Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Konto na minusie co mam zrobic?

dzien dobry od jakiegos czasu mam problem otoz jestem na minusie w polu gdzie pisze mi srodki do wyplaty widnieje minus raz spuznilem sie z wysylka gry jesli to jakos jest z tym zwiazane co moge z tym zrobic czy ebay pobierze mi z konta bankowego aby...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 85 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kontakt z ebay i nowe limity sprzedaży

Cześć,O co chodzi z nowymi limitami sprzedaży? Mam kilka palet części elektrotechnicznych na wartość około 400000 zł niestety otrzymałem limit do 5000. Jeśli chce go zwiększyć ebay mnie banuje. (uważa że najlepszym rozwiązaniem jest rozstanie) . Za k...

• 174 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jestem zmeczony siedzeniem w domu

Jestem zmeczony siedzeniem w domu z moja choroba. Nigdzie nie moge jechac w ciagu najblizszych kilku tygodni. Chce cos zrobic i zarabiac na tym pieniadze. Mozesz to zrobic z domu? Daj nam znac, jesli wiesz, jestem ci bardzo wdzieczny.

• 382 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pay Pal działa na zasadzie parabanków i innych oszustów internetowych

Jestem użytkownikiem paypal od bardzo dawna i po raz pierwszy spotykam się z tego typu wiadomością z ich strony:"Ktoś próbował wysłać Ci pieniądze za pośrednictwem systemu PayPal, ale kwota przekracza limit wyznaczony przez przepisy prawa unijnego. A...

• 351 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż przedmiotu

Witam, dlaczego sprzedając licznik na Ebay za 240£ nie było zwrotu za koszt przesyłki oraz czemu tylko z 240£ wypłata została zmniejszona do 224.41€ nr.wypłaty 5448052434, co to za oszustwo. Kontaktowałem sie z moim bankiem ale to Wy Ebay wysłaliście...

• 106 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż przedmiotu na Ebay.co.uk

Witam, dlaczego sprzedając licznik na Ebay za 240£ nie było zwrotu za koszt przesyłki oraz czemu tylko z 240£ wypłata została zmniejszona do 224.41€ nr.wypłaty 5448052434, co to za oszustwo. Kontaktowałem sie z moim bankiem ale to Wy Ebay wysłaliście...

• 102 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z weryfikacją konta ?

Dzień dobry,Czy z ebayem leci pilot ? Od tygodnia mam wrażenie że na supporcie jedyne kto pracuje to jakiś robot ... Stworzyłem konto które teraz chce przerobić na konto firmowe i po podaniu numeru konta system odsyła mnie abym zadzwonił na numer tel...

• 456 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Badanie forum

Cześć!Jestem studentką 3 roku Nowych mediów i kultury cyfrowej na Uniwersytecie Łódzkim.Robię badania dotyczące aktywności na forach internetowych. Będę wdzięczna za pomoc i wypełnienie krótkiej ankiety. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaSN...

• 288 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno drogiego towaru z WŁOCH JAKIE RYZYKO???

Witam, Chcę kupić drogi przedmiot z Włoch jakim jest rower, zastanawiam się czy Ebay jest bezpieczny? Czy jest jakaś ochrona kupujących że w razie czego odzyskam pieniądzę.

• 455 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PRAWA SPRZEDAJĄCEGO. CZY ISTNIEJĄ ???

Witam Sprawa dość niemiła Sprzedałem za pomocą eBay sprzęt gitarowy .Aukcja nr :252278980744 Sprzęt używany, w pełni sprawny wyjechał ode mnie na Tajlandię dobrze zapakowany i SPRAWNY ! Moje pytanie dotyczy sytuacji, kiedy ten który kupił tak z nicz...

• 1113 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Podbijanie ceny

Nie jednokronie zetknełem się z przypadkami , w których ceny są ustalone na określonym poziomie , do każdej licytacji przypisami są rozgrywający , wystarczy że zalicytujesz , możesz popaść w obłęd , nie kontrolowany zakup . Zauważyłem ,że mają Ci roz...

• 2221 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zakup z ebay.uk, doliczony vat

Witam,czy kupując od osoby prywatnej na ebay.co.uk po 1 lipca ebay dolicza vat?Właśnie zakupiłem przedmiot na prywatnej aukcji i zamiast 38 funtów, mam do zapłaty 46 (kwota zwiększona o vat). Czy osoba sprzedająca ma źle ustawione konto ebay (np. jes...

• 266 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysokość opłat importowych w programie GSP

Kupując dzisiaj przedmiot z UK o wartości 10GBP zauważyłem, że GSP i tak nalicza opłaty importowe.Z ciekawości sprawdziłem i jest teraz tak samo z USA.Jaka jest podstawa prawna, na bazie której nagle Pitney Bowes nalicza opłaty za przesyłki o wartośc...

• 125 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czy na paypal jest możliwość przesłania komuś pieniędzy z karty wielowalutowej?

Potrzebuje wysłać przelew prywatny do USA, czy jest możliwość zrealizowania go bezpośrednio z konta bankowego w USD za pośrednictwem debetowej karty wielowalutowej?, tak aby złodziejskiemu paypal nie płacić spreadów? i nie przelewać kasy?Czy za prywa...

• 210 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania