Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

PAYPAL Prowizja a Koszt Uzyskania Przychodu

witam serdecznie wiadomo że paypal nie wystawia faktur za pobrane prowizje od sprzedaży. czy ktoś z was wlicza to w koszty działalności, jeśli tak to na jakiej podstawie i w jaki sposób  z gory dziekuje za wszelką pomoc. pozdrawiam

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 480 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie moge zweryfikowac konta ebay

Konto mam od paru latNie moge zweryfikowac konta a chcialbym sprzedawac przedmioty za granice. Konto paypal mam zweryfikowane.Dochodze do etapu:klikam w linki (obojetnie w ktory a i tak wyskakuje pozniej ten sam blad) weryfikacja kartatelefoniczniepo...

• 342 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wystawianie aukcji w UK

Witam, chciałbym wystawić aukcję na ebay w UK, jednak kiedy dochodzę do końca i klikam Kontynuuj przeprowadza mnie na ebay.de, co muszę zrobić aby coś takiego mi się nie zdarzało? z góry dziękuję za odpowiedź.

• 60 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Aktywacja konta eBay

Witam, Podczas wystawiania pierwszej aukcji wyskoczyło mi okienko o potrzebie aktywacji konta. Do wyboru miałe telefon, kartę kredytową lub list. Wybrałem list, ale czekam już 7 dzień a przesyłki nadal nie ma. W między czasie dorobiłem się karty kred...

• 1325 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Panie Panowie pomozcie.

Sprzedalem towar, towar dlugo szedl do kupujacego, w tym czasie zdazylem Paypalem odyz oddac pieniadze kupujacemu gdyz zazadal zwrotu. Towar dotarl i z kupujacym wszystko jest ok ale Ebay teraz chce ode mnie te same kwoty abym jemu oddal z tytulu Pri...

• 69 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak obciążenia za wystawiony przedmiot

W podumowaniu brak kwoty, która należy ujścić. Faktura, komunikat: w tej chwili nie masz żadnych faktur. We wszystkich działaniach na koncie również nie ma żadnej kowty. Data wystawienia przedmiotu: 12 lipca. Nie został sprzedany.

• 56 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Panie Panowie pomozcie.

Sprzedalem towar, towar dlugo szedl do kupujacego, w tym czasie zdazylem Paypalem odyz oddac pieniadze kupujacemu gdyz zazadal zwrotu. Towar dotarl i z kupujacym wszystko jest ok ale Ebay teraz chce ode mnie te same kwoty abym jemu oddal z tytulu Pri...

• 23 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Panie Panowie pomozcie.

• 20 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedaż za granica poprzez ebay.pl

WitamZaczynam sprzedać produktów w Belgi.I chciał bym się dowiedzieć czy mogę wystawiać produkty na terenie Belgi korzystając z ebay.pl ? nie znam francuskiego a aukcje będą w jezyku Ang. Prosił bym o pomoc - ebay jest dla mnie nowością.Pozdrawiam

pytanie ad. podwyzszenia limitu miesiecznego

Witam, chcialam sie zapytac, czy ktos z was chcial podwyzszyc sobie limit sprzedazy w danym miesiacu. Ja teraz moge wystawic zaledwie 15 przedmiotow miesiecznie (jest to dla mnie za malo, poniewaz mam znacznie wiecej do zaoferowania przedmiotow, typu...

• 75 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie o kategorie

Witam serdecznie. Chciałem wystawić troche artykułów erotycznych lecz nie widzę kategorii erotyka  Nie ma jaj czy na wzrok mi padło??  Pozdrawiam.

• 695 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sklep ebay.de i co.uk

Witam Prowadzę sprzedaż jako zwykły sprzedawca firmowy. Mam zamiar założyć sklep na ebay.de i co.uk mam jednak pytanie czy jest sens zakładania takiego sklepu czy opłaty są dużo niższe ? Czy jeśli założę sklep na ebay.pl to czy muszę zakładać na pozo...

• 519 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ilość wyświetleń aukcji

Cześć Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość wyświetlania ilości odwiedzin mojej aukcji na ebay.co uk

• 862 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań