Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Miniatury sprzedawanych przedmiotów

Liczę na pomoc doświadczonych. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak ustawić miniaturki przy tytule wystawionego przedmiotu w spisie sprzdawanych rzeczy? Będę wdzięczna za pomoc, bo kombinuję na 100 możliwych sposobów i nic 

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 190 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Poszukuję Display do IC-738

Witam wszystkich serdecznie...potrzebuję na wczoraj Display do Transceivera IC-738. Sprawa jest pilna a serwisy tego nie posiadają ,moze jedynie osoby prywatne mają gdzieś w swoich częściach taki element chętnie odkupię. Mój e-mail: sp2gbl@wp.pl ...z...

• 160 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nowy

a ja wlasnie przegladam i ucze sie bycia jednym z was ...i nie mam pojecia od czego zaczac 

• 126 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup trampoliny z UK.

Witam, mam problem. Chciałabym zakupić trampolinę, którą sprowadzą z UK, lecz nie wiem czy mogę płacić sprzedającemu w 'złotówkach' czy jednak należy płacić w 'funtach'? Sprzedawca nazywa się : st_mounting (4646)Nie wiem czy można mieć 99,7 % opinii ...

co zrobic

witam jestem nowa na ebayu i mam maly problem.2 dni temu wygralam aukcje-dzieciecy fotelik samochodowy,jednakze dopiero po wygraniu doczytalam ze sprzedawca preferuje odbior osobisty.napisalam do niego czy wysle przedmiot-wciaz czekam na odp.Czy gdyb...

• 61 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ZAPROŚ ZNAJOMYCH....

Zaproś znajomych ... przez ta opcje wyśłałam kilkanaście zaproszeń i nic . Czy to wogóle działa czy zaproszenia te docierają do adresatów tej poczty ???? - niewiadomo.

• 80 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z oplatami za sprzedane rzeczy!!!

Witam,czy mogl by ktos pomoc bo nie wiem jak oplacic zalegla fakture na ebayu,konto zakladalem w polsce a teraz mieszkam w uk walute zmienilem ale na euro.Oplata jest w zlotowkach i za cholere niemoge tego zaplacic tylko funty i euro. Prosze o pomoc!...

• 112 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Limit - co zrobić

Witajcie. Sprzedałem 3 przedmioty na ebay'u amerykańskim i pokazały mi się jakieś limity. Powiedzcie mi proszę, co zrobić by dalej móc wystawiać przemioty na sprzedaż na ebay'u z ameryki ?.

• 316 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z potwierdzeniem tożsamości.

Witam, gady chce coś sprzedać przez ebay'a wyskakuje mnie że muszę potwierdzić swoją tożsamość, i jest opcja przez tel. "Potwierdź swoją tożsamość Aby potwierdzić swoją tożsamość, skontaktuj się telefonicznie z Obsługą klienta pod numerem 00800 200 9...

• 3246 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Liczniki aukcji ....

Liczniki aukcji w ''moje Ebay '' - aktywne , niesprzedane itp - nie liczą prawidłowo ilości aukcji albo stoją na jednej cyfrze - i pokazujĄ faktycznej ilości aukcji . --- dlaczego --jak to poprawić ??? ~~~~ KAROLINA ~~~~ ;-))

• 90 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana kraju rejestracji

Witam, w 2005 roku założyłem konto na polskim ebay'u. W 2010 zmieniłem kraj rejestracji na Wielką Brytanie, mimo to w dalszym ciągu przychodzą mi maila w języku polskim, np. po wystawieniu aukcji bądz gdy chce odpowiedzieć na wiadomość wysłaną przez ...

• 340 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Liczniki aukcji ....trzeba odczekać ..

Zauważyłam ze trzeba spory czas odczekać aż policzą liczniki i wykażą zmiany. Nie jest tak żle ...;-) Ale lepiej by było gdyby odrazu wykazywały aktualny stan aukcji. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• 46 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedawca odmówił sprzedania, czy to jest do przyjęcia?

Witam, kilka dni temu wziełem udział w aukcji, okazało się, że byłemy jedynym licytantem. Sprzedawca ustalił cenę "Kup teraz" na 450 zł z jednoczesną licytacją od 100. Gdy zalicytowałem opcja "kup teraz" zniknęła więc wylicytowałem przedmiot za 100. ...

• 89 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania