Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Kupujący 100 % Pozytywni ?

Witam. Kto w końcu pójdzie po rozum do głowy i coś zmieni w wystawianiu komentarzy dla kupujących ???? Ostatnio plaga na Ebay : kupowanie i nie płacenie!Przy tym kompletny brak kontaktu,pełna ignorancja ! W 99 % dotyczy to klientów z zagranicy ! I co...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 153 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedaz laptopa drobna pomylka w opisie

witam wszytkich chetnych w udzielenie mi pomocy przedstawie jak najprosciej,sprzedalem laptopa na serwisie ebay,i wszytko by bylo dobrze ale po sprzedazy zaywazylem ze laptop ma zamiast pamieci ram ddr3 ddr2 i teraz kupujacy wyzywa mnie od oszustow ,...

• 54 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z kupujacym

Witam,kupujacy kupił towar na kup teraz. w Opcji wysylka mialam cały świat, lecz koszta mialam podane tylko do Europy. 16 PLN Europa i 8PLN dla Polski. Kupujacy jest z Austarali, nie spytał o koszta wysylki ani nie poprosił o fakturę i nie wiadomo sk...

• 143 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Chcem załozyc firmę

Witam chcialbym zalozyc firme ( oczywiscie e handel ) czy ktos mógłby mi napisac pare wskazówek ( wskazówki dla calkowicie zielonego) Z góry dziękuje

• 68 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

interesuje mnie konto firmowe,

Witam. chce założyc konto firmowe, i wystawić okolo 100 aukcji kup teraz - jak mam to uczynić...? - gdzie znajde jakiś cennik ile mnie to bedzie kosztować...? sorry za takie pytanie ale nie moge tego nigdzie znaleźć, albo ślepota weekendowa mi sie pr...

• 105 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

W trosce o klienta - blokada konta

Kilka dni temu otrzymałem wiadomość od administracji serwisu iż moje firmowe konto zostało zablokowane. Jakiegoś logicznego wyjaśnienia zaistaniałej sytuacji nie otrzymałem do dnia dzisiejszego. W korespondecji widnieje taki oto zapis: - Czytelna kop...

• 240 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak podpiąć pod poszczególne kategorie produkty w sklepie?

Witam, Założyłem sklep i wprowadziłem już grafikę szablonu, jednak mam problem z podpięciem poszczególnych sprzedawanych obecnie przedmiotów do odpowiednich kategorii w sklepie. Czy ktoś może orientuje się jak to zrobić? Dzieki wielkie za pomoc

• 110 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z potwierdzeniem swojej tożsamości

Witam, Mam problem z potwierdzeniem swojej tożsamości. Chciałem wystawić przedmiot na sprzedaż. Z racji że chcę od razu zacząć sprzedawać wybrałem opcję, że zadzwonią na telefon stacjonarny. Telefon jaki podałem to: ( 022 ) 369**04 Jednak próbuję już...

opłaty i prowizje

Zamierzam wystawić na ebay kilka książek dwu języcznych (polsko/niemieckich) i nie za bardzo mogę się połapać w kwestii opłat i prowizji. Zgodnie z tym co jest podane w "opłatach i prowizjach dla osób prywatnych", nie ma opłaty za wystawienie (czy ta...

• 309 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wpłata za zakupiony towar

witam sprzedających mam pytanie ile czasu oczekujeie na włate za zakupiony przedmiot przez kupującego

• 1567 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pomocy

witam wszystkich prosze o pomoc chciałabym zmienic nr konta bankowego na e-bay jak mam to zrobic aby kupujacy nie wysyłali płatnosci na stary nr konta

• 77 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak wpisać numer konta ?

Witam mam taki problem : wczoraj chciałem wystawić aukcje na ebay.de i po wypisaniu danych przedmiotu + dodanie zdięć -przeszedłem do następnej strony gdzie miałem wpisać nazwę swojego banki (mBank) i tu pojawia się problem - numer konta ( tylko 10 s...

• 1238 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak wpisać numer konta ?

Witam mam taki problem : wczoraj chciałem wystawić aukcje na ebay.de i po wypisaniu danych przedmiotu + dodanie zdięć -przeszedłem do następnej strony gdzie miałem wpisać nazwę swojego banki (mBank) i tu pojawia się problem - numer konta ( tylko 10 s...

• 179 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak wpisać numer konta ?

• 43 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań