Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

jak podpiąć pod poszczególne kategorie produkty w sklepie?

Witam, Założyłem sklep i wprowadziłem już grafikę szablonu, jednak mam problem z podpięciem poszczególnych sprzedawanych obecnie przedmiotów do odpowiednich kategorii w sklepie. Czy ktoś może orientuje się jak to zrobić? Dzieki wielkie za pomoc

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 138 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z potwierdzeniem swojej tożsamości

Witam, Mam problem z potwierdzeniem swojej tożsamości. Chciałem wystawić przedmiot na sprzedaż. Z racji że chcę od razu zacząć sprzedawać wybrałem opcję, że zadzwonią na telefon stacjonarny. Telefon jaki podałem to: ( 022 ) 369**04 Jednak próbuję już...

opłaty i prowizje

Zamierzam wystawić na ebay kilka książek dwu języcznych (polsko/niemieckich) i nie za bardzo mogę się połapać w kwestii opłat i prowizji. Zgodnie z tym co jest podane w "opłatach i prowizjach dla osób prywatnych", nie ma opłaty za wystawienie (czy ta...

• 350 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wpłata za zakupiony towar

witam sprzedających mam pytanie ile czasu oczekujeie na włate za zakupiony przedmiot przez kupującego

• 1605 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pomocy

witam wszystkich prosze o pomoc chciałabym zmienic nr konta bankowego na e-bay jak mam to zrobic aby kupujacy nie wysyłali płatnosci na stary nr konta

• 103 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak wpisać numer konta ?

Witam mam taki problem : wczoraj chciałem wystawić aukcje na ebay.de i po wypisaniu danych przedmiotu + dodanie zdięć -przeszedłem do następnej strony gdzie miałem wpisać nazwę swojego banki (mBank) i tu pojawia się problem - numer konta ( tylko 10 s...

• 1289 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak wpisać numer konta ?

Witam mam taki problem : wczoraj chciałem wystawić aukcje na ebay.de i po wypisaniu danych przedmiotu + dodanie zdięć -przeszedłem do następnej strony gdzie miałem wpisać nazwę swojego banki (mBank) i tu pojawia się problem - numer konta ( tylko 10 s...

• 209 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak wpisać numer konta ?

• 74 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie odnośnie braku wpłaty

WitamJakiś czas temu sprzedałem przedmiot użytkownikowi z Niemiec, nie zapłacić paypalem po przez stronę ebay, jednak wmawiał mi, że wysłał płatność na moje konto paypal poza serwisem ebay. Płatność oczywiście nigdy nie dotarła, gdy poprosiłem o prze...

• 162 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak odnaleśc .....

Jak odnaleść kogoś na EBAY.PL znając tylko jego login . Próbowałam - ale nie znalazłam sposobu.  ~~~~~~~~ Karolina ~~~~~~

• 304 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłka czeka na poczcie a kupującymnie strasz :-)

Tak, śmieję się z tego...Kupujący z USA zapłacił poprzez PayPal i zarzyczył sobie wysyłkę na polski adres (Koszalin) Wysłałem 20 grudnia, 23 awizowano a kupiec mi wczoraj pisze: "JEZELI DO 4 STYCZNIA NIE OTRZYMAM PRZESYLKI WTEDY ZADAM ZWROTU PIENIEDZ...

• 332 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Bezpłatne wystawianie ?????

Otrzymałam komunikat z EBAY , że od dnia 8.6.2011 - wystawianie aukcji jest ==bezpłatne ==, ale dzisiaj wystawialam nowe aukcje i sa naliczne opłaty za wystawianie - dlaczego ???

• 276 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania