anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kto reprezentuje ebay na terenie Polski?

Witam,

czy ktoś wie, kto reprezentuje ebay w Polsce??? Każda firma zagraniczna, która ma oddział w Polsce ma obowiązek podać do publicznej wiadomości takie dane.

Jedyna firma, jaką znalazłem w polsce o nazwie ebay, to  EBAY Polska sp. z o. o. w likwidacji numer KRS 0000178545, która została rozwiązana.

Nie wygląda to zachęcająco...

Ponadto, dostałem niedawno mailem rzekomo od eBay Europe Sarl żądanie przesłania dowodu sobistego. Dowód osobisty zawiera dane osobowe wrażliwe i mam prawo wiedzieć, kto będzie ich administratorem. Niestety takich informacji nie mogę nigdzie uzyskać.

Wygląda niestety na to, że dane użytkowników ebay nie podlegają żadnej ochronie.

Pozdrawiam,

Adam

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

Użytkownik mający miejsce zamieszkania na terytorium Unii Europejskiej zawiera niniejszą Umowę z eBay Europe S.à r.l., z siedzibą przy 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luksemburg.

Użytkownik mający miejsce zamieszkania na terytorium Stanów Zjednoczonych zawiera niniejszą Umowę z  eBay Inc., z siedzibą przy 2145 Hamilton Ave., San Jose, CA 95125, USA.

Użytkownicy mający miejsce zamieszkania w pozostałych krajach zawierają niniejszą umowę z eBay International AG, z siedzibą przy Helvetiastrasse 15/17, 3005, Berno, Szwajcaria.

Sprawa z dowodem - normalka.

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

A i jeszcze tu masz o danych osobowych:

http://pages.ebay.pl/help/policies/privacy-policy.html
Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź