Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Zapłata

Witam!Chcę dokonać zakupu na ebay.deW aukcji w której chcę zalicytować sprzedający jako forma płatności podał jedynie"Barzahlung bei Abholung" czyli gotówka przy odbiorze. Dodam że kontaktowałem się już z nim i zgodził się na wysyłkę do Polski podał ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 250 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wi

Witam serdecznie, Chciałbym zapytać czy w ostatnim czasie pozmieniały się jakieś restrykcje, wymagania na eBay odnośnie wystawiania przedmiotów ? Zauważyłem że w ostatnim miesiącu drastycznie spadła mi sprzedaż za pośrednictwem tego serwisu. Poniżej ...

Prowizja od sprzedazy

Witam, miałem wystawione aukcje na sprzedaż z ceną minimalna Po czym aukcje się zakończyły żaden przedmiot nie został sprzedany A ebay naliczyl mi prowizję i fakturę na ponad 900 zł masakra jakaś Czy mogli się pomylic proszę o odpowiedź ??

• 340 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Opłata za wystawienie przedmiotu?

Witam.Czy wystawienie oferty sprzedaży produktu na ebay.pl cos kosztuje? Czy pobieraja prowizję dopiero po sprzedaży? Różnie pisza i wolę to zweryfikować. Dzieki za odpowiedzi 

• 222 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z paypalem przy sprzedawaniu.

Próbuje ostatnio sprzedać coś na ebayu ale nie wychodzi mi to ponieważ nie widzi mojego konta paypal. Aby coś sprzedać trzeba podać aktywne konto paypal ja takie mam a mimo to pisze że zły email chociaz jest dobry.

• 249 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Naprawa/zwrot uszkodzonego telefonu.

Dzień dobry.Na początku roku kupiłem dla osoby z rodziny na ebay.co.uk nowego galaxy s7 edge. Faktycznie był nowy w zaplombowanym opakowaniu na rynek UK.Telefon był użytkowany dosłownie 3 dni. Przypadkowo wpadł do wanny z wodą (według relacji) po czy...

• 276 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

otrzymałam listownie kod weryfikacyjny, ale nie wiem gdzie mam go wprowadzić.

Witam. Listem otrzymałam z eBay kod weryfikujący. Niestety, nie wiem zupełnie, gdzie mam go wprowadzić. Próbowałam wystawić aukcję, ale po zakończeniu wystawiania ponownie otwiera się komunikat z prośbą o wybranie sposobu weryfikacji konta. Mam kod, ...

• 1231 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Anulowanie zamowienia przez ebay - co zrobic

Dzis dostalam maila z customerhelp_pl@ebay.com z informacja o anulowaniu trasakcji jednego uzytkownika (podobno mial nieautoryzowane wejscie na skrzynke) W mailu napisane ze nie mma wysylac towarow i to ok.Ale czy powinnam recznie anulowac zamowienie...

• 462 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dlaczego nie mam funkcji koszyka?

Dlaczego na ebay.pl nie mam w ogóle opcji "Dodaj do koszyka"?Gdy loguje się na ebay.com i próbuję dodać towar do koszyka serwis prosi mnie o adres wysyłki, gdy wybieram "Poland" automatycznie przekierowuje mnie do logowania, do ebay.pl, gdzie znów ni...

• 12483 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 1 podziękowania