Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problem z potwierdzeniem swojej tożsamości

Witam, Mam problem z potwierdzeniem swojej tożsamości. Chciałem wystawić przedmiot na sprzedaż. Z racji że chcę od razu zacząć sprzedawać wybrałem opcję, że zadzwonią na telefon stacjonarny. Telefon jaki podałem to: ( 022 ) 369**04 Jednak próbuję już...

opłaty i prowizje

Zamierzam wystawić na ebay kilka książek dwu języcznych (polsko/niemieckich) i nie za bardzo mogę się połapać w kwestii opłat i prowizji. Zgodnie z tym co jest podane w "opłatach i prowizjach dla osób prywatnych", nie ma opłaty za wystawienie (czy ta...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 296 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wpłata za zakupiony towar

witam sprzedających mam pytanie ile czasu oczekujeie na włate za zakupiony przedmiot przez kupującego

• 1531 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pomocy

witam wszystkich prosze o pomoc chciałabym zmienic nr konta bankowego na e-bay jak mam to zrobic aby kupujacy nie wysyłali płatnosci na stary nr konta

• 63 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak wpisać numer konta ?

Witam mam taki problem : wczoraj chciałem wystawić aukcje na ebay.de i po wypisaniu danych przedmiotu + dodanie zdięć -przeszedłem do następnej strony gdzie miałem wpisać nazwę swojego banki (mBank) i tu pojawia się problem - numer konta ( tylko 10 s...

• 1205 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak wpisać numer konta ?

Witam mam taki problem : wczoraj chciałem wystawić aukcje na ebay.de i po wypisaniu danych przedmiotu + dodanie zdięć -przeszedłem do następnej strony gdzie miałem wpisać nazwę swojego banki (mBank) i tu pojawia się problem - numer konta ( tylko 10 s...

• 171 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak wpisać numer konta ?

• 37 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie odnośnie braku wpłaty

WitamJakiś czas temu sprzedałem przedmiot użytkownikowi z Niemiec, nie zapłacić paypalem po przez stronę ebay, jednak wmawiał mi, że wysłał płatność na moje konto paypal poza serwisem ebay. Płatność oczywiście nigdy nie dotarła, gdy poprosiłem o prze...

• 109 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak odnaleśc .....

Jak odnaleść kogoś na EBAY.PL znając tylko jego login . Próbowałam - ale nie znalazłam sposobu.  ~~~~~~~~ Karolina ~~~~~~

• 170 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłka czeka na poczcie a kupującymnie strasz :-)

Tak, śmieję się z tego...Kupujący z USA zapłacił poprzez PayPal i zarzyczył sobie wysyłkę na polski adres (Koszalin) Wysłałem 20 grudnia, 23 awizowano a kupiec mi wczoraj pisze: "JEZELI DO 4 STYCZNIA NIE OTRZYMAM PRZESYLKI WTEDY ZADAM ZWROTU PIENIEDZ...

• 203 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Bezpłatne wystawianie ?????

Otrzymałam komunikat z EBAY , że od dnia 8.6.2011 - wystawianie aukcji jest ==bezpłatne ==, ale dzisiaj wystawialam nowe aukcje i sa naliczne opłaty za wystawianie - dlaczego ???

• 158 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problemy z TL

Witam i prosze o pomoc, probowalem ustawic moje aukcje na TL m.in zeby sie aukcja nie konczyla, bo chcialbym utrzymac ta sama ilosc sprzedazy, ale niestety nie moge ogarnac tego TL,(albo moze jest inny sposob nie koniecznie w TL) czy moglbym prosic o...

• 69 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań