Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Panie Panowie pomozcie.

Sprzedalem towar, towar dlugo szedl do kupujacego, w tym czasie zdazylem Paypalem odyz oddac pieniadze kupujacemu gdyz zazadal zwrotu. Towar dotarl i z kupujacym wszystko jest ok ale Ebay teraz chce ode mnie te same kwoty abym jemu oddal z tytulu Pri...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 95 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Panie Panowie pomozcie.

Sprzedalem towar, towar dlugo szedl do kupujacego, w tym czasie zdazylem Paypalem odyz oddac pieniadze kupujacemu gdyz zazadal zwrotu. Towar dotarl i z kupujacym wszystko jest ok ale Ebay teraz chce ode mnie te same kwoty abym jemu oddal z tytulu Pri...

• 80 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedaż za granica poprzez ebay.pl

WitamZaczynam sprzedać produktów w Belgi.I chciał bym się dowiedzieć czy mogę wystawiać produkty na terenie Belgi korzystając z ebay.pl ? nie znam francuskiego a aukcje będą w jezyku Ang. Prosił bym o pomoc - ebay jest dla mnie nowością.Pozdrawiam

pytanie ad. podwyzszenia limitu miesiecznego

Witam, chcialam sie zapytac, czy ktos z was chcial podwyzszyc sobie limit sprzedazy w danym miesiacu. Ja teraz moge wystawic zaledwie 15 przedmiotow miesiecznie (jest to dla mnie za malo, poniewaz mam znacznie wiecej do zaoferowania przedmiotow, typu...

• 151 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie o kategorie

Witam serdecznie. Chciałem wystawić troche artykułów erotycznych lecz nie widzę kategorii erotyka  Nie ma jaj czy na wzrok mi padło??  Pozdrawiam.

• 832 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sklep ebay.de i co.uk

Witam Prowadzę sprzedaż jako zwykły sprzedawca firmowy. Mam zamiar założyć sklep na ebay.de i co.uk mam jednak pytanie czy jest sens zakładania takiego sklepu czy opłaty są dużo niższe ? Czy jeśli założę sklep na ebay.pl to czy muszę zakładać na pozo...

• 640 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ilość wyświetleń aukcji

Cześć Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość wyświetlania ilości odwiedzin mojej aukcji na ebay.co uk

• 1008 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ilość wyświetleń aukcji

Cześć Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość wyświetlania ilości odwiedzin mojej aukcji na ebay.co uk

• 121 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ograniczenia konta - Prosze o pomoc

Witam Sprzedaje na ebay.de ( posiadam konto prywatne choc zarobi podciagam pod firme - mam firme ) Ostatnio narzucili mi ograniczenie ( na czas nieograniczony ) wystawiania przedmiotow na jedna kategorie "bizuteria i zegarki " Powod ...hmm... no wlas...

• 3213 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

aplikacja mobilna dla Blackberry

W kazdej wiadomosci mailowej dostaje zaproszenie do uzywania aplikacji mobilnej ebay. Już kilka razy probowalem ja zainstalowac, ale zawsze na koncu dostaje komunikat, ze moim kraju nie jest dostepna. Zastanawiam się więc, po jaka ch...e zawracaja mi...

• 119 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Opcje dodatkowe niemiecki eBay, promowanie

Witam Mam pytanie dotyczące promowania sprzedawanego przedmiotu na stronie głownej ebay, konkretnej kategorii przedmiotu, czy jest taka opcja dostępna na niemieckim ebay'u i jaka jest za to opłata z tego co widziałem 10 zł na polskim a jak to się ma ...

Anulowanie nieuczciwego negatywa

Otrzymałam negatyw za rzecz, której niby nie wysłałam. Książka została oczywiście wysłana (mam na to powkitowanie) - jak więc anulować negatyw ? Inaczej wyjdzie na to że ja mogę "stawać na głowie" aby transakcja była normalna a ktoś i tak skomentuje ...

• 2865 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Link w aukcji (odsyłacz)

Jak w temacie. Jak zrobić link do filmu na stronie wystawionego przedmiotu? W tym przypadku prezentacji przedmiotu na youtube.com Kiedy wklejam gotowy link to trzeba do skopiować i wkleić w przeglądarkę. W Html'u również nie działa ( robię tak : opis...

• 2105 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań