Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

10 komentarzy :)

Zastanawia mnie to w jaki normalny sposób osoba sprzedająca taka jak ja ma otrzymać 10 komentarzy w polskiej strefie. Dwa lata temu załozyłem konto wysytawiłem aukcje i miałem przez dwa tygodnie 9 wejsćć w tym większa połowa to moja żona. Czym bardzi...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 3365 Wyświetlenia
  • 14 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! ebay.de

WitamWystawilem jedną aukcje na ebay.de i przez cały dzień nie miałem żadnego wejścia... Jest jakiś sposób na pozycjonowanie mojej ofery. Za wystawienie aukcji zapłaciłem 24 zł. Wydawało mi się że można wykupić jakieś wyróżnienie jak na naszym rodzim...

• 1179 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nowa aukcja ebay.uk

Witam Wszystkich, Jestem zainteresowany przeniesieniem biznesu z allegro na ebay.uk. Utworzyłem konto, założyłem Paypal, powiazałem z kontem, stworzyłem pierwszą aukcję i... ku zdziwieniu pojawia się komunikat. You're not allowed to sell internationa...

Sprzedaż za granicę (opcja zaawansowana)

Wittajcie, Mam niezłą zagwostkę ze sprzedażą produktów w zagranicznych serwisach ebay-a. Pisałem do ebaya.pl w poniższych sprawach, ale drugi dzień i żadnej odpowiedzi. Oni w ogóle pracują tam? Dlatego mam do Was 2 pytania. 1. Na przykład jak chce sp...

• 516 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Standardy obsługi klienta

Witam. Chciałem zapytać czy każdy sprzedający zagranicą spotkał się z tym, że cięzko sprostać standardom obsługi ?Sprzedaję od około 8 miesięcy, Niestety ostanio pojawił mi się komunikat - nie spełniasz standardów.Główną przyczyną były sprawy o zwrot...

• 1024 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Royal Mail -czy jest sekretny sposób na tracking?

Jak wiadomo tracking listów poleconych urywa się na Heathrow albo na sortowni,od 7 lat do U.K nie nie zaginęło.Kupujący są w porządku.Niestety ale ostatnio cwaniak zorientował się że nie ma trackingu,chciał się tylko upewić że nie mam dowodu dostarcz...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 436 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Izrael - działa tracking poleconych?

Niestety tracking na stronie izraelskiej poczty nie działa,pojawia się informacja kiedy przesyłka została nadana z Polski,to jest raj dla cwaniaków,i niestety na mnie trafiło i będę musiał walczyć znowu Pytanko-działa tracking poleconych? bo ostatnio...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 773 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przegrałem spór mimo że paczka została dostarczona

Witam, tak jak w temacie. Wysłałem lalkę koło 3.02.2015 po 3 tygodniach założono mi spór który rzecz jasna przegrałem z góry. Poszedłem na pocztę złożyłem reklamacje , czekałem 3 miesiące na odpowiedź i dostałem odpowiedź w liście iż lalka została do...

• 866 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Chce założyć sklep i ....

interesują mnie koszty jakie będę musiał ponieść - bez prowizji od sprzedaży - żeby taki sklep funkcjonował.I czy i w jaki sposób, zakładając sklep na ebay.pl będę mógł skorzystać z opcji "darmowych" (uwzględnionych w opłacie) aukcji na ebay.com, czy...

• 798 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący zapłacił, przesyłka doręczona ale nie wiem czy wszystko jest OK

Witam, Potrzebuję porady w sprawie mojej aukcji. Kupujący z USA kupił ode mnie trzy przedmioty i zapłacił (z pewnymi opóźnieniami) poprzez PayPal (za pomocą czeku elektronicznego). Towar wysłałem, tracking pokazuje że item delivered.Niby wszystko jes...

• 312 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana adresu konta a limity

Witam Mam konto prywatne na ebay.co.uk z podniesionymi limitami (200 przedmiotów) i teraz chcę zmienić jego adres na polski i zmienić z prywatnego na firmowy. Czy po tym zabiegu będę miał dalej podniesione limity na UK, czy też będę te limity mial na...

• 509 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Standardy obsługi/ zwroty

Witam,możecie mi powiedzieć czy wszystkie zwroty zaliczają sie do tych ich śmiesznych problemów ? W statusie pisze że tylko zwroty spowodowane niezgodnością towaru z opisem, jednak mi bierze do problemów wszystkie zwroty czyli zły rozmiar/nie pasuje,...

• 270 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 1 podziękowania