Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Gadżety czapki z logo

Hej, chcemy zrobić gadżety na zimę dla naszych klientów i myślimy o czapkach z logo. Czy to dobry pomysł? Ludzie w ogóle noszą coś takiego, czy lepiej wybrać coś innego?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 191 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zwrot niesprawnych części do samochodu

Witam.W kwietniu 2024 zakupiłem amortyzatory do samochodu na portalu eBay.Po dwóch miesiącach okazało się, że są uszkodzone i trzeba wymienić.Od 1 sierpnia 2024 kontaktuję ze sprzedawcą i brak jest reakcji na wysyłane wiadomości.Z portalu eBay otrzym...

• 71 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cześć

Cześc wszytskim  Miło mi tutaj dołączyć 

• 224 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno podrobionego zegarka - jak odzyskać pieniądze

WitajcieSprawa wygląda tak. 12.08 zakupiłem zegarek, wygrałem licytację bez ceny minimalnejZegarek zakupiony w Norwegii. Po zapłacie kontakt z kupującym się urwał.Po 3 dniach oznaczył paczkę jako wysłaną.Coś mi jednak nie pasowało i wybrałem się ze z...

• 104 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupiłem auto do gry i sprzedający wogóle nie odpisuje

witam kupiłem auto do gry za 30 zł i pisałem zeby mnie dodał i nic na nic nie odpisuje juz 2 dzień nie moge zrobic zwrotu juz a ni ze nie otrzymalem bo musze czekac do 27 sierpnia zeby to zrobic no i czekam nie wiem czy mnie oszukał czy nie ale berdz...

• 118 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak numeru NIP na fakturach

Witam, mam problem bo na fakturach nie ma mojego numeru NIP , dodanego mam go w właściciel firmy i tam jest podaj PESEL lub NIP . Czy w innym miejscu musi być wpisany aby był widoczny na fakturach ? Dziękuje za pomoc !

• 234 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prywatna wysyłka do UK

Witam.Jestem zupełnie początkujący na ebayu.Dopiero dziś (27 V) zobaczyłem że ktoś z UK, dnia 21 V kupił mój pierwszy przemiot który wystawiłem z 6 miesięcy temu.Proszę o informację jak i czym wysłać paczkę, bo z tego co mi się wydaje to przesyłkę za...

• 167 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

DLACZEGO TAK MAŁO POLAKÓW KORZYSTA EBAY.PL

Jestem nowym użytkownikiem ebay, nawet założyłam sklep z produktami Betterware.I co ?Nic się nie dzieje.Czyżby była tu tylko garstka polaków zaglądająca przypadkiem.Czy też kupujący tak nieufni.

• 39927 Wyświetlenia
  • 96 odpowiedzi
  • 3 podziękowania

Rozwiązane! prywatna wysyłka z USA do Polski

Mam pytanie do osób, które wysyłają z US do Polski.Jak obecnie najlepiej wysłać z US książki do Polski?Przesyłka prywatna, żaden zakup. Wartość przesyłki - jej zawartości 15 USD.W Urzędzie pocztowym podali koszt wysyłki do Polski: 28,55 USD, ale równ...

• 287 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z VERO

Witam, Mam problem z nieuczciwymi zagraniami konkurencji. Sprzedaje meble na ebay uk. Grafiki ktorych uzywam w listingach zostaly stworzone dla mnie na zlecenie. Nikt z konkurencji nie uzywa takich grafik. Konkurencja zglasza moje listingi przez prog...

• 271 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłanie towaru

Witam, Czy da się ustawić coś takiego, że jak zawartość przesyłki przekroczy np. 30kg to kupującemu zostanie dodana kolejna paczka(wysyłka) ? Przykład. Ktoś kupuje 50 sztuk koszulek. W aukcji jest zawarta kwota przesyłki 20zł. Cena przesyłki dotyczy ...

• 114 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Projekt studia

Witam serdecznie, realizuje projekt na temat platformy Ebay, i chciałbym uzyskać odpowiedzi na wskazane pytania: Kim są klienci platformy Ebay? Jak wygląda sprzedaż produktu/usługi na przestrzeni kilku lat? Jakie są źródła zakupu produktu/usługi? Jak...

• 439 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania