Chytre redneck-i z ebay liczą,że padniesz na covid,a że nie jesteś jedyny kasa idzie w miliony,jeśli nie w miliardy-w usa miliony leżą na ulicach reszty świata-starczy je ukraść.

Mam ten sam problem ,brakuje na towar do produkcji,a czat już tylko z wirtualnym  komputerkiem ,taką otrzymałem odpowiedz

Przepraszam Katarzyna, wsparcie na żywo jest obecnie niedostępne. Jeśli jesteś sprzedawcą, zalecamy zapoznanie się z naszą nową pomocą dla sprzedawców. Jeśli jesteś kupującym, możesz przeszukać nasze strony pomocy, aby znaleźć potrzebne informacje.

Tak to się teraz kończy.

Może chcą zlikwidować polską konkurencję?

Mi wisi naprawdę sporo kasy

Dwa lata temu miałem taką samą sytuację na Amazon  , z tym że zawiesili mi sprzedaż   i dopiero po 3 miesiącach oddali mi zatrzymaną kase -40tyś zł. Problemem może być także rozliczenia ebay w polskim urzedzie .Moja księgowa czeka  i dalej nic nie wie.

Tym razem od dwóch dni mam niebieski baner, w którym jest napisane że zaktualizowałem konto, jednak kasy wciąż nie ma.

Wszystkie aukcje zakończyłem bo nie ma sensu wysyłać dalej towaru bez zapłaty

Mamy to samo !! Pieniądze zablokowane od dwóch tygodni (ponad 15 tys euro !!!) Podatek nie zapłacony, bo nie ma z czego. W kółko wysyłam dokumenty firmy i w kółko dostaję to samo powiadomienie o konieczności ponownej weryfikacji ! Na jednym koncie odpisali, że już wszystko jest ok, po czym po kilku dniach ponownie pojawiła się informacja o konieczności przesłania dokumentów. 

Skontaktuj sie poprzez czat lub facebook.

Witam

W moim przypadku byly zle ustawienia na koncie zamiant firmy jednoosobowej bylo ustawione na spolka i dlatego proszono o numer HRB

Anonymous
Nie dotyczy

a mi odpisali ze   nie dadzą razy zrewyfikować za pomocą dowodu osobistego

Wczoraj połączyłam się na czacie i krok po kroku podobno się udało. Na wpisie do ewidencji prócz nazwy firmy było jeszcze imię i nazwisko. Informacja o konieczności weryfikacji już się nie pokazuje, ale w dalszym ciągu nie mam informacji, że pieniądze zostały wypłacone. W ustawieniach mam ustawiona na wypłaty każdego dnia. Na drugim koncie dwa tygodnie temu pojawiła się informacja, że jest wszystko ok, wypłacono mi pieniądze a po kilku dniach ponownie ta sama historia o konieczności przeprowadzenia aktualizacji/weryfikacji i pieniądze ponownie są zablokowane.