Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Płatności PP

zamierzam kupić przedmiot, gdzie wymagana jest płatność przez PayPal, w realizacji zamówienia dochodzę do momentu, gdzie każą logować się do konta PayPal, loguję się, a nastepnie wymagane jest wprowadzenie numeru karty kredytowej i kodu karty, proble...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 3121 Wyświetlenia
  • 16 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Scam czy oferta ?

Siema, dziś przeglądałem kierownice na ebay i trafiłem na takie coś. https://www.ebay.pl/itm/202404117757?ul_noapp=trueCena 215zł, gdzie normalna sklepowa to 1000zł. Konto założone pod ogłoszenie. Płatność paypalem jest możliwa, ale czy warto ryzykow...

• 369 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ktoś włamał się na konto

Ostatnio z konta bankowego zniknęło mi trochę gotówki, okazuje się, że ktoś włamał mi się na konto ebay, do którego miałem przypisaną kartę kredytową i kupił dwa przedmioty (za jeden na szczęście nie ściągnęło pieniędzy). Co mogę teraz z tym zrobić? ...

• 436 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Nie mogę sfinalizować zakupu

Witam gdy wchodzę w historię zakupu, i próbuje sfinalizować zakup to po chwili przenosi mnie na stronę Paypala i potem wyskakuje błąd. Dodałem załącznik, proszę o pomoc!

• 353 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Import Charges nie ma w informacjach o wysyłce

Witam. Chciałbym kupić pewien przedmiot z USA i zauważyłem, że nie ma tam wspomnianych opłat importowych, a przy niektórych z kolei są. Czy jeżeli nie ma w opisie wysyłki wspomnianych opłat importowych, to płacę tylko za wysyłkę i przedmiot, czy mogą...

• 256 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zapłata

Witam!Chcę dokonać zakupu na ebay.deW aukcji w której chcę zalicytować sprzedający jako forma płatności podał jedynie"Barzahlung bei Abholung" czyli gotówka przy odbiorze. Dodam że kontaktowałem się już z nim i zgodził się na wysyłkę do Polski podał ...

• 259 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wi

Witam serdecznie, Chciałbym zapytać czy w ostatnim czasie pozmieniały się jakieś restrykcje, wymagania na eBay odnośnie wystawiania przedmiotów ? Zauważyłem że w ostatnim miesiącu drastycznie spadła mi sprzedaż za pośrednictwem tego serwisu. Poniżej ...

Prowizja od sprzedazy

Witam, miałem wystawione aukcje na sprzedaż z ceną minimalna Po czym aukcje się zakończyły żaden przedmiot nie został sprzedany A ebay naliczyl mi prowizję i fakturę na ponad 900 zł masakra jakaś Czy mogli się pomylic proszę o odpowiedź ??

• 352 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Opłata za wystawienie przedmiotu?

Witam.Czy wystawienie oferty sprzedaży produktu na ebay.pl cos kosztuje? Czy pobieraja prowizję dopiero po sprzedaży? Różnie pisza i wolę to zweryfikować. Dzieki za odpowiedzi 

• 230 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z paypalem przy sprzedawaniu.

Próbuje ostatnio sprzedać coś na ebayu ale nie wychodzi mi to ponieważ nie widzi mojego konta paypal. Aby coś sprzedać trzeba podać aktywne konto paypal ja takie mam a mimo to pisze że zły email chociaz jest dobry.

• 260 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Naprawa/zwrot uszkodzonego telefonu.

Dzień dobry.Na początku roku kupiłem dla osoby z rodziny na ebay.co.uk nowego galaxy s7 edge. Faktycznie był nowy w zaplombowanym opakowaniu na rynek UK.Telefon był użytkowany dosłownie 3 dni. Przypadkowo wpadł do wanny z wodą (według relacji) po czy...

• 290 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

otrzymałam listownie kod weryfikacyjny, ale nie wiem gdzie mam go wprowadzić.

Witam. Listem otrzymałam z eBay kod weryfikujący. Niestety, nie wiem zupełnie, gdzie mam go wprowadzić. Próbowałam wystawić aukcję, ale po zakończeniu wystawiania ponownie otwiera się komunikat z prośbą o wybranie sposobu weryfikacji konta. Mam kod, ...

• 1262 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania