Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Przelew waluty obcej bez przewalutowania z polskiego paypala na polskie konto bankowe okrezna droga

Wiadomo, ze nie ma mozliwosci przelewu waluty obcej z salda paypal na rachunek walutowy w polsce. Ale. Co gdyby zalozyc w Niemczech konto paypal i konto bankowe, oczywiscie w euro, przelewac euro z polskiego konta paypal na niemieckie, nastepnie z ni...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 385 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Proszę o bezpośredni link do działu obsługi klienta ebay.de

Możecie mi podać bezpośredni link do działu obsługi ebay.de.Za duzo podstron i się pogubiłem. Niemieckiego nie znam tekst napisze mi kolega. Przedmiot wystawiny na ebay.de także wypadałoby napisać po niemiecku.Chciałbym złożyć skargę na uzytkownika z...

• 1012 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Przepraszam ale to pilne ! Jak kupujący ma usunąć negatyw.

Po czasie kupujący się zreflektował i stwierdził, mi na maila, że buty które otrzymał są orginalne.Porównał posprawdzał podotykał kilknaście razy. Nerwów i maili mnie to kosztowało. Myslałem, że już **bleep** blada.Uzytkownik z Rumuni pisałem o tym w...

• 500 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rachunek automatyczny dla kupujących

Witam,Sprzedaje do Niemiec i jest dla mnie komplikowane wkladac do kazdej wysylki wydrukowany rachunek. Czas od czasu zdarza mi sie, ze kupujacy chce zaslac "rechnung" i ja musze go w pdf wyslac klientowi. Czy jest jaks mozliwosc, aby ustawic ebay cz...

• 505 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak dołączyć plik w centrum sporów

Witam Sprzedałem przedmiot klientowi i kupiec oskarża mnie że nie dostał przesyłki (wysyłka pocztą polską), na szczęcie była monitorowana do końca i ma status jako doręczona. Wysyłka była do UK, dzwoniłem do Royal mail, wysłali mi PDFa z potwierdzeni...

• 356 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

standardy

Witam,jak pewnie kilku na tym forum od 3 miesiecy mam zablokowane konto. Mialem status super sprzedawcy ale jakos od stycznia okazało się, żę nie spełniam jakichś tam standrów ebaya. Od tego czasu nie mogę wystwić nowych aukcji. Z każdym miesiącem ma...

• 493 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Faktura PayPal

Kupujący poprosił mnie o wystawienie faktury paypal zanim dokonał zakupu.Jestem nowy więc nie wiem o co chodzi.Po co wystawia się takie faktury, czy to są jakieś moje dokumenty wewnętrzne?czy zainteresowany moim produktem nie powinien go najpierw kup...

• 896 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

faktura kosztowa za Paypal

Witajcie,Jak sobie radzicie z ksiegowaniem kosztów za papal?chodzi mi o koszt prowizji, przewalutowania - jak to zrobić, żeby księgowo było dobrze? Z gory dziekuje za podpowiedz,pozdrawiam

• 228 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak ustawić ceny wysyłki na ebay.com

Sprzedaję od wielu lat na eBay.com ale ostatnio przez jakiś czas miałem przerwę, w tym czasie zaszły takie zmiany, że nie jestem w stanie ustawic cen wysyłki.Wysyłam towar z Polski na cały świat, głównie do USA, chciałbym ustawić ceny wysyłki zależne...

Problem ze sprzedażą eabyuk nie możliwa sprzedaż miedzynarodowa

Witam,Mam problem ponieważ chcąc wystawić produkt na ebay.co.uk wyskakuje mi Nie wolno sprzedawać na arenie międzynarodowej w tym czasie.Zanim będzie można sprzedać za granicą, trzeba otrzymać 10 sprzężenia zwrotne sprzedaży i 90 dni musi upłynęły od...

• 305 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań