Dla sprzedawców
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

oszustwo

witam mam pytanie i problem chce sprzedac telefon iphone za 800f i gdy go pierwszy raz wystawilam trafil sie kupujacy z nigerii oszust oczywiscie ale ja jeszcze o tym nie wiedzialam zadowolona ze tel ktos kupil bo myslalam ze bedzie problem bo drogi ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 405 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy padłem ofiarą oszustwa?

Witam, mam dość poważny problem. Sprzedałem aparat cyforwy za kwotę 2200 zł plus przesyłka, Panu z USA. Prosił on o wysyłkę do Nigerii, dostałem wiadomość od PayPalu, która powiedziała mi (po angielsku) że należy podać numer przesyłki żeby otrzymać p...

• 1068 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Case o zwrot kasy w momencie kiedy paczka w drodze ?

Mozecie mi wyjasnic na jakiej zasadzie to dziala ? Kupujacy zaplacil, dostaje informacje z numerem paczki oraz link do strony Poczty Polskiejna ktorej widac wyraznie ze potrzeba 23 dni na dostarczenie. Paczka bujala sie 8 dnipo polskich urzedach celn...

• 1942 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Towar wysłany i odebrany -> spór

Niedawno użytkownik kupił odemnie dogecoin'y dostał je na podany adres portfela a po 10 dniach zaznaczył opcje brak autoryzacji tym samym straciłem kasę i dogecoiny. Jak walczyć z paypalem? Czy da się sprzedawać bez paypala?

• 750 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Faktura - rachunek za pobrane prowizje

Witam,proszę o radę.1 pytanie: Niedawno założyłam konto na ebayu oraz paypal jako firma. Chiałabym otrzymywać co miesiąc faktury, lub jakieś rachunki aby móc odliczać sobie koszty. Wydrukowałam sobie fakturę z ebaya za ostatni miesiąc, ale nie ma tam...

• 2167 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada uzytkownika

Witam, Czy jest taka możliwośc by zablokowac innego użytkownika by ten nie widział moich aukcji? Problem tkwi w tym iz przyczepił się taki jeden i ciągle kopiuje moje aukcje..w sensie pomysły na nie. Jego konto to praktycznie kopia mojego.Mozna coś z...

• 654 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Negatyw po miesiącu...

Witam. Miesiąc temu sprzedałem biżuterię pewnwj osobie. Po miesiącu czasu wystawiła mi negatywa że wypadło jej oczo z biżuterii. Równie dobrze mogło to być z jej winy. Z resztą czy po takim czasie może mi wystawić negatywa za takie coś ???

• 531 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

faktura

hej.chcialam wydrukowac fakture dla kupujacego bezposrednio z ebay,ale jakos nie idzie.prosze opomoc.

• 671 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie wiem czy wpłacono mi pieniądze, nie mam paypal

Witam.Sprzedałam przedmiot, nie mam PayPal, tylko wybrałam formę płatności za mój wystawiony przedmiot jako przelew.W zakładce "sprzedane" w "Płatnosciach" jest w otrzymanych 41 zł na zielono. Natomiast wyświetla mi się wiadomość, komunikat: Oczekują...

• 552 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak cofnąć niesprawiedliwy komentarz?

Witam, pokrótcce:Kupujący nabył 3 przedmioty, nastepnie nieodebrał przesyłki, otworzyl sprawę za jeden przedmiot gdzieEbay jasno dał do zrozumienia, że nie ma jakiejkolwiek winny z mojej strony i zablokowal mozliwośc wystawienia negatywnego komentarz...

• 636 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak dokonać zwrotu pieniędzy kupującemu, aby sprawa nie została zamknięta na naszą niekorzyść?

Witam,kupujący otworzył sprawę o produkt niezgodny z opisem i chce otrzymać zwrot pieniędzy. Twierdzi, że otrzymał używany produkt. Oczywiście jest to nieprawda, produkt jest nowy. Jednak jesteśmy gotowi zwrócić klientowi pieniądze, a produkt może za...

• 616 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Refund 14 dni

Witam wszystkich. Sprzedałem telefon w dobrym stanie (prawie nowy) z opcja ,,zwrot do 14 dni''.Dokładnie sprzedałem 15.06.2015 o godz.15:02 a dostałem maila, że telefon wadliwy 29.06.2014 o godz.23.53-czyli 14 dnia a właściwie to już byłopatrząc po g...

• 1171 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

youtube

Witam. Juz od paru tygodni mecze sie aby wstawic film z youtube na aukcje . Jest ktoś obeznany w temacie? Gdzies wygrzebalem ze musi byc stary kod , ale ta opcja nie jest juz mozliwa do znalezienia w youtube , a przynajmniej ja jej nie widze. Dzieki ...

• 519 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania