Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

sprzedawca mnie ignoruje

witam jestem nowy na ebay i dwa dni temu wygrałem licytacje złotą monetę za 510zł ale sprzedawca nie chce przyjąć zapłaty za przedmiot i ignoruje wiadomości odemnie a wystawił 10 takich samych monet na kup teraz po 4600zł/szt. wyciągłem z ebay dane k...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 122 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Komentrz

Witam sprawa tego typu ponad miesiąc temu kupiłem przedmiot który do mnie nie dotarł ebay,de , przedmiot został zapłacony ,Teraz mam sprawę w centrum rozstrzygnięć o zwrot pieniędzy . I pytanie tego typu czy mogę wystawić komentarz neg czy mam dalej ...

• 146 Wyświetlenia
  • 11 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Polska-Szwecja

Założyłem konto na eBay.pl ale mieszkam w Szwecji ...podałem adres zamieszkania i wysyłki przedmiotów z tego miejsca ...e Bay.pl usunęło moje wystawione przedmioty i zażądało wysłania kopi dowodu osobistego i zameldowania ..posiadam dwa dowody ..pols...

• 302 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prośba o pomoc przy anulowanej transakcji

Mam właśnie przypadek anulowania transakcji po jej wygraniu. Sprzedający zgodził się na anulowanie i zaproponował towar drugiemu licytantowi. Poprosił o zapłacenie prowizji ale nie otworzył sporu o taki zwrot tylko chce przes adres mailowy na Pay Pal...

• 301 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

POMOCY!!!

Witam mam pytanie zakupiłam telefon,tzn wygrałam aukcje poniewaz nikt nie licytował wygrałam telefon za 1 zł plus 25 wysylka taka kwote wysłałam przez payPal... Po czym sprzedający odpsial mi ze nie sprzeda tego telefonu za 1 zl i minimalna cena jaka...

• 46 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ponowne wystawienie aukcji

witam mam pytanie w sprawie wystawienia aukcji. Po upływie 30 dni i sprzedaniu np,20 sztuk produktu. Jak wystawić ponownie aukcje żeby te przykładowe 20 sztuk produktu widniało ponownie na aukcji na nastepny miesiąc?

• 107 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

przelew

WITAM. Mam problem z dokonaniem płatności w paypal tz. Mój chłopak wygrał aukcje o telefon, zarejestrował sie na paypal i zapłacił,po czy na koncie bankowym jest tranzakcja pobrania kwoty ale na ebay na profilu pokazała mu się klepsydra, która oznacz...

• 53 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Miniatury sprzedawanych przedmiotów

Liczę na pomoc doświadczonych. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak ustawić miniaturki przy tytule wystawionego przedmiotu w spisie sprzdawanych rzeczy? Będę wdzięczna za pomoc, bo kombinuję na 100 możliwych sposobów i nic 

• 173 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Poszukuję Display do IC-738

Witam wszystkich serdecznie...potrzebuję na wczoraj Display do Transceivera IC-738. Sprawa jest pilna a serwisy tego nie posiadają ,moze jedynie osoby prywatne mają gdzieś w swoich częściach taki element chętnie odkupię. Mój e-mail: sp2gbl@wp.pl ...z...

• 153 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nowy

a ja wlasnie przegladam i ucze sie bycia jednym z was ...i nie mam pojecia od czego zaczac 

• 98 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup trampoliny z UK.

Witam, mam problem. Chciałabym zakupić trampolinę, którą sprowadzą z UK, lecz nie wiem czy mogę płacić sprzedającemu w 'złotówkach' czy jednak należy płacić w 'funtach'? Sprzedawca nazywa się : st_mounting (4646)Nie wiem czy można mieć 99,7 % opinii ...

co zrobic

witam jestem nowa na ebayu i mam maly problem.2 dni temu wygralam aukcje-dzieciecy fotelik samochodowy,jednakze dopiero po wygraniu doczytalam ze sprzedawca preferuje odbior osobisty.napisalam do niego czy wysle przedmiot-wciaz czekam na odp.Czy gdyb...

• 47 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ZAPROŚ ZNAJOMYCH....

Zaproś znajomych ... przez ta opcje wyśłałam kilkanaście zaproszeń i nic . Czy to wogóle działa czy zaproszenia te docierają do adresatów tej poczty ???? - niewiadomo.

• 70 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania