Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Drzwi chłodnicze a koszty eksploatacji

Zarządzam kilkoma sklepami i chcę przekonać wspólników do wymiany otwartych regałów na te z drzwiami. Pytanie, czy ktoś z Was liczył, ile realnie da się zaoszczędzić na energii po przejściu na zamknięte chłodnie z drzwiami?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 50 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co podarować na prezent na rocznicę

Zastanawiam się nad prezentem na rocznicę ślubu i wpadł mi do głowy pomysł, żeby kupić voucher na jakiś pobyt, np. weekend w spa albo w hotelu z ładnym widokiem. Czy ktoś z Was robił taki prezent i czy to się sprawdza?

• 114 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Laser diodowy

Prowadzimy produkcję precyzyjnych komponentów metalowych i myślimy o wdrożeniu lasera diodowego do lutowania i obróbki cieplnej. Interesuje mnie, jak ta technologia sprawdza się w praktyce i czy faktycznie daje przewagę nad klasycznymi metodami.

• 88 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukam firmy z Krakowa

Mieliśmy sytuację awaryjną – wiatr uszkodził jeden z szyldów na elewacji budynku, a jego elementy zaczęły zagrażać przechodniom. W takich przypadkach nie ma czasu na długie umawianie się. Czy ktoś zna firmę, która działa w Krakowie i faktycznie reagu...

• 117 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Łuszczyca skóry głowy – czy ktoś miał remisję bez leków?

Czy komuś udało się osiągnąć dłuższą remisję łuszczycy skóry głowy bez stosowania cięższych leków? Mam dość ciągłego smarowania i łuski, która pojawia się znienacka. Czasem myślę, że już będzie dobrze, a po tygodniu znowu wysyp. Jakie macie doświadcz...

• 137 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie etui do smartfona

U mnie prezentuje się to tak:Samsung Galaxy S23 – oryginalne Silicone Case od Samsunga, kolor zielonyiPhone 12 Mini – Apple Case z MagSafe, kolor białyiPhone 11 – Apple Case, kolor czarny

• 84 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zaginęła karta rejestracyjna

Zgubiłem kartę rejestracyjną auta – czy da się to jakoś „zablokować” tak jak dowód? Słyszałem, że jest opcja, żeby zastrzec takie dokumenty.

• 85 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaki najlepszy dach

Zastanawiam się – dach kopertowy czy dwuspadowy? I do tego blacha trapezowa czy blachodachówka? Co lepsze?

• 82 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Feromony na podryw

Ktoś stosował z Was feromony na podryw ? Czy ktoś może pochwalić się takim eksperymentem? i efektami jakie zauważył? jestem ciekaw czy to prawda - o skuteczności działania feromonów na dziewczyny/kobiety:)

• 473 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania