Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Sprzedający dwukrotnie ponosi opłatę za transfer środków.Ot Pay Pal!

Pay Pal znów zabrał więcej niż klient zapłacił. No i mam takie info z BOK: proszę wyszukać aktualizacji z dnia 5 marca 2020 r., odnoszącej się do zwrotu środków. Zgodnie z obowiązującym regulaminem, w przypadku dokonywania zwrotu środków, sprzedający...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 262 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze skasowaniem aukcji

WitamEbay nie uzywalem przez kilka lat. Wystawilem 2 rzeczy, ktore sie sprzedaly tego samego dnia. Okazalo sie, ze jest problem. Kupujacy zaplacil a ja nie mam dostepu do pieniedzy. Co wiecej - przez te wszystkie lata zapomnialem haslo do paypal, zmi...

• 266 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana informacji o firmie po włamaniu

Witam,Wczoraj w nocy miało miejsce włamanie na moje konto ebay, gdzie osoba odpowiedzialna za to zmieniła informację, Udało mi się zmienić praktycznie już wszystko lecz nie mogę znaleść opcji aby zmienić imię i nazwisko oraz email (zaznaczone w załąc...

• 233 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oferta sprzedaży z multi wariantami

Witam nie mogę stworzyć oferty z różnymi wariantami do wyboru w kategorii Firma i przemysł, ale w innych aukcjach z tej kategorii widziałem że są te warianty do wybrou, tylko że to była aukcja z niemieckiego e-baya. Czy tylko na niemieckim e-bayu moż...

• 225 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

UWAGA !!! Ebay zaczyna wprowadzać opłaty od wystawiania !!!

Ebay zaczyna pomału wprowadzać opłaty od wystawiania w serwisie ebay.pl. Niby jeszcze wystawianie jest darmowe lecz pomalutku i po cichu wprowadzają opłaty. Od początku lutego obowiązuje opłata za wystawienie na ebay.pl w drugiej kategorii i kosztuje...

• 1468 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 2 podziękowania

Jak stworzyć jedną aukcję z kilkoma przedmiotami?

Witam jak stworzyć na ebay.com lub ebay.co.uk aukcję gdzie na takiej jednej aukcji będzie kilka różnych przedmiotów? Np. tak jak tutaj https://www.ebay.pl/itm/Dungeons-Dragons-Deep-Cuts-Nolzurs-Marvelous-Unpainted-Miniatures-aussuchen/372672735889?ss...

• 623 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay.co.uk

Witam,Długi czas mieszkałam w Anglii i założyłam dostęp do ebay.co.uk. obecnie wróciłam do Polski i chciałabym mieć też dostęp do ebay.pl. Jak połączyć te dwa konta? Nie chciałabym stracić tamtych opinii i Klientów jak i aukcji

• 1087 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Blokada konta po 30 minutach od założenia

Witam, mam problem, założyłem konto na platformie eBay, lecz po jakiś 30 minutach dostałem wiadomość ze konto zostało zawieszone, nie wiem czemu.Dodam, że jestem całokowicie świeżyw temacie eBay i może coś zle zrobiłem podczas rejestracji? Wklejam tr...

• 720 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż bez działalności

Dzień dobry, piszę w sprawie uzyskania wskazówek/porady w związku z moim problemem.Od 3 miesięcy prowadziłem sprzedaż na ebay i allegro produktów cyfrowych, najpierw miesiac na allegro, później całkowicie na ebay. Sprzedaż tego produktu można zakwali...

• 2042 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ustawienia przesyłki na cenniku

Witam, sprzedaję kosmetyki na ebay i mam problem z ustawieniami cenników - konsultanci ebay nie rozumieją o co mi chodzi i udzielają mało precyzyjnych odpowiedzi. Może tutaj ktoś mi pomoże. Mianowicie chce ustawić 2 rodzaje dostawy w konkretnym cenni...

Rozwiązane! "Wyłudzenie pieniędzy dzięki serwisowi ebay"

Użytkownik o nazwie powpowe-2739 wykorzystał przeciwko mnie program gwarancji zwrotu pieniędzy ebay. Kupił ode mnie grę nr transakcji to 1920440601018 nastepnie po upływie moze miesiąca zgłosił nieautoryzowany zakup. Ebay po rozstrzygnieciu sprawy pr...

• 1087 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 2 podziękowania

Dość łamania prawa przez e-bay i Pay Pal.

Zdaję sobie sprawę, że to jest wycie wilka w lesie, ale muszę się przeciwstawić łamaniu prawa przez instytucję. które z życzliwości naszej Polski weszły na ten rynek. Zaproszony gość powinien się zachłystywać zgodnie z przyjętymi normami i tradycjami...

• 611 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania