Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problemy z dodawaniem ofert

WitamJestem tu od niedawna i mam kilka problemów z dodawaniem produktu. Nie wiem jak dodać tą funkcję do oferty jak na zdjęciu. Wszystkie dostępne średnice i długości w jednym miejscu. Jest to bardzo przydatne dla kupujących

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 83 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak odnaleźć starą historię sprzedaży?

Ponad 3 miesiące temu sprzedałam pewną rzecz na ebay. Dzisiaj chciałabym wystawić ponownie kolejną sztukę tego samego przedmiotu. Niestety ta aukcja zniknęła już z mojego konta. W zakładce Sprzedane widzę tylko historię z ostatnich 90 dni. Czy to zna...

• 1241 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Wypłata środków ze sprzedaży eBay -> REVOLUT

Jako, że sprzedałem ostatnio na hamerykańskim ibeju kilka przedmiotów i kupujący zdeponowali kilka dolców na moim koncie sprzedawcy, które oczywiście ibej przekonwertował na euro po swoim dziadowskim kursie, jestem teraz ciekawy co zrobić dalej. Bo ż...

jak splacic zaleglosc?

dzien, dobry otoz na koncie ebay mam w zakladce srodki do wyplaty minus 80 zl moje pytanie jak moge splacic zaleglosc?

• 51 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Działalność nierejetrowana

Witam, chciałbym rozpocząć sprzedaż rękodzieł na ebay w ramach działalności nierejestrowanej. Czy można realizować sprzedaż zagraniczna w ramach takiej działalności na ebay? jakie podatki należy odprowadzać?

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 218 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań