Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Wysłana paczka a przyznanie zwrotu kupującemu i negatywny komentarz

WitamMiesiac temu sprzedałem dywan do USA poprzez angielski ebay. Po otrzymaniu wplaty od kupujacego ocyzwiscie go wysłałem przesylka ekonomiczna. Kupujacy załozyl spor z powodu nieotrzymania przesylki. Ja w tym sporze odpowiedzialem podajac wszystki...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 165 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wiadomość od kupującego

Właśnie dostałem wiadomość od kupującego: cancel this item it was placed by mistake. do not ship out the item because when I get it I will give you bad feedback.cancel this item thank you Szczeście, że jest niedziela. Bo tak to bym wysłał przedmiot, ...

• 95 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy jest sens utrzymywac konto na Ebay ?? Do wiarusów

Rok temu założyłem konto na Ebay jakimś cudem uzbierałem przez 12 m-cy !!!!! 11 komentarzy na sprzedaży chce wystawić na ebay uk bo mam 10 pozytywów ze sprzedaży a oni że mam założyć firmę bo po przeglądzie sprzedaży to jest działalność gospodarcza (...

• 121 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Polska firma chce rozpocząć sprzedaż w DE

Witam, chcielibyśmy zacząć sprzedawać na ebay.de jako polska firma ale mam kilka pytań(dodam że nigdy nie mieliśmy do czynienia ze sprzedażą za granice); 1: Czym wysyłacie paczki bo cena pp 70zł za 1 Kg paczkę to za dużo 2: Co z fakturami i paragonam...

• 475 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nagły zakaz sprzedaży za granicę - mam zbudować pozytywną opinię w kraju.

Witam, Chciałem (ponownie) wystawić aukcję z możliwością wysyłki na Cały świat, kiedy pojawił się poniższy komunikat: "Nie możesz zatwierdzić aukcji z powodu następujących problemów W tej chwili nie możesz prowadzić sprzedaży za granicę. Gdy zbudujes...

• 548 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

od 01/2013 poczta polska podnosi mocno cennik za listy zagraniczne...

Witam, od 4tego stycznia 2013 polska poczta podnosi drastycznie ceny wysłania listów za granicę ... W związku z tym chciałbym zapytać czy ktoś tu szuka jakiegoś lepszego rozwiązania... ? Pomyślałem o zorganizowaniu wspólnie może kogoś kto mógłby wysy...

• 1133 Wyświetlenia
  • 14 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

USA - Kupujący nie płaci, "oferta drugiej szansy" ?

Witam. Z góry wybaczcie jeśli moje pytanie jest głupie. Wystawiłem swoja pierwsza aukcję (gitara) na ebay.com. Jest zakończona, były 2 oferty. Osoba, która wygrała ma "niby" same pozytywne opinie, ale w rzeczywistości połowa opinii mówi, że nie płaci...

• 151 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak możliwości wystawienia na ebay.co.uk

Witam. Jestem początkującym użytkownikiem ebay.pl. Wystawiłem już aukcje na tymże serwisie po polsku i w języku Angielskim. Niestety w przypadku polskiego e-baya jest on dosyć biedny i na 99,9 % nikt tych aukcji nie znajdzie (nawet jesli zaznaczoną m...

• 728 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czemu nie mogę sprzedawać na ebay.de

Witam, posiadam już konto na ebayu 90 dni, zgromadzilem takze troche komentarzy od kupujących jak i sprzedających. Liczyłem, że po 90 dniach będe mogł już sprzedawać normalnie, a tu taki komunikat: Wichtiger Hinweis für Verkäufer: Leider können Sie z...

• 1338 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak otrzymać towar po zwóceniu pieniedzy ?

Witam Sprzedałem monetę gościowi z Niemiec. Po otrzymaniu wpłaty szybko ją wysłałem. Dostał ją po 3 dniach i stwierdził że jest fałszywa. Otworzył spór wobec mnie i chce zwrotu pieniędzy. Dodam że PayPal zablokował mi ową kwotę. Co mam w tym przypadk...

• 104 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pomocy Limit na Ebay.De

Witam Jestem zarejstrowanym użytkownikiem na ebay.de paypal również mieszkam w niemczech od kilku lat otworzylem 2,5 miesiąca temu konto ebay firmowe lecz wyskakuje mi komunikat że mam miesięczny limit na 25 aukcji do 1000euro na wszystkie kraje sprz...

darmowa wysyłka-troskliwy klient

Hi, I bought two slurry stones from you just now - thank you - would you like to combine the postage? I realise it is free postage for me but it might save you a few zlotys. Best wishes, zaoszczędziłem dokładnie 4,20 zł

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 165 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłka poza UE bez deklaracji celnej

Witam, Kilka dni temu sprzedałem kilkanaście przedmiotów, a konkretniej filmy na DVD - w sumie ok. 10 przesyłek. Wszystkie oprócz jednej nadane do UE, ta pozostała do Australii. Przez nieuwagę (po raz pierwszy wysyłam za granicę) zapomniałem do niej ...

• 313 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania