pojawia się błąd "Nie udało się nawiązać połączenia", zauważyłem że na początku...

• 383 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ubuntu Edge

Hej,jako, że forum "Rozmowy po godzinach" to może odejdźmy trochę od eBaya (o ile nie skasują tematu). Słyszeliście o Ubuntu Edge? Zbierają $32M na indiegogo. http://igg.me/at/ubuntuedge Może pomożecie? Może ktoś chce mieć ten telefon? Ja np. nie mog...

• 235 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kłopoty z zapłaceniem za przedmiot.

Witam, Chcę kupić przedmiot wystawiony na aukcji. Gdy klikam na kup teraz przechodzę dalej,żeby zapłacić przez PayPal. Niestety PayPal przed zalogowaniem się do konta każe mi przypisać kartę kredytową, której nie posiadam (na koncie mam środki na zak...

• 262 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania