Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Ilość wyświetleń aukcji

Cześć Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość wyświetlania ilości odwiedzin mojej aukcji na ebay.co uk

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 60 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ograniczenia konta - Prosze o pomoc

Witam Sprzedaje na ebay.de ( posiadam konto prywatne choc zarobi podciagam pod firme - mam firme ) Ostatnio narzucili mi ograniczenie ( na czas nieograniczony ) wystawiania przedmiotow na jedna kategorie "bizuteria i zegarki " Powod ...hmm... no wlas...

• 2728 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

aplikacja mobilna dla Blackberry

W kazdej wiadomosci mailowej dostaje zaproszenie do uzywania aplikacji mobilnej ebay. Już kilka razy probowalem ja zainstalowac, ale zawsze na koncu dostaje komunikat, ze moim kraju nie jest dostepna. Zastanawiam się więc, po jaka ch...e zawracaja mi...

• 44 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Opcje dodatkowe niemiecki eBay, promowanie

Witam Mam pytanie dotyczące promowania sprzedawanego przedmiotu na stronie głownej ebay, konkretnej kategorii przedmiotu, czy jest taka opcja dostępna na niemieckim ebay'u i jaka jest za to opłata z tego co widziałem 10 zł na polskim a jak to się ma ...

Anulowanie nieuczciwego negatywa

Otrzymałam negatyw za rzecz, której niby nie wysłałam. Książka została oczywiście wysłana (mam na to powkitowanie) - jak więc anulować negatyw ? Inaczej wyjdzie na to że ja mogę "stawać na głowie" aby transakcja była normalna a ktoś i tak skomentuje ...

• 2629 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Link w aukcji (odsyłacz)

Jak w temacie. Jak zrobić link do filmu na stronie wystawionego przedmiotu? W tym przypadku prezentacji przedmiotu na youtube.com Kiedy wklejam gotowy link to trzeba do skopiować i wkleić w przeglądarkę. W Html'u również nie działa ( robię tak : opis...

• 1886 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wystawiłem przedmiot i nie mogę go znaleźć w aukcjach - POMOCY.

Wystawiłem przedmiot i go nie ma  nie mogę go znaleźć używając wyszukiwarki ebay.co.uk ( wystawiłem na ebay.co.uk ) zmieniłem już chyba wszystko co mogłem i nadal nic wie ktoś o co chodzi? oto link: http://www.ebay.co.uk/itm/200790766715?ssPageName=...

• 177 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak wyslac laczony "payment details" na ebay.co.uk

Witam dopiero zaczynam handel na ebay i pierwszy raz sprzedalem kilka zeczy na raz. Przy kazdej z nich mam opcje wyslania szczegolow zaplaty. Nie chcialbym od razu walnac jakiejs gafy wiec wole najpierw zapytac. Czy jak klikne na jednym "send payment...

• 85 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana numeru konta bankowego

Witam jak sprzedajacy może zmienić swój numer konta bankowego wysyłanego automatycznie kupującemu. Mam inne konto bankowe powiązane z paypal, a i tak ebay wysyła mój stary numer konta osobie chcącej zapłacić zwykłym przelewem.

• 2768 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak dokonać opłat z tytułu sprzedaży do eBay w PLN po zmianie waluty rozl.?

Witam serdecznie. Jak mogę dokonać opłat z tytułu sprzedaży do eBay w PLN po zmianie waluty rozliczeniowej na EUR??? Zmieniłam walutę rozliczeniową z PL na EUR aby ustawic płatności automatyczne. Teraz mam dwa salda wobe eBay: stare w PLN (saldo 200z...

• 241 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Lista wysyłkowa

Witam, Sprzedaje za granicą i wysyłam pocztą. Jak można wygenerować listę wysyłkową w pliku csv. żeby później bez problemu wydrukować naklejki na listy w zewnętrznym programie? Z góry dziękuje za szybką odpowiedź

• 80 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pytania do Paypal...

moje pytanie: Dlaczego na swoich stronach https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=4dQDP1xGMYf11qrcjvgcQJbk12Jnd80NbZ6179nljjBwmyxmVzRJ!-1436360722?locale=pl_PL&_dyncharset=UTF-8&countrycode=PL&cmd=_help&serverInstance=9010&t=solutionTab...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 26 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Skasowane aukcje

Witam chciałam wystawic swoje Aukcje ponownie zamiast tego je usunełam czy znajde je jeszcze gdzies.Pozdrawiam

• 66 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Widoczność aukcji z ebay.pl na ebday.de

Witam, Wystawiłem aukcję na ebay.pl, dotyczącą przedmiotów w grze online. Na Ebay.de jest pełno takich aukcji ale o ile mi wiadomo, ja będąc zameldowanym w polsce nie mogę na ebay.de nic wystawiać. Czy muszę coś zaznaczyć, będąc na ebay.de, aby móc z...

• 38 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań