Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

ustawienie aukcji.

Regularnie "kupują" odemnie ludzie z zerowym dorobkiem i z kontami które nie maja 30 dni..oczywiscie zadnych pieniedzy nie dostaje )przedmiotów też nie wysyłam ) ale jak mam zrobić by kupujący tacy nie mieli możliości kupowania ? Gdzieś sie to da ust...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 85 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Filmik z youtube

witam ,mam pytanie dotyczace zamieszczania filmikow w opisie aukcji.Probowalem robic tak jak jest w samouczku Ebay-a,ale wkleiany link nie dziala.Kiedy naciskam podglad link nie przeksztalca sie w tzw klikany link.Czy ktos moze juz to kiedys robil i ...

• 119 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący otworzył spór??Co powinnam zrobić

Proszę Państwa o rade.Na ebay.uk sprzedałam sukienkę ,w której były wycięte metki.Oczywiście w opisie przedmiotu umieściłam o tym informacje.Teraz Pani ,która ja zakupiła ma problem że w sukience nie ma metek i nie ma podszewki,kórej wcale tam być ni...

• 74 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana adresu

Witam do tej pory mieszkalam w Austrii i tam mialam zakladane konto teraz wrocilam do Polski zmienilam w ustawieniach adres ale na ebay przy przedmiotach nadal polazuje sie Austria nie chce kupujacych wprowadzac w blad czy musi minac jakis czas ze to...

• 81 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedawanie za granicą

Pytanie pewnie z tych takich naiwnych- co trzeba zrobić żeby przedmiot był dostępny dla kupujących za granicą. Jak czegoś szukam - a kupiłem już trochę rzeczy - to zaznaczam że chce cały świat i pokazuje mi mase rzeczy z różnych krajów. A co zrobić ż...

• 189 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zablokowany wybór kategorii

Witam serdecznie, postanowiłem się w końcu przełamać i zacząć wystawiać przedmioty w tym serwisie i od razu napotkałem na problem, którego rozwizania nie mogę znaleźć. Powiedzcie mi proszę, co może być przyczyną zablokowanej listy wyboru kategorii w ...

• 348 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot poprzez PayPal

29 września zwróciłem kupującemu wpłatę.Mam info o statusie: Zakończona. Klient dzisiaj mi pisze, że zwrotu nie otrzymał. Krótko: co jest grane? Zwrot idzie na konto PayPal, czy na kartę, jak ją było płacone?

• 205 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co trzeba zrobic aby móc sprzedawać?

Mma juz aktywne konto, mam udana integrację z Paypalem, ale co trzeba zrobic aby móc meić aktywne konto sprzedajacego zapąłciłem kartą bodajże złotówkę i nie wiem co dalej?prosze o pilną odpowiedź!!!

• 369 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wypłata opłat za ebay.

Cześć mam takie pytanie. ebay cofnął mi znaczną część kasy za opłaty. Czy jest jakaś szansa wypłacenia tej kasy? Może zamknięcie konta, a może inny prostrzy sposób? Pzdr.

• 225 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań