Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

co zrobic

witam jestem nowa na ebayu i mam maly problem.2 dni temu wygralam aukcje-dzieciecy fotelik samochodowy,jednakze dopiero po wygraniu doczytalam ze sprzedawca preferuje odbior osobisty.napisalam do niego czy wysle przedmiot-wciaz czekam na odp.Czy gdyb...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 49 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ZAPROŚ ZNAJOMYCH....

Zaproś znajomych ... przez ta opcje wyśłałam kilkanaście zaproszeń i nic . Czy to wogóle działa czy zaproszenia te docierają do adresatów tej poczty ???? - niewiadomo.

• 77 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z oplatami za sprzedane rzeczy!!!

Witam,czy mogl by ktos pomoc bo nie wiem jak oplacic zalegla fakture na ebayu,konto zakladalem w polsce a teraz mieszkam w uk walute zmienilem ale na euro.Oplata jest w zlotowkach i za cholere niemoge tego zaplacic tylko funty i euro. Prosze o pomoc!...

• 101 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Limit - co zrobić

Witajcie. Sprzedałem 3 przedmioty na ebay'u amerykańskim i pokazały mi się jakieś limity. Powiedzcie mi proszę, co zrobić by dalej móc wystawiać przemioty na sprzedaż na ebay'u z ameryki ?.

• 302 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z potwierdzeniem tożsamości.

Witam, gady chce coś sprzedać przez ebay'a wyskakuje mnie że muszę potwierdzić swoją tożsamość, i jest opcja przez tel. "Potwierdź swoją tożsamość Aby potwierdzić swoją tożsamość, skontaktuj się telefonicznie z Obsługą klienta pod numerem 00800 200 9...

• 3219 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Liczniki aukcji ....

Liczniki aukcji w ''moje Ebay '' - aktywne , niesprzedane itp - nie liczą prawidłowo ilości aukcji albo stoją na jednej cyfrze - i pokazujĄ faktycznej ilości aukcji . --- dlaczego --jak to poprawić ??? ~~~~ KAROLINA ~~~~ ;-))

• 79 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana kraju rejestracji

Witam, w 2005 roku założyłem konto na polskim ebay'u. W 2010 zmieniłem kraj rejestracji na Wielką Brytanie, mimo to w dalszym ciągu przychodzą mi maila w języku polskim, np. po wystawieniu aukcji bądz gdy chce odpowiedzieć na wiadomość wysłaną przez ...

• 331 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Liczniki aukcji ....trzeba odczekać ..

Zauważyłam ze trzeba spory czas odczekać aż policzą liczniki i wykażą zmiany. Nie jest tak żle ...;-) Ale lepiej by było gdyby odrazu wykazywały aktualny stan aukcji. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• 38 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedawca odmówił sprzedania, czy to jest do przyjęcia?

Witam, kilka dni temu wziełem udział w aukcji, okazało się, że byłemy jedynym licytantem. Sprzedawca ustalił cenę "Kup teraz" na 450 zł z jednoczesną licytacją od 100. Gdy zalicytowałem opcja "kup teraz" zniknęła więc wylicytowałem przedmiot za 100. ...

• 78 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wysylki miedzynarodowe

jak to jest z wysylkami za granice mam konto na polskim ebay a mieszkam w dani czy spokojnie moze prowadzic w pelni swoje konto

• 36 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kategorie

czy nie sądzicie że nadszedł czas aby eBay zabrał się do roboty i przepracował kategorie - dotyczy znaczów ( zwłaszcza zagranica ) , monet i banknotów i innych też.

• 47 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kolejność wymiany komentarzy

WitamJakie są ogólnie przyjete zasady wymiany komentarzy na EBay? Czy tak tu jest przyjete jak na Allegro że kupujący wystawia komentarz jako pierwszy, czy raczej sprzedający po dokonaniu płatności przez kupującego wystawia jako pierwszy komentarz ku...

• 243 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problemy z wyszukiwaniem przedmiotów

Witam, mam problem ebay nie wyszukuje żadnych przedmiotów, cokolwiek bym nie wpisała w wynikiem wyszukiwania jest brak przedmiotów. Czy ktos moze pomóc?

• 98 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania