Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Anulowanie zamowienia przez ebay - co zrobic

Dzis dostalam maila z customerhelp_pl@ebay.com z informacja o anulowaniu trasakcji jednego uzytkownika (podobno mial nieautoryzowane wejscie na skrzynke) W mailu napisane ze nie mma wysylac towarow i to ok.Ale czy powinnam recznie anulowac zamowienie...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 467 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dlaczego nie mam funkcji koszyka?

Dlaczego na ebay.pl nie mam w ogóle opcji "Dodaj do koszyka"?Gdy loguje się na ebay.com i próbuję dodać towar do koszyka serwis prosi mnie o adres wysyłki, gdy wybieram "Poland" automatycznie przekierowuje mnie do logowania, do ebay.pl, gdzie znów ni...

• 12527 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Ceny ebay.pl vs alledrogo

Jak tu cos kupic jak ceny wyzsze niz na alledrogo ?A tu nie ma prowizji od sprzedazy chyba takiej duzej.Moze czas zamknac ebay.pl ?

• 264 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak dotrzec do kupujacych za granica ?

Witam Mam fajny produkt ale jak mam dotrzec do kupujacych za granica ?Aukcje wystawione ale oczywiscie 1-2 wyswietlenia wiec nawet ludzie nie widza tego super produktu.Jakies pomysly zeby zwabic wiecej ogladajacych ?

• 434 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

KONKURENCJA KARA ZASTRASZANIE prawnik

Wczoraj poczta polską otrzymałam pismo od prawnika w imieniu użytkownika , który sprzedaje na ebay min firanki takie jak ja. Wynajął prawnika i żąda ode mnie odszkodowania 480 euro za to że nie mam AGB . W dodatku to jest POLAK . Mam jemu zapłacić w ...

• 402 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie mogę kupić

witam , załozylem konto na ebay, paypal na ktorym powiazałem rachunek bankowy ,kartę kredytowa poddałem sie weryfikacji konta i nadal nie moge kupic na ebay eu - pojamia mi sie przy zakupie sie komunikat : Vos privilèges d'achat sont temporairement r...

• 1169 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ustawienie odbior osobisty a pojawia sie paypal

Witam wystawiam przedmiot w platnosi zaznaczam płatnośc przy odbiorze NIE ZAZNACZAM PAY PAL a pojawia sie komunikat ,,Zgodnie z zasadami eBay funkcje PayPal nie są już dostępne dla tego przedmiot" i nie mozna wystawic pomocy o co chodzi.Nie zaznaczam...

• 388 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal - firma w Niemczech, adres prywatny w Polsce.

Witam Dostałem z PayPala wiadomość, żeby potwierdzić swoje dane ze względu, że zaraz będzie 1800euro obrotu i muszą zweryfikować.Wysłałem więc skan paszportu.Następnie mam podać adres prywatny. Problem w tym, że mieszkam na granicy polsko-niemieckiej...

• 230 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Gdzie jest moja przesyłka???

Witam. 28 listopada 2017 dokonałem zakupu 1 przedmiotu, wszystko było ok do 05 grudnia. Paczka dotarła do Polski i od tego czasu nie wiem co się z nią dzieję,proszę o poradę, oto linkhttp://www.17track.net/en/track?nums=F104411711290011&fc=0

• 429 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z kup teraz.

Witam, wczoraj przez przypadek kliknolem kup to teraz i przedmiot oczekuje na wplate. Pytanie czy jesli nie za place moge zostac obciazony karami finansowymi ?

• 241 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

OSZUSTWO przy współpracy z ebay?

Kupiłam przedmiot, zapłaciłam, a po zapłacie na stronie ebay pojawił się komunikat (link), że odbierz 30zł na kolejne zakupy. Kliknęłam w ten link i to jest OSZUSTWO! Próba wyłudzenia nr karty kredytowej i danych, aby obciążać ją opłatami co miesiąc....

• 296 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania