Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! Złodziejskie praktyki EBAY

Szanowny Ebay zwrócił pieniądze kupującemu, gdyż ten otworzył spór iż nie otrzymał przesyłki na czas. Ebay zwrócił kupującemu pieniądze za zakup, a jakieś 3 dni później kupujący otrzymał przesyłkę od nas, którą oczywiście odebrał. Kupujący nie odpowi...

Zabudowa poddasza

Witajcie, jakiego typu płyty wybraliście do zabudowy poddasza? Na jakie aspekty warto jest zwróćić uwagę?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 30 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak poprawić cerę

Hej, w jaki sposób poprawić stan swojej cery? Dodam, ze chodzi tutaj głównie o walkę z pryszczami.Co będzie skuteczne?

• 48 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blachodachówka czy dachówka

Bardziej pochylam się ku blachodachówce że względu na koszta. Czy ktos z Was miała podobny dylemat? Co wybraliście i dlaczego? Czy decydowaliscie się na deskowanie dachu - dlaczego?

• 30 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kto może korzystać z programu polska bezgotówkowa

Hej, prowadzę małą firmę usługową i zastanawiam się, czy mogę wziąć udział w programie Polska Bezgotówkowa. Czy są jakieś szczególne wymagania albo ograniczenia dla przedsiębiorców?

• 26 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ekspres do kawy do małej firmy

Cześć, mam pytanie – prowadzę małą firmę i chcę kupić ekspres, ale nie wiem, czy opłaca się inwestować w coś drogiego. Na co zwracać uwagę przy wyborze? Może ktoś podpowie, jakiej firmy ekspres sprawdził się w podobnych warunkach?

• 35 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Twardościomierz Leeba

Szukam informacji o twardościomierzach Leeba, bo chciałbym coś do bardziej mobilnych pomiarów w terenie. Tylko kompletnie nie wiem, czym różnią się poszczególne modele. Ktoś mógłby mi to w prostych słowach wyjaśnić?

• 33 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Porzeczki słabo owocują

Hej wszystkim! Mam w ogrodzie krzaki porzeczek, ale jakoś od dwóch lat mało owoców na nich jest. Liście są zielone, wyglądają zdrowo, ale owoców praktycznie nie ma. Co robię nie tak? Może czegoś im brakuje?

• 31 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rekuperacja

rekuperacja - PROSZĘ podpowiedzcie czy warto w to inwestować

• 532 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co stosować na trądzik różowaty

Masaż kobido i akupunktura twarzy, a trądzik różowaty - można czy nie?Korzystam z masaży kobido od pół roku, mniej więcej raz na 2-3 tygodnie. Od niedawna zaczęłam tez chodzić na akupunkturę twarzy, ale… mam widoczne, popękane naczynka, które od jaki...

• 88 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ładnie utrzymujący się zapach w domu

Jak uzyskać piękny i utrzymujący się długo zapach w domu?Macie jakieś sprawdzone dyfuzory, odświeżacze elektryczne bądź patyczki zapachowe? Albo może coś innego?

• 41 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania