Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Kupiłem podróbkę i mam problem z PayPal

Kupiłem zegarek, który okazał się wysokiej jakości ale podróbką. Zgłosiłem się do PayPal.. Wg nich zegarek jest niezgodny z opisem (sic!). Straciłem dużo nerwów i czasu zanim uznali, że to fake, choć nadal używają określenia "niezgodny". Najpierw chc...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 168 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszukana

Witam mam ogromny problem a mianowicie chodzi o to że zostaliśmy wraz z partnerem perfidnie oszukani.Od 12 lat wynajmujemy połowę domu dom ma dwóch właścicieli jedna połówka naszego właściciela a druga sąsiada .Dom był w stanie okropnym więc uzgodnil...

• 246 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płatność za zakup na ebay.co.uk

Witam To mój pierwszy zakup na ebay i pierwsza płatność więc proszę o wyrozumiałość  Dziś udało mi się wylicytować wzmacniacz audio na ebay.co.uk Sprzedający ma same pozywtywne komentarze więc jest ok Z tym że nie wiem za bardzo jak mam zapłacić Tzn...

• 209 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kto mi w Polsce dostarczy przesyłke z Chin

WitamZamówiłem przesyłke z chin przez ebaya. Jej numer zaczyna się na ES...D0NJest wysłana jakimś SpeedPakiem.w 17track.net psize 2 razy (2 dni pod rząd): PL, PLkodMojejMiejscowosci, Delivery was attempted (niedoręczono). Wcześniej było WER Warszawa....

• 950 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

tymczasowe ograniczenie konta paypal

Wysyłałam pieniadze do znajomych i rodziny przez paypal i nałożyli mi tymczasowe ograniczenie konta paypal.Co to znaczy tymczasowe ograniczenie? Nigdzie jasno nie jest to wyjasnione.Aby zdjeli ograniczenie mam im przesłać kopię dowodu osobistego i wy...

• 1885 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Bezkarność allegro?? Wcale nie!!!!

Ze względu na to iz znalazłem tutaj kilka wątków dotyczących zażaleń na serwis allegro.pl rozumiem iż jest tutaj wielu poszkodowanych przez ten serwis i niewiedzą co robić.Do administratora ebaj.pl staram się tylko pomóc kilku osobom które straciły t...

• 6177 Wyświetlenia
  • 45 odpowiedzi
  • 2 podziękowania

Doświadczenia z dpd - NAJGORSZA FIRMA na rynku...

Chciałam prosić o jakieś sugestei, co można jeszcze zrobić w następującej sytuacji: 28.9 zostaje do mnie wysłana przesyłka Colossimo Z Francji.30.9 pojawia się na trakingu informacja "Adres dostawy jest niekompletny i nie możemy dostarczyć Twojej pac...

• 226 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie mogę zapłacić za zakupy na Ebay

Chce kupić na ebay kod do xbox live ale gdy dokonuje płatności wyświetla mi się komunikat "płatność nie została zrealizowana, sprawdź szczegóły płatności lub wybierz inna metodę płatności". Wiecie jak to naprawić? Czy ktoś miał już taki problem?

• 680 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Strona ebay nie działa?

Próbuję dziś wejść na ebay, obojętnie jaki i ciągle mi się wyświetla:Service Unavailable - DNS failureThe server is temporarily unable to service your request. Please try again later.Reference #11.5e6656b8.1599411708.16f09240 Czy jest jakiś problem, ...

• 628 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay.de - nie wyszukuje ofert w Niemczech

Witam Mieszkam około 100 km od granicy z Niemcami, więc przeważnie odbieram osobiście (szukam ofert do 100, ew. 200 km od granicy). Swego czasu wszystko działało bez zarzutu, wybierałem interesujący mnie dział, rodzaj oferty (licytacja) oraz ustawiał...

• 264 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Anulowanie zamówienia

Hej mam pytanie ponieważ oglądałem sobie procesory na różnych serwisach to patrzyłem również tutaj, i niechcący złożyłem zamówienie na 3 procesory w tym 2 u tego samego sprzedawcy i jeden od drugiego który nawet nie wysyła do Polski, patrzę teraz po ...

• 702 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zakup gitary w Japonii.

Witam.Czy ktoś z ma wiedzę na temat zakupów w Japonii, a dokładniej o zakup instrumentów muzycznych. Szczególnie zależy mi na gitarze. Czy cło i podatek jest taki sam jak z USA ?

• 1707 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania