Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Sklep internetowy czy stacjonarny z akcesoriami gsm

Hej, zastanawiam się, czy lepiej otworzyć sklep z akcesoriami do telefonów stacjonarnie, czy może tylko online. Wydaje mi się, że internet ma większy zasięg, ale wtedy konkurencja jest gigantyczna. Z kolei stacjonarny wymaga większych kosztów, ale kl...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 133 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie o kwestie etyczne.

Witam, jestem studentem trzeciego roku administracji na Politechnice Śląskiej i piszę obecnie pracę dyplomową dotyczącą prawnych i etycznych aspektów funkcjonowania aukcji internetowych. Przedmiotem części badawczej mojej pracy są zachowania nieetycz...

• 297 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Klima na korytarzu

Lepszym rozwiązaniem będzie kasetonowa czy kanałowa? Co macie u siebie?

• 101 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wynajem podnośnika koszowego w Głogowie

Potrzebuję wynająć podnośnik koszowy w Głogowie do prac na wysokości przy budynku. Czy ktoś korzystał z wynajmu i może polecić sprawdzoną firmę? Ważne, żeby sprzęt był w dobrym stanie i żeby nie było problemów z terminowością.

• 107 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Terminal płatniczy dla małej firmy

Zastanawiam się nad wzięciem terminala płatniczego do mojego małego biznesu (kawiarnia). Klienci coraz częściej pytają o płatność kartą, ale nie wiem, czy to się opłaca. Czy korzystaliście z programu Polska Bezgotówkowa? Jakie są wasze doświadczenia?

• 114 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nauka prawa cywilnego

Hej, jestem na pierwszym roku prawa i mam spory problem z nauką prawa cywilnego. Jest tego mnóstwo, definicje, kazusy, komentarze – łatwo się w tym pogubić. Macie jakieś sprawdzone sposoby na naukę? Jak się tego wszystkiego nauczyć i nie zwariować?

• 93 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wycieraczki oryginalne czy zamienniki

Hej, muszę wymienić wycieraczki i zastanawiam się, czy warto kupić oryginalne, czy może jakieś tańsze zamienniki. Słyszałam różne opinie – niektórzy mówią, że oryginały są dużo lepsze, inni, że to nie ma sensu, bo zamienniki działają tak samo. Jakie ...

• 85 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Podręczniki na prawie nowe czy używane?

Jestem na pierwszym roku prawa i zastanawiam się, czy lepiej kupować nowe książki, czy szukać używanych. Z jednej strony nowe to pewność, że mam aktualne wydanie, ale z drugiej używane są tańsze. Jak robicie?

• 77 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

usługa marki własnej

Cześć! Zastanawiam się nad tym, żeby zacząć prowadzić biznes w internecie i przeczytałem coś o usłudze marki własnej. Nie za bardzo wiem, o co chodzi. W sumie to nie słyszałem nigdy o tym wcześniej, ale coś mi się obiło o uszy, że można na tym dobrze...

• 109 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Skąd brać tańszy gaz do firmy?

Mam firmę produkcyjną i sporo wydajemy na gaz. Ostatnio ceny mocno poszły w górę, więc szukam alternatywy dla obecnego dostawcy. Czy ktoś może podpowiedzieć, gdzie można znaleźć tańszego dostawcę gazu dla firm? Czy są jakieś rozwiązania, które pozwal...

• 114 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie ubrania dla osoby z azs

Mam atopowe zapalenie skóry i zauważyłem, że niektóre ubrania strasznie mnie drażnią. Zwłaszcza sztuczne materiały albo coś, co się mocno obciera o skórę. Macie jakieś rady, jakie ubrania najlepiej nosić, żeby nie pogarszać stanu skóry?

• 147 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Lampa sufitowa do sypialni

Planuję kupić lampę sufitową do sypialni, ale kompletnie nie wiem, na co zwrócić uwagę. Nie chcę, żeby dawała za ostre światło, bo w sypialni ma być raczej przytulnie i nastrojowo, ale z drugiej strony czasem przyda się coś mocniejszego. Macie jakieś...

• 110 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ortopeda w Skawinie

Cześć! Chciałem zapytać, czy warto skorzystać z prywatnej wizyty u ortopedy, czy lepiej poczekać na NFZ? Ostatnio czuję bóle w plecach, czasami w kolanach, a czasami mam wrażenie, że coś z moimi stawami jest nie tak. W pracy spędzam dużo czasu przy k...

• 135 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blacha trapezowa z filcem czy warto

Cześć, zastanawiam się nad użyciem blachy trapezowej z filcem do pokrycia dachu. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Chciałbym się dowiedzieć, czy to rozwiązanie sprawdzi się u mnie na dachu. Głównie chodzi mi o to, czy naprawdę lep...

• 262 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wynajem żurawia w Krakowie

Planujemy montaż dużego baneru reklamowego na naszym biurowcu w centrum Krakowa. Potrzebujemy żurawia samojezdnego do tego zadania. Czy ktoś może polecić sprawdzoną firmę, która świadczy takie usługi?

• 116 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania