Dla sprzedawców
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Kupujący kupił przedmiot i nie zapłacił za niego - niejednokrotna sytuacja

Witam, Chciałbym zapytać czy jest możliwość na ebay'u ograniczenia co do kupowania dla kont, które np. nie były używane przez dłuższy okres. Otóż niejednokrotnie miałem sytuację, że kupujący (zarejestrowany od 2006 roku - komentarze ostatnie otrzymał...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 975 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co robię nie tak?

Witam serdecznie, Chciałbym zapytać co można poprawić w moich aukcjach, aby oglądalność była większa? Ja wiem, że może to nie miejsce na takie pytania, ale kto pyta ten nie błądzi. W tutejszym serwisie sprzedaję głównie art. elektroniczne takie jak t...

• 334 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zoom zdjęcia

Witam; Mam pytanie dotyczące powiększania zdjęcia. stawiłem zdjęcie i niestety nie można go przybliżyc. Zdjecie ma 3.5 kb i normalnie można je kilkakrotnie powiekszyc bez utraty jakosci. Niestety w ebay to nie działa.Proszę o radę

• 236 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wystawiłam kurtke na zły adres email i ja sprzedałam kupujący jak odzyskac piniadze ?

wystawiłam kurtke na zły adres email przez pomyłke i ja sprzedałam kupujący zapłacił i teraz jest problem bo taki email nie istnieje i nie wiem jak odebrac platnośc i teraz chce oddac mu ta kase bo po co mi problemy ???? jak oddac mu przelew spowrote...

• 301 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze zwrotem pieniędzy

Witam,mam problem ze zwrotem pieniędzy dla kupującego,sprawa wygląda następująco: sprzedałem przedmiot który okazał się nie zgodny z opisem,sprzedający założył mi sprawę w centrum rozstrzygania. Paypal założył mi saldo ujemne,wpłaciłem wymaganą kwotę...

• 542 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z Turbo Lister 2

Mam nowy system window 8 i TL niby działa jak trzeba, polska strona OK, natomiast na serwisach zagranicznych nie widzę napisów na klawiszach (save, cancel itd.) oraz opisów stojących przy tych okienkach. Czy to wina sysytemu ? na XP wszystko grało. C...

• 460 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

reklamacja aparatu fotograficznego

witam.sprzedalam uzywany aparat fotograficzny. jednak byl w pelni sprawny technicznie. paczka byla bardzo dobrze zabezpieczona. lecz kupujacy po kilku dniach zglosil ze aparat nie dziala i zalozyl mi sprawe na ebayu. poprosil o zwrot pieniedzy. zalog...

• 224 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Menadżer promocji sprzedaży. Płatny ?

Witam.Nie znalazłem a może źle szukam. Proszę o odpowiedź czy za aukcję wystawioną w menadżerze sprzdaży (promocja tyl i tyle procent taniej) jest jakaś prowizja. Samo wystawienie jest bezpłatnie a po sprzedaży przedmiotu coś płacę?Pozdrawiam.

zmiana cyklu rozliczeniowego na fakturze

witam posiadam 2 konta firmowe na ebay . drukując fakturę zauważyłem że na jednym koncie- fakturze cykl rozliczeniowy jest od 16-do 15 danego miesiąca a na drugim koncie-fakturze jest od 1 do 31 chciałby to ujednolicić i nie wiem jak to zrobić .może ...

• 281 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Poprawnie wypełniony Widerrufsbelehrung

Witam serdecznie, chciałbym rozpocząć sprzedaż na niemieckim ebay.de, chodzi mi aby dowiedzieć się jakie są najistotnoiejsze zasady Widerrufsbelehrung i jakie firmy obsługują zwroty opakowań(Hinweise zur Rücknahme der Verpackung:) wysłaem email do fi...

• 286 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot towaru - dlaczego tak

Witam , wystawiłem sprzęt (obiektyw do aparatu) na aukcji z licytacją po czym wysłałem do osoby która wygrała aukcje. W aukcji napisałem że nie przyjmuje zwrotów bo niby dlaczego jak sprzęt działa. Sprzęt był w 100% sprawny gdy wysyłałem, wysyłka kur...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 286 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

POmozcie :(

Witam dzis tano Ebay zawiesil mi konto i przyslal taka informacje:cieszymy się, że zdecydowałeś się sprzedawać na eBay!Naszym celem jest stworzenie przyjaznego i bezpiecznego środowiska kupującym na eBay, dlatego nasz zespół - zgodnie z Zasadami bezp...

• 372 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania