Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

NIP (EIN ) na fakturze z USA

Witam,Kupiłem przedmiot niestety na fakturze nie znajduje się numer identyfikacyjny EIN (nasz NIP).Bez numeru nie jestem w stanie wpuścić faktury w koszty.Sprzedawca twierdzi iż są to wrażliwe dane firmowe i odmawia umieszczenia numeru na fakturze.

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1412 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Anulowanie sprzedazy

Kupiłam plecak na ebay, wylicytowałam go. Wysyłka z Francji. Po zakończonej licytacji dostałam prośbę o anulowanie transakcji od sprzedającego. Wiadomosc ze nie wysyła do Polski. Nie było nic o tym w ofercie. Chce ten plecak, odrzuciłam jego prośbę. ...

• 649 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Jak zwrocic przedmiot?

Chce zwrocic towar. Sprzedajacy nie odpowiada na email.Czy mam mu odeslac przedmiot czy czekac az zaakceptuje moj zwrot?W statusie mam napisane :oczekiwanie na dzialanie sprzedajacego.Sprawe otworzylem 27/08 a zwrotu przedmiotu mam do 03/09. Czy od z...

• 5947 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Otwarto sprawę o zaległą płatność

Zamówiłam przedmiot u sprzedawcy. Na trzeci dzień z rana chciałam za niego zapłacić - niestety nie dało się. Komunikat mówił, że nie ma już wystarczającej ilości, lub został wykupiony albo aukcja zakończyła się. Stwierdziłam, że trudno, próbowałam kl...

• 349 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedający ponownie wystawił przedmiot, który kupiłam

Dzień dobryWygrałam licytację, sprzedajacy z Niemiec dostał mój przelew. Nie zgadzał się na Paypala, więc zrobłam przelew TransferWisem. Dostałam odpowiedz: dostałem przelew, jutro wysyłam. Jutro nie wysłał. Pojutrze nie odpowiedział na prośbę o trac...

• 230 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prawdopodobnie padłem ofiarą oszusta...?

Dzien dobryWygrałam licytację, sprzedajacy z Niemiec dostał mój przelew. Nie zgadzał się na Paypala, więc trudno - zrobłam przelew TransferWisem. Dostałam odpowiedz: dostałem przelew, jutro wysyłam. Jutro nie wysłał. Pojutrze nie odpowiedział na proś...

• 171 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

opóźnienia przesyłek do usa

WitamCzy ktoś z was spotkał się z dużym opóźnieniem w przyjmowaniu paczek przez system pocztowy USA? Chodzmi mi o sytuacje w której paczka zostałą wysłąna 01.12.18 , po 2 dniach jej status zmienił się na Wysłane z Polski, i koniec. Dodam że chodzi o ...

UCZCIWY POLSKI TEAM EBAY

( Zły adres do Teamu Polskiego EBAY - customerhelp_pl@ebay.com ? ) To jest Wasza kolejna cyniczna zagrywka szykanująca takich jak ja i innych uczciwych ludzi , Waszych WYBRAŃCÓW ! . ODSYŁANIE Z WIADOMOŚCIAMI DO INNYCH STRON I FORMULARZY ! To tak jak ...

• 5030 Wyświetlenia
  • 18 odpowiedzi
  • 2 podziękowania

Rozwiązane! witam, dlaczego ktos kto sprzedaje nie ma opinii od kupujacych, ani sam nie wystawia kupujacym?

troche wydaje mi sie dziwne ze ktos kto sprzedaje towary na aukcjach nie ma zadnej opinii do kupujacego, sam zreszta tez nie wystawil zadnej opinii kupujacemu od niego rozne towary. jak jeszcze mozna zweryfikowac sprzedajacego ?

• 665 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oferta wydawaj i oszczedzaj

Wam tez przy niektórych zakupach wyskakuje ta reklama?Ja właśnie dostałem od nich przelew na 70zlZapiszcie się, 30 dni za darmo, wysyłacie 2 potwierdzenia zakupu, dostajecie przelew i anulujecie subskrypcje. Heheheheh. Jak mi znowu wyskoczy to znowu ...

• 319 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy ta oferta to oszustwo czy nie?

Planuję kupić konsolę New Nintendo 3DS XL i podczas szukania, natknąłem się na tę o to ofertę ---> https://www.ebay.pl/itm/Nintendo-New-3DS-XL-Super-NES-Edition-Super-Mario-Kart-for-SNES/312246356636?hash=item48b3554a9c:g:oF8AAOSw1Ndbpmbp W związku z...

• 236 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak odbioru zwrotu

HejKupiłem telefonik lecz okazał się pęknięty , postanowiłem go zwrócić , sprzedawca zaakceptował moja prośbęWysłałem go w piątek - był u sprzedawcy już w sobotę wiec do wtorku powinien zwrócić kasę w tu kupa..Telefon leży na poczcie i czeka na odebr...

• 183 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

konto na ebay.com ebay.pl ebay.co.uk

w 2005 roku założyłem konto na ebay ale nie pamiętam czy zakładałem konto na ebay.com, czy na ebay.co.uk czy może na ebay.pl. Od kilku lat robię od czasu do czasu zakupy tylko w US. Zaczyna mnie coraz bardziej irytować to, że logując się na ebay.com ...

• 607 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania