10-02-2012 18:05
zamierzam kupić przedmiot, gdzie wymagana jest płatność przez PayPal, w realizacji zamówienia dochodzę do momentu, gdzie każą logować się do konta PayPal, loguję się,
a nastepnie wymagane jest wprowadzenie numeru karty kredytowej i kodu karty,
problem polega na tym że nie mam powiązanej kary kredytowej z kontem PayPal, a ponadto wyczytałem że na ebay można płacić poprzez PayPal za pomocą karty kredytowej, albo poprzez saldo konta PayPal,
wolałbym tą drugą możliwość, przez saldo,
szukam w ustawieniach konta na Ebay jak to ustawić, że chcę poprzez saldo, ale nie mogę tego znaleźć,
jak to zrobić?
16-04-2012 11:03
Witam,
Czy udało się Wam rozwiązać problem?
Mam ten sam objaw.
Srodki mam na saldzie lecz przy probie zaplaty z salda, system zmusza mnie do powiazania karty z kontem itp.
Jest jakies lekarstwo na to?
Moze trzeba cos, gdzies ustawic?
16-04-2012 15:59
MUSICIE powiązać konto ebay z paypal, tzn. dodać adres e-mail przy czym adres e-mail na ebayu i na paypalu misi być taki sam
zakładka konto nast. podsymowanie nast. informacje o moim koncie PayPal i tam trzeba dodać ten adres i dalej sysyem poprowadzi 🙂
11-06-2012 20:31
pomocny ja mam powiązane na koncie pay pal mam ok 80 funtów chce zaplacic za okulary ktore kosztują razem z wysylka 74 funty. Na obu kontach mam ten sam e mail i dalej kaze mi powiązac karte kredytową której nie mam. Pieniądze przelalem przez przelew bankowy poniewaz mam konto w banku
12-06-2012 13:12
patrz odpowiedz w oddzielnym watku + czy masz zweryfikowane konto paypal?
13-02-2017 20:08
Chcę zakupić tutaj:
http://www.ebay.pl/itm/111852165792?ul_noapp=true
Czy muszę mieć kartę na paypal?
Czy ktoś mi może powiedzieć ile będę musiał zapłącić prowizji płacąc paypal a ile kartą kredytową?
03-01-2018 13:28
28-08-2018 14:32
Racja wchodzisz na PayPal zmieniasz walutę z PLN na Dolara i wszystko śmiga ze środków na koncie bez karty.