anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dokonać opłat z tytułu sprzedaży do eBay w PLN po zmianie waluty rozl.?

Witam serdecznie.

Jak mogę dokonać opłat z tytułu sprzedaży do eBay w PLN po zmianie waluty rozliczeniowej na EUR???

Zmieniłam walutę rozliczeniową z PL na EUR aby ustawic płatności automatyczne. Teraz mam dwa salda wobe eBay: stare w PLN (saldo 200zł) i nowe w EUR (saldo 0EUR). Jak mam teraz zapłacić tę kwotę w PLN?

Gdy klikam zapłac kartą, to każe mi podać kwote w EURO (jak mniemam zasilę tym samym moje konto eBay własnie w tej walucie, a to stare w PLN zostanie dalej do zapłacenia).

Druga opcja to przelew bankowy, ale i tu również podają nr konta dla EURO wiec nie przeleje na nie złotówek.

Z ebay.com jest co prawda opcja zapłaty przez PayPal, ale po wybraniu jej, wybraniu salda konta w PLN, w dalszym kroku pisze mi, że walutą znów musi być EURO.

I tak w koło Macieju 😉

Pomocy.

Pozdrawiam,

Monika

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

pewnie w zł juz nie uregulujesz salda konta w zł

napisz do obslugi klienta + ew. zrob nadplate w euro na poczet salda w zł i poproś ich o wyzerowanie salda w zł

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

nie wiem co jest na rzeczy, ale ja na swoim drugim koncie, po zmianie waluty rozliczeniowej mam dwa buttony do zapłaty, jeden w pln drugi w euro (mowa tutaj ebay.com, jeśli chcę zapłacić paypalem)

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź