Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Wynajem podnośnika koszowego w Głogowie

Potrzebuję wynająć podnośnik koszowy w Głogowie do prac na wysokości przy budynku. Czy ktoś korzystał z wynajmu i może polecić sprawdzoną firmę? Ważne, żeby sprzęt był w dobrym stanie i żeby nie było problemów z terminowością.

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 38 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Terminal płatniczy dla małej firmy

Zastanawiam się nad wzięciem terminala płatniczego do mojego małego biznesu (kawiarnia). Klienci coraz częściej pytają o płatność kartą, ale nie wiem, czy to się opłaca. Czy korzystaliście z programu Polska Bezgotówkowa? Jakie są wasze doświadczenia?

• 42 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nauka prawa cywilnego

Hej, jestem na pierwszym roku prawa i mam spory problem z nauką prawa cywilnego. Jest tego mnóstwo, definicje, kazusy, komentarze – łatwo się w tym pogubić. Macie jakieś sprawdzone sposoby na naukę? Jak się tego wszystkiego nauczyć i nie zwariować?

• 46 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wycieraczki oryginalne czy zamienniki

Hej, muszę wymienić wycieraczki i zastanawiam się, czy warto kupić oryginalne, czy może jakieś tańsze zamienniki. Słyszałam różne opinie – niektórzy mówią, że oryginały są dużo lepsze, inni, że to nie ma sensu, bo zamienniki działają tak samo. Jakie ...

• 35 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Podręczniki na prawie nowe czy używane?

Jestem na pierwszym roku prawa i zastanawiam się, czy lepiej kupować nowe książki, czy szukać używanych. Z jednej strony nowe to pewność, że mam aktualne wydanie, ale z drugiej używane są tańsze. Jak robicie?

• 38 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

usługa marki własnej

Cześć! Zastanawiam się nad tym, żeby zacząć prowadzić biznes w internecie i przeczytałem coś o usłudze marki własnej. Nie za bardzo wiem, o co chodzi. W sumie to nie słyszałem nigdy o tym wcześniej, ale coś mi się obiło o uszy, że można na tym dobrze...

• 59 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Skąd brać tańszy gaz do firmy?

Mam firmę produkcyjną i sporo wydajemy na gaz. Ostatnio ceny mocno poszły w górę, więc szukam alternatywy dla obecnego dostawcy. Czy ktoś może podpowiedzieć, gdzie można znaleźć tańszego dostawcę gazu dla firm? Czy są jakieś rozwiązania, które pozwal...

• 59 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie ubrania dla osoby z azs

Mam atopowe zapalenie skóry i zauważyłem, że niektóre ubrania strasznie mnie drażnią. Zwłaszcza sztuczne materiały albo coś, co się mocno obciera o skórę. Macie jakieś rady, jakie ubrania najlepiej nosić, żeby nie pogarszać stanu skóry?

• 83 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Lampa sufitowa do sypialni

Planuję kupić lampę sufitową do sypialni, ale kompletnie nie wiem, na co zwrócić uwagę. Nie chcę, żeby dawała za ostre światło, bo w sypialni ma być raczej przytulnie i nastrojowo, ale z drugiej strony czasem przyda się coś mocniejszego. Macie jakieś...

• 63 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ortopeda w Skawinie

Cześć! Chciałem zapytać, czy warto skorzystać z prywatnej wizyty u ortopedy, czy lepiej poczekać na NFZ? Ostatnio czuję bóle w plecach, czasami w kolanach, a czasami mam wrażenie, że coś z moimi stawami jest nie tak. W pracy spędzam dużo czasu przy k...

• 67 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blacha trapezowa z filcem czy warto

Cześć, zastanawiam się nad użyciem blachy trapezowej z filcem do pokrycia dachu. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Chciałbym się dowiedzieć, czy to rozwiązanie sprawdzi się u mnie na dachu. Głównie chodzi mi o to, czy naprawdę lep...

• 101 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wynajem żurawia w Krakowie

Planujemy montaż dużego baneru reklamowego na naszym biurowcu w centrum Krakowa. Potrzebujemy żurawia samojezdnego do tego zadania. Czy ktoś może polecić sprawdzoną firmę, która świadczy takie usługi?

• 49 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Inspekcje podwodne statków

Witam, zastanawiam się nad zakupem używanego jachtu, ale nie wiem, jak podejść do oceny jego stanu technicznego. Czy warto robić inspekcję podwodną przed finalizacją transakcji? Czy może to wykazać jakieś ukryte wady, których nie widać z zewnątrz?

• 62 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania