Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Inspekcje klasowe statków

Cześć, mam pytanie do bardziej doświadczonych osób w temacie statków. Zastanawiam się, czy te inspekcje klasowe, o których tyle się mówi, są zawsze obowiązkowe? Czy można to jakoś ominąć? Boję się, że to będzie duży koszt, a nie jestem pewien, czy to...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 25 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drzwi przesuwne chłodnicze do sklepu

Witam, planuję zmodernizować chłodnie w swoim sklepie i myślę o zamontowaniu drzwi chłodniczych przesuwnych. Szukam czegoś trwałego, co dobrze utrzymuje temperaturę i będzie estetycznie wyglądać. Może ktoś doradzi, na co zwracać uwagę przy wyborze?

• 38 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysokość ogrodzenia

Hej, planuję ogrodzenie z metalowych sztachet i zastanawiam się, czy 120 cm to dobra wysokość. Nie chcę, żeby płot wyglądał zbyt niski, ale też nie chcę robić muru. Jakie macie doświadczenia?

• 21 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Stylowe lustro do boho wnętrza

Kompletnie oszalałam na punkcie stylu boho, urządzam teraz mieszkanko w tym klimacie. Potrzebuję jakichś fajnych pomysłów na lustro, bo to co widzę w sieciówkach zupełnie mnie nie przekonuje... Macie jakieś sprawdzone źródła inspiracji?

• 30 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Azs na skórze głowy

Czy znacie jakieś skuteczne środki na walkę z azs na skórze głowy? Co zaostrza Wam te objawy? Mam największy problm z azs właśnie w tym miescu

• 26 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wynajem autokaru w Krakowie

Czy znacie możę firmę, w której można wynająć autokar do przewozu osób w Krakowie? Na jakie aspekty warto jest zwrócić uwagę przy wyborze takiej firmy?

• 53 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kieszonkowcy w autobusach

witam, ostatnio jechalam autobusem i prawie mi ukradli portfel z plecaka... Na szczescie zauwazylam w pore. Macie jakies sposoby jak sie chronic przed zlodziejami w komunikacji? Boje sie juz jezdzic 

• 27 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Porządny garnitur

Gdzie znaleźć dobrej jakości garnitur? Szukam dla siebie czegoś porządnego bo mam kilka imprez w tym roku

• 33 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

vps

Cześć, zastanawiam się, czy VPS Windows Server faktycznie jest najlepszym wyborem do aplikacji na .NET i MSSQL? Jak wygląda kwestia stabilności i łatwości konfiguracji? Czy ktoś może podzielić się doświadczeniem z zarządzanym VPS?

• 362 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania