promowanie produktów

No i moje drugie pytanie. Walczę jak lew żeby coś ruszyło na niemieckim ebayu - produkt mam dobry i cenę też ok, ale ilość wejść w porównaniu do innych marniutko.

Gdzie tkwi problem ? Zauważyłem, że od tych najlepszych aukcje pojawiają się pod podobnymi aukcjami jako Inni klienci się z tym artykułem "Andere Käufer beobachten diese Artikel"

Czy mam jakiś wpływ na to, żeby moje również pojawiały się pod aukcjami innych ? Jak to działa ?

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

Re: promowanie produktów

dardanio
Użytkownik

Dołączam się do pytania na jakiej zasadzie wyświetlane są listingi aukcji oprócz kryterium dni do zakończenia. Mam podobny problem z ilością wyświetleń. Moje aukcje trwają kilka dni a odwiedziło je zaledwie kilka osób. Tymczasem inni sprzedawcy z podobnym produktem mają kilkaset wejść.

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

Re: promowanie produktów

prawda jest taka, że masz 1 komentarz a data rejestracji 2004 rok, tu tkwi szkopuł, że masz taką małą ilośc odwiedzin

jeśli chcesz sprzedawać to załóż sobie nowe konto, rok rejestracji 2011 naprawdę lepiej będzie wyglądać wśród kupujących

ja na swoim drugim koncie mam co prawda 85 komentarzy i 2 letni staz, ale też mam problem związany ze sprzedawaniem

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź