Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! kupił i nie zaplacił !!

"Klient" z Niemiec kupił przedmiot i nie zapłacił, podobnie inny klient z Kanady. To tylko dwa ostatnie przykłady - a jest ich więcej !! To wprowadza niepotrzebne i uciążliwe zamieszanie. Czy eBay może takich kientów eliminować na zawsze z grona soli...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 452 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprawa oczekuje na rozpatrzenie przez naszych specjalistów (spór i roszczenie)

Witam, to znowu ja i moje pay palowe problemy. Jak już wcześniej pisałam zostałam oszukana i okradziona 11 czerwca tego roku. 15 czerwca zgłosiłam sprawę do obsługi ebaya, a następnego dnia do pay pala. Sprzedający miał wysłać informację dotyczycące ...

• 123 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszukana na ebay.pl

Cześć,Dałam nabić się w butelkę Koreańczykowi na kwotę, którą najchętniej bym odpuściła (110 zł) ale widzę, że mógł oszukać tak wiele innych osób.Pod koniec maja zapłaciłam za zamówienie przelwem zwykłym (nie chciało mi się zalogować na paypal:/). W ...

• 108 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wielkość przedmiotu a wysyłka

Hej, mam takie krótkie pytanie. Urządzając swój balkon według porad zawartych w takim tekście, chciałam kupić meble na balkon. Znalazłam takie na francuskim ebay. I teraz pytanie: Ze względu na spore gabaryty mebli, czy sprzedający może mi odmówić ic...

• 160 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

serwer

Cześć, co sądzicie o serwerze Dell T340? Warto w niego inwestować posiadając średniej wielkości firmę?

• 86 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z rejestracja

Kiedy proboje sie zarejestrowac na ebay.pl to jest napisane ze moj numer telefonu jest za dlugi chociaz poprawnie go wpisuje. Co zrobic?

• 887 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Z jakiego systemu operacyjnego korzystacie?

1. Windows (XP, 7, 8...)2. Linux (Ubuntu, Debian, Fedora...)3. Os X4. Inny, jaki? Ja prywatnie Ubuntu 14.04 (korzystam od wersji 9.04), a firmowo Win 7, tylko ze względu, że muszę mieć kasę fiskalną i zgłoszenia celne robić. Tak to bym całkowicie sie...

• 423 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaz do Chin.

Witam, czy ktos z was ma jakies doswiadczenie w sprzedazy do Chin?Sugestie innych serwisow sa takze milo widziane.Zastanawiam sie czy warto sie w to bawic czy nie....

• 455 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co ludzie myślą o Rumunkach w Polsce

Mam takie pytanie.Jeśli dziewczyna wygląda na 35 lat i jest Rumunką, zna język Polski, czyli jest od dłuższego czasu i nie mieszka w Warszawie - co przeciętnie można pomyśleć.Chodzi o to, czy wpływa to w jakis sposób na ocenę, albo rodzi podejrzenia ...

• 271 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukam kwiecistych zasłon

Witam, czy ktoś z Forumowiczów orientuje się gdzie można zakupić (i najlepiej na żywo obejrzeć) zasłony z kwiecistego materiału takiego jak ta tkanina zasłonowa.Mam na myśli gotową zasłonę.

• 310 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Książka jak nowa

Cześć!Od kilku dni zastanawiam się co będzie lepszą opcją. Chce oprawić książkę, myślicie, że https://skleniarz.co.uk/perfect-bound-binding/ to będzie dobre rozwiązanie? Chcę do tego jeszcze udekorować swoją okładkę i nie wiem czy https://skleniarz.c...

• 246 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy moją aukcję widzą niemcy ?

Witam, Poprzez ebay.pl wystawiłem aukcję całkowicie po niemiecku. Czy niemieccy kupujący widzą moją aukcję poprzez ebay.de ? Zrobiłem mały test ale niestety poprzez ebay.de nie widać mojej aukcji - może zrobiłem coś źle ? Pozdrawiam Darek

• 13427 Wyświetlenia
  • 35 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

arveensingh2012 - petty thief - oszust i cwaniak

Podaję dane mojego "cwaniaczka" który sprzedaje dobre imię "Super Sprzedawcy" za drobna kwotę - 195 GBP Opiszę w skrócie sytuację:Kupiłem (wg opisu) Lumia 950XL - sprzedawca wysłał Lumia 950 - istotne różnice w cenie i nie tylkoOdesłalem przedmiot i ...

• 339 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania