01-07-2021 09:22
Witam
W związku ze zmianami na ebay w sprawie tych nowych opcji płatności trzeba zaktualizować dane konta tak też zrobiłam ale ciągle mam wyświetlany komunikat " Zaktualizuj informacje o swojej tożsamości" mimo iż wysłałam skan dowodu osobistego.
Te dane chyba weryfikuje jakaś maszyna z automatu...
Wiecie może w czym może być problem (dane sprawdzałam kilkanaście razy i są poprawne)?
Napisałam dwa maile do "pomocy" ale narazie nikt nie odpisał.
21-07-2021 01:03
Chytre redneck-i z ebay liczą,że padniesz na covid,a że nie jesteś jedyny kasa idzie w miliony,jeśli nie w miliardy-w usa miliony leżą na ulicach reszty świata-starczy je ukraść.
21-07-2021 08:43
Mam ten sam problem ,brakuje na towar do produkcji,a czat już tylko z wirtualnym komputerkiem ,taką otrzymałem odpowiedz
Przepraszam Katarzyna, wsparcie na żywo jest obecnie niedostępne. Jeśli jesteś sprzedawcą, zalecamy zapoznanie się z naszą nową pomocą dla sprzedawców. Jeśli jesteś kupującym, możesz przeszukać nasze strony pomocy, aby znaleźć potrzebne informacje.
Tak to się teraz kończy.
21-07-2021 09:47
Może chcą zlikwidować polską konkurencję?
Mi wisi naprawdę sporo kasy
21-07-2021 11:54
Dwa lata temu miałem taką samą sytuację na Amazon , z tym że zawiesili mi sprzedaż i dopiero po 3 miesiącach oddali mi zatrzymaną kase -40tyś zł. Problemem może być także rozliczenia ebay w polskim urzedzie .Moja księgowa czeka i dalej nic nie wie.
22-07-2021 14:12 — edytowano 22-07-2021 14:15
Tym razem od dwóch dni mam niebieski baner, w którym jest napisane że zaktualizowałem konto, jednak kasy wciąż nie ma.
Wszystkie aukcje zakończyłem bo nie ma sensu wysyłać dalej towaru bez zapłaty
25-07-2021 15:59
Mamy to samo !! Pieniądze zablokowane od dwóch tygodni (ponad 15 tys euro !!!) Podatek nie zapłacony, bo nie ma z czego. W kółko wysyłam dokumenty firmy i w kółko dostaję to samo powiadomienie o konieczności ponownej weryfikacji ! Na jednym koncie odpisali, że już wszystko jest ok, po czym po kilku dniach ponownie pojawiła się informacja o konieczności przesłania dokumentów.
25-07-2021 20:06
Skontaktuj sie poprzez czat lub facebook.
26-07-2021 11:56
Witam
W moim przypadku byly zle ustawienia na koncie zamiant firmy jednoosobowej bylo ustawione na spolka i dlatego proszono o numer HRB
26-07-2021 13:39
a mi odpisali ze nie dadzą razy zrewyfikować za pomocą dowodu osobistego
26-07-2021 13:50
Wczoraj połączyłam się na czacie i krok po kroku podobno się udało. Na wpisie do ewidencji prócz nazwy firmy było jeszcze imię i nazwisko. Informacja o konieczności weryfikacji już się nie pokazuje, ale w dalszym ciągu nie mam informacji, że pieniądze zostały wypłacone. W ustawieniach mam ustawiona na wypłaty każdego dnia. Na drugim koncie dwa tygodnie temu pojawiła się informacja, że jest wszystko ok, wypłacono mi pieniądze a po kilku dniach ponownie ta sama historia o konieczności przeprowadzenia aktualizacji/weryfikacji i pieniądze ponownie są zablokowane.